Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני 6 שנים הייתה לי מערכת סבבה, מחפש משהו דומה היום, סאב רוקפורד הישנים קצת וקומפננט של INOX PRO, סאב של V12 ו6\9 של קנווד, היום מחפש משהו דומה, המערכת הזו הספיקה לי ונתנה לי את מה שחיפשתי.

יש לי מגבר ורמקולים 6\9 ומגבר, מחפש קומפוננט וסאב מהחברות שיש היום שדומות לחברות הקודמות בסאונד, סאב חזק וקומפוננט סבבה בלי טוויטר צורם אלך רך מאוד ונעים לאוזן.

אשמח להמלצות מהתותחים שבפורום.עדיפות לחדש כמובן.

טווח מחירים, סאב , עד 500 וקומפננט עד 600

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

קומפוננט מורל טמפו עומד בדרישות שלך והוא מאוד מומלץ בתקציב שלך.

סאב- JBL GTO או קיקר C12. אם תוכל לגרד עוד כמה גרושים- P2 של רוקפורד גם ייכנס בתקציב.

איזה מגבר יש לך? זה חשוב כדי לדעת אם הוא יתאים לסאב (למרות שכמעט כל מגבר יגביר את הסאבים שרשמתי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...