Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ראיתי פורד פיאסטה שנת 2000 ידנית. הרכב נוסע טוב ונראה במצב טוב. נסע 140 אלף בלבד.

הבעיה שהרכב הוא יד 5.

הבעלים הנוכחי של הרכב ביצע בדיקה לפני שקנה את הרכב ( לפני כשנה ) והתוצאה המחשידה בעיני היתה :

בלוק מנוע- קורוזיה וסימני נזילת מים לחיבורים. רעש אביזרי מנוע, רצועה, מתחנים וגלגלת.

הוא אומר שלאחר שהבדיקה הראה לחבר בעל מוסך שהמליץ לו לקנות את הרכב ולסדר את הבעיה.

לאחר הקניה הוא סידר את הבעיה על ידי החלפת צינור עם פיצוץ שגם לנזילת מים על הרדיאטור, החליפו רצועה.

הסיבה לדליפת השמן היתה כי לא סגרו שם טוב איזה מכסה.

הסיפור נשמע לי אמין ויש לציין שהוא הראה לי ביוזמתו את בדיקת הרכב שעשה לפני כשנה.

האם הייתם ממליצים לי לקנות את הרכב? או שיכול להיות שיש כאן בעיה במנוע שאני אשלם עליה זמן קצר אחרי הקניה?

תודה

פורסם

לך למכון תעשה בדיקה.

בגדול אם הרכב ניראה שמור ונוסע טוב יכול ליהיות שזאת באמת הזדמנות.

אני נוסע על פיאסטה 2001, מאוד מבסוט ממנה, בנתיים טפו טפו לא היו תקלות, צריכה דלק סבירה, אוטו חמוד וקמפקטי.

פורסם

לך למוסך שאתה סומך עליו ובדוק שם את הרכב מבחינה מכאנית. לך למכון או, עדיף, לפחח שאתה סומך עליו ובדוק את הרכב מבחינת תאונות. כך תוכל לנטרל, ככל שאפשר, את מרכיב הכסת"ח ותקבל מידע אמין יותר על הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קיבלת המלצות טובות

לאחר הקנייה תבצע ישור קו ושים נוזל קירור מתאים ( ורוד )

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...