Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הבא שלי הוא ככל הניראה לנסר 97,עכשיו אני מתכנן לקנות זוג ליטינג אודיו S4.15 כל אחד 300RMS בתיבה כפולה עם מחיצה ופורטים בצורת L..עכשיו לפי מה שזכור לי לא אפשרי להכניס סאב 15 בגובה בגז' של הסופר לנסר,אתם מכירים רעיון להכניס זוג 15 כאלו :D ?

כי סאבים 12 כבר משעממים אותי היו לי סאבים 15 בעבר ובא לי על הרעידה של 15. בכל מיקרה יש רעיונות להכניס תיבה עם 15 אחד או עוד יותר טוב תיבה כפולה של 15 לתוך הבגז' של הלנסר?

אני מעלה לכם תמונה של התיבה הכפולה עם הסאבים שאני אמור להביא לרכב בעזרת ה',זה יראה בדיוק ככה אחד לאחד!!

וגם תמונה של הבגז' הבעייתי בלנסר.

ג'ינו.

1204081043uu1.jpg

88cc2f929975acd0-main.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא מתייאש אה?

:-D

א. נראה לי שבצורה הזו כנראה תצטרך לוותר על המושב האחורי ולהשאיר את תא המטען ריק.

ב. זה רכב מאוד מבוקש אצל בני דודינו - תשים גו גם מערכת שעושה רעש ולא נראה לי שיקח הרבה זמן עד שהוא יפרץ\יגנב.

ג. תעשה לעצמך טובה ובמקום לשדרג את כל הסאב וופרים האלה כל הזמן משאריות מסוג אחד לשאריות מסוג אחר - תשים קצת כסף בצד ותביא סאב 15 אינטש אחד נורמאלי.

יש לך היום לא מעט מבחר של סאב וופרים מ-א-ו-ד חזקים שגם יש להם סדרות שלא ידרשו ממך הגברה לא שפויה - כל מה שאתה צריך לעשות זה להפסיק לזרוק כסף כל הזמן על שטויות ולקנות סאב אחד טוב, שגם יכנס לך בתא מטען מבלי שתצטרך להתמודד עם חידות הנדסיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההגברה שלי היא מונובלוק מאק אודיו פירלס 1000 מה שהיה לדיויד בעבר.

איזה סאב 15 חזק אתם מציעים לי בתווח 1K ומטה? כמה שיותר זול יותר טוב :)

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש לך את זה:

2irukjd.gif

זה הסאב הכי מטורף שקיים, הפאנקי פאפ. פעם שיגר מישהו לחלל עם ההדף שלו.

ברצינות עכשיו. כמו שאדי אמר, תחסוך ותקנה משהו איכותי במקום רכיבים LOW END כל פעם ולהחליף כל חודש וחצי ציוד.

פורסם

+1 לאדי. פעם הכנסתי האבוק 15 בתיבה יחסית גדולה לסוזוקי בלאנו.

וכשמכרתי אותו מכרתי לבחור עם מיצובישי לנסר 96 או 7 הם אותו דבר, הוא היה צריך לחתוך טיפה מהתיבה וזה נכנס.

מה שבטוח אפילו מסאב 12 300 רמ"ס המיצובישי תתפרק הרזוזנס שיווצר מהפח הדקיק שלה יהיה כול כך מעצבן.

שלא משנה איזה סאב תשים גם 10 אינץ מהיר, או 15 אינץ שיורד נמוך (במיוחד כן). אתה תשמע זוועה,הכול ישמע מתכתי ומתפרק.

מניסיון לי הייתה סוזוקי בלאנו עם האבוק 15 בתיבה אטומה יחסית גדולה לא זוכר מידות ועם הגברה יפה סאן דאון 1000.

ובערך 7 יריעות על הבגאז של דיינימאט אקסטרים ועוד לייסט של ספוגים בשביל להפסיק את הרעשים המטרידים האלו.

תיקח את לתשומת ליבך. היפניות הישנות אפשר לדקור אותם עם קיסם ולעשות חור בדלת.

פורסם

כמו שאמרו לפניי- תשקיע פעם אחת במשהו טוב במקום להחליף נבלה בטרפה.

ולמה להתעקש על 15" ? 12" בתיבה נכונה יישמעו חזק וטוב יותר מ- 15" בתיבה מאולצת, קל וחומר כשאין לך הרבה הספק לפצות על אובדן נפח.

שים לב שקיבלת תשובות מ- 4 חברי פורום שהיו להם סאבים גדולים ברכב. אולי יש משהו במה שהם אומרים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גי'נו - כל כך הרבה סאבים אני זוכר שעברו אצלך בתאי המטען

אתה כבר מזמן היית יכול לחסוך איזה 2K עד 3K לסאב הגון

רצו לך כאן ביד 2 סאבים כמו האבוק, FI Q, אפילו BTL ראיתי רץ כאן למכירה, רוקפורדים ישנים ומאוד מאוד טובים ועוד.

כמה כבר יעלה לך סאב 15 של הסדרה הגבוהה של JBL?

יש לך אפשרות להביא היום סאב וופרים של מותגים כמו גראונד זירו, DC אודיו, סאן דאון אודיו במחירים שיכולים אפילו קצת לרדת מהרף שציינתי מעלה.

אתה נוסע בניוטרל אבל שורף כסף על דלק - לא ברור לי למה אתה לא מנסה פעם אחת לכוון לאן שאתה באמת רוצה ולקלוע.

זה לא יגמר כי אתה אף פעם לא תהיה מרוצה אלא אם כן פעם אחת, רק פעם אחת - אתה תקנה משהו שבאמת יספק את הסחורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה צודק,הפעם אני יחסוך לסאב טוב.תודה על ההכוונה (וכן הלסר חייבת איטום בבגז':p )

פורסם

הדבר הטוב היחידי - לדעתי יותר מזל משכל - בשני הסאב וופרים האלו הם שמדובר בעצם בסאב וופרים של רוקפורד מאחורי הקלעים.

אתה יודע - לייטנינג זה המותג הזול יותר של רוקפורד בעצם ובפועל - המגברים שלהם טובים וגם הסאב וופרים שלהם מבוססים על סאב וופרים של רוקפורד.

אם לא מדובר בסדרה הזולה ביותר - יש מצב שהמזל יאיר לך כאן פנים והסאבוופרים האלה יהיו השניים הכי טובים שהיו לך ברכב עד היום.

אבל לא נראה לי שתצליח להכניס את שניהם לתא המטען - בטח שלא בתצורה הזאת.

הייתי מוותר על אחד מהשניים, מחלק את התיבה לשתי תיבות.

מוכר אחד ומתחיל לחסוך למשהו שבאמת יתן תוצאה הגונה מסאב בודד.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אתה יכול לספק 700 rms פלוס מינוס, קח ממני הרץ אחד :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

והנה לך המלצה לסאב טוב!

הייתי בהחלט שוקל את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אודי תודה על ההצעה,אבל זה יקר לי נורא.

אני התחלתי כבר לחפש סאב 15 חזק כנראה אני יוותר על הזוג הזה למרות ששמעתי אחד בודד על 450RMS בתיבת פורט 90ליטר,והוא היה חזק בצורה מדהימה יותר נמוך לאלה עושה הרבה כבוד לליטינג אודיו.וזוג..אני לא רוצה לתאר בכלל.

אני מחפש סאב 15 בפורום אולי עוד לא מכרו את הHX15 שהיה למכירה פה..

שוב חבל שמכרתי את הרוקפרד HE2 15 שהיה לי לפני שנה :(

ודרך אגב המונובלוק הזה הוא חיה רעה! הוא הגביר לדיויד את הTC והPSI והוא נתן עבודה יפה מאוד..

פורסם

תתחיל לחסוך כסף במקום כל פעם להתאכזב מחדש.

פשוט תשים אחד ברכב, את השני תמכור ותתחיל ללמד את עצמך לדחות סיפוקים!

אחת הדרכים הכי טובות זה להסתובב עם חטיף שאתה מאוד אוהב לאכול במשך שבוע ולא לגעת בו - תצליח לעשות את זה ואתה תצליח גם לדחות סיפוקים אחרים, זו שיטת לימוד מאוד טובה והיא עובדת נהדר ברגע שאתה מצליח לעשות את הסוויץ' במוח.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...