Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והעברתי את ה RCA באוויר מהצד מלמעלה מלמטה בקיצור מכל דרך אפשרית וזה לא שינה כלום הבעיה עדיין קיימת .

פירקתי את הפאנל והוצאתי אותו החוצה בדקתי מאחורה מה הולך ויש את צמה של הרמקולים עם המלא חוטים ובפינה חוט אחד שכנראה הוא החשמל ,ניסיתי להוציא אותו החוצה ולא הצלחתי כנראה אי אפשר להוציא אותו ( רציתי לאפס ).

מה שכן אני יכול לאפס דרך המצבר ,השאלה אם זה יכול להשפיע או שחבל על הטרחה מראש .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי כדאי להבין איזה רכב זה - בדרך כלל אם זו יחידה מקורית - הכל מתחבר בקונקטורים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהה עכשיו הבנתיי ... אתה הבחור עם השרשור האגדי הזה פשוט לא זיהיתי בגלל הסמל החדש שלך :-D

מה עשית שם עם המנחת בסוף ? החלפת או שזה אותו מנחת :lol:

מה עשית עם הסאב בסוף ?

ובכלל מהשתנה שם במערכת מאז ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

איזה לילה מעייף ;)

- מאזדה 3 2007 2.0 פאנל מקורי .

ואת המנחת החלפתי מ 2 ל 4 ערוצים של אודיסן .

והסאב בסדר אפשר לומר שאני מרוצה ממנו לסגנון שאני אוהב הוא מפזר באס יפה ,לא השתנה מאז כלום.

אז אתם אומרים שאיפוס של הפאנל ( מהפאנל עצמו או ניתוק המצבר ) יכול לעזור ? כי ב RCA שיחקתי בכל דרך אפשרית כמו שאמרתם והצפצוף עדיין נשאר,וחבל לי להתעסק בחיבור של החוטים עצמם למנחת סתם כמו שאמרת להחליף גם שם, אני לא חושב ששם הבעיה אלא אם תגידו שזה קריטי.

שוב אני רוצה להגיד לכם תודה רבה !

פורסם

השאלה היא היכן החלפתה צד ב-RCA ביציאות המנחת או בכניסות המגבר

ממה שהבנתי העברתה RCA באופן פרובזורי ועדיין הבעיה בעינה

אם זה החליף צד והעברתה RCA באופן פרובורי בסבירות גבוהה זה לא ה-RCA

אם החלפתה ביציאות המנחת בסבירות גבוהה יש לך יציאה מרעישה

אם במגבר בסבירות גבוהה יש לך ערוץ מרעיש.

נסה לבדוק זאת.

אם אחד מהם הוא גורם הבעיה זה לא ניתן לפתרון במיקומים שונים.

בעיות של רעשים זה עסק מסובך

ולא קל לפתרון,המשימה היא תמיד לבודד את הבעיה בשיטת האלימינציה

וזה דורש גם חלקים תחליפיים כמו RCA\מנחת\מגבר וכו ,על מנת לעלות על הבעיה.

פורסם

ניסיתי להחליף את ה RCA גם במגבר וגם במנחת ,גם פה וגם פה כל פעם שהחלפתי הצפצוף שינה צד,זה לא אומר שהבעיה בפאנל ?

פורסם

חבל לחפור את הרכב. אם זה קיים רק בcd אז הבעיה היא בHU נקודה. אם הייתה בעיה בחוליה אחרת היית שומע את זה גם ברדיו.

נכתבו בשרשור הזה מלא שטויות וחבל שיגעתם את הבחור.

פורסם

אני יכול לסדר את זה איכשהו ? שאלתי פה אולי איפוס של הפאנל יוכל לסדר את הבעיה .

פורסם

זה לא נשמע כמו איפוס. צריך לבדוק את הרדיו במעבדה. השאלה אם אתה בטוח עם ההבחנות שלך שזה רק בcd. כי אם זה לא רק בcd זה משנה את ההבחנה לגמרי.

פורסם

כן זה רק ב CD בוודאות ,ומה שעוד וודאי שