Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה זמן לקח מהרגע שהזמנת עד שהמשלוח הגיע אלייך?

בדרך כלל שבועיים.

פעם לקח כמעט חודש.

אגב, אני תמיד מזמין מוויטה קוסט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום שבת, הזמנתי לפני 4 שבתות

עדיין לא נתקבל

אף פעם לא היו לי בעיות עיקוב או תוספות תשלום בדואר מעבר למעמ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני הזמנתי תוסף תזונה מחו"ל בעבר, בגלון של 5 קילוגרמים, ולא היו בעיות מיוחדות - כמו כן לא נדרשתי לשלם מעבר לדברים ה"סטנדרטיים" שכבר צויינו כאן באשכול.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

המשלוח עדיין בארה"ב אחרי 9 וחצי ימים, מקווה שייצא בקרוב כי אם לא זה יגיע אולי אחרי פסח

אני רוצה לשתף אתכם במקרה מעצבן שקרה עם חנות תוספים בארץ אתמול. אני לא בא להכפיש

אז אספר את המקרה כפי שקרה - כדי שתתגלחו על הנסיון שלי:

השארתי הודעה באתר מאסל-האוס (החנות בהרצליה) לגבי אבקת חלבון שמפורסמת במחיר זול.

אחרי 3 ימים שאף אחד לא חזר אליי התקשרתי, אמרו ש"הבחור שמתעסק עם האבקות לא כאן עכשיו". לקחו מספר, לא התקשרו

ניסיתי אחרי יומיים, שוב אותה תשובה ואחרי שעתיים התקשר אליי מר בחור.

בשיחה עם המוכר מסתבר שהמוצר שרציתי לא קיים באמת בחנות (אבל מפורסם באתר) והוצע לי מוצר אחר במחיר זהה, אז הסכמתי.

מכיוון שהחנות ממוקמת בהרצליה ואני עובד בהרצליה פיתוח, אמרתי שאגיע לחנות ביום חמישי בערב כדי לחסוך ל-2 הצדדים את עלויות המשלוח.

הגיע יום חמישי- הגעתי לחנות אחרי 25 דקות של פקקים בתוך הרצליה וחיפוש חניה.. מתקרב לחנות ו.... החנות סגורה! אין אור, הדלת נעולה.

התקשרתי למספר של החנות, ענתה לי בחורה, כנראה שהיה 'עקוב אחרי', ואמרה שהיא נורא מצטערת אבל המנהל סגר להיום את החנות. WTF?!

סיכמנו שאני מגיע בשעה מסויימת, היה לו את מספר הטלפון שלי ובכל זאת הוא סגר ולא חשב אולי לשלוח מייל/לצלצל כדי לחסוך לי את הזמן הזה.

המינימום בלנהל עסק כזה הוא לתת שירות, במקרה שלי אני רדפתי אחר החנות בנסיון לקבל שירות ובסוף זה עלה לי בדלק ובכמעט שעה של להיכנס ולצאת מהרצליה בשיא הפקקים. שירות לא קיבלתי.

בקיצור זה היה הנסיון הקצר שלי עם החנות

לחזור לשם אני לא אחזור, הרגשתי מאוד מטומטם. אם בעל החנות לא דואג לקליינטורה שלו - מי אני שאדאג? כנראה שלא ממש אכפת לו..

פורסם

מעולם לא ראיתי כל כך הרבה חברה ברי מזל. למי שלא יודע על מנת להזמין ולקבל תוספי תזונה או יותר נכון אבקות חלבון יש לקבל את אישור משרד הבריאות. אם אינני טועה, אישור כזה עולה $100.

באותה מידה שמזמינים חלקים לרכב או אופנועים וצריך את אישור משרד התחבורה, יבוא של אבקות חלבון שמוגדרות כתוספי תזונה מצריך אישור משרד הבריאות. עלות של $100 כאמור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה כן טועה

שנים שאני מזמין, אף אחד פה לא בר מזל

הזמנה לצריכה אישית ולא בכמות מסחרית אינה דורשת שום אישור

פעם היו מחתימים על הצהרה שהתוספים מיועדים לשימוש אישי, היום גם את זה לא עושים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביום שישי קיבלתי סוף סוף את המשלוח (27 ימים לקח לו להגיע אלי)

הארגז נפתח לגמרי (קיבלתי אותו פתוח ונראה שהוא נזרק מקומה ראשונה כמה פעמים) - לשמחתי אף אחד מהמוצרים לא נפגע.

(נ.ב ה PRE WORKOUT שהזמנתי - ASSAULT, פשוט תענוג ! ריכוז וכוח שמגיעים בצורה פנומנלית ! מאוד עוזר אחרי יום עבודה)

פורסם

אני הזמנתי ב11.3 ועושה רושם שזה עדיין לא יצא מארה"ב

ה-PRE WORKOUT לא מפריע לך לשינה? אני מתאמן ב20-21:00 בערב

ואפילו אספרסו לפני אימון מפריע לי להירדם אח"כ

פורסם

מה שהכי מצחיק, אלו התשובות שלהם בכל הקשור למשלוחים בינ"ל.

