Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי רכב מסוג יונדאי אקסנט 2003 נפח מנוע 1500.

משום מה התחיל לי פתאום תופעה שאני עולה על בורות או פסי האטה האוטו זז ימינה ושמאלה ממש עושה לי סחרחורת.

מכונאי בדק לי את האוטו ואמר שהבולמים בסדר , והוא לא יודע בדיוק ממה זה , הוא אמר שהיתייעץ עם מישהו.

זה לא מישהו שיש לו מוסך.

האם יש למישהו רעיון במיוחד ברכב זה , מה עוד יכול להיות הבעיה חוץ מבולמים? ממש האוטו קופץ כזה וזז ימינה ושמאלה ומכאיב את הראש.

אודה למי שיכול לעזור.

פורסם

אני נסעתי הרבה על הרכב הזה, ואחיזת כביש הוא לא הצד החזק של הרכב, במיוחד עם צמיג מידה 13 וחתך גבוה, הרכב מתנדנד מצד לצד אפילו במעבר בין הנתיבים

האם לתופעה שאתה מתאר מתווסף רעש כלשהו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למען האמת אין רעש

אני עדיין חושב שזה הבולם מצד שמאל אחורי כאשר לוחצים עליו הוא קשה מאוד , ומצד ימין הוא רך ומתנדנד יפה

למרות שהמכונאי החאפר שבא לבדוק לא ידע ממה זה

אבל רעשים אין בכלל., זה לא שזה זז מצד לצד זה פשוט קופץ בבורות כאילו הקפיץ שבור או משהו.

• תוכן חדש...