ההזמנה האחרונה שלי הייתה קצת לפני חודש, מאחר ועברו 21 ימי עסקים, יצרתי קשר בצ'אט אונליין, לאחר "בדיקה" מסתבר שהחבילה תקועה במכס בישראל והם סיפקו להם את כל הניירת שצריך ויעדכנו אותי.

מן הסתם שדיי גיחכתי על השטות הזו, כי:

א. איך הם יכולים לדעת שהחבילה במכס הישראלי אם אין שום עדכון באתר של DHL?

ב. במידה וכן יש להם אפשרות, איזה טפסים הם בדיוק מספקים להם? הרי קבלה יש בחבילה והמכס יוצר קשר עם הנמען כדי לשחרר, הרי מדובר על דואר חבילות ולא על המכס בנתב"ג.

מהיכרותי עם המכס בישראל, הוא לא יוצר קשר עם אף אחד בחו"ל, אלא רק עם הנמען לשחרר את הטובין.

להפתעתי הרבה, יום למחרת קיבלתי את הספח להביא את החבילה מהסניף דואר באזור שלי.

מסקנה: הם שקרנים שמנסים למשוך זמן, הרי אין להם דרך לבדוק באמת, זו סתם תשובה שנותנים לכולם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני הזמנתי ב11.3 ועושה רושם שזה עדיין לא יצא מארה"ב

ה-PRE WORKOUT לא מפריע לך לשינה? אני מתאמן ב20-21:00 בערב

ואפילו אספרסו לפני אימון מפריע לי להירדם אח"כ

שהייתי לוקח את ה JACK 3D בשעות מאוחרות אז קצת היה מפריע, אבל לא משהו נוראי.

אני מתאמן בשעה 8 בד"כ ואין שום בעיה ללכת לישון ב 10-11

מאוד ממליץ על PRE WORKOUT אתה עובד אחרת לגמרי אחרי יום עבודה. מאוד כיף להגיע למשקלים של שבת ושישי בימים רגילים :)

פורסם

למרות שאני לא חסיד של כל הפורמולות האלה (שמכילות תכלס,אמינו,קריאטין וקפאין) אנסה להזמין את זה בפעם הבאה. כרגע אני מחפש אבקת חלבון טובה במחיר סביר (בארץ).. איפה אפשר לקנות אבקה של אופטימום עם משלוח בלי להיקרע?

ד"א אתמול הבנתי שגם החנות ישראלבודי הם חרטטנים לא קטנים. הם מתחייבים למחיר הכי זול למוצרים של אופטימום וכשהראיתי להם הפרשים משמעותיים הם התחילו לקשקש שבשאר החנויות זה לא טרי (יש תוקף לא?) וניסו למכור לי בכלל זבל עופות בשם סינטרקס, שבחו"ל עולה בקושי 40 דולר ואצלם 350 שקל.

פורסם
למרות שאני לא חסיד של כל הפורמולות האלה (שמכילות תכלס,אמינו,קריאטין וקפאין) אנסה להזמין את זה בפעם הבאה. כרגע אני מחפש אבקת חלבון טובה במחיר סביר (בארץ).. איפה אפשר לקנות אבקה של אופטימום עם משלוח בלי להיקרע?

ד"א אתמול הבנתי שגם החנות ישראלבודי הם חרטטנים לא קטנים. הם מתחייבים למחיר הכי זול למוצרים של אופטימום וכשהראיתי להם הפרשים משמעותיים הם התחילו לקשקש שבשאר החנויות זה לא טרי (יש תוקף לא?) וניסו למכור לי בכלל זבל עופות בשם סינטרקס, שבחו"ל עולה בקושי 40 דולר ואצלם 350 שקל.

הזמנתי GOLD WHEY קילו 1 של אופטימום יצא לי 35 דולר עד הבית ..

פורסם

איך כזה זול? רק החלבון עולה 25 דולר, משלוח עוד 20.

אגב, הבטחתי לעדכן אז הנה - אספתי היום את החבילה מהדואר. התבקשתי לשלם..........כלום!

שום דבר, לא מע"מ ולא כלום.

אני מצרף תמונה עם הפריטים. יש שם שייקרים (היה במבצע :-) ) קריאטין 1 ק"ג, אמינו BCAA, מולטי ויטמין- אופטימן, מגנזיום, אבץ, ויטמין C ואומגה 3 מרוכזת, בנוסף קיבלתי גריפ פד'ס במתנה.

הכל כמובן עם תוקף ארוך, סגור הרמטית. תכל'ס..? בארץ זה היה עולה פי 2 לפחות..

אחד השייקרים למכירה 8)

מתן

Image1.jpg

פורסם

יפה, בסוף תהיי חזק. ;-)

(איפה השוקיסט התורן שצץ ואומר שהכל בולשיט לא טבעי ומזיק?).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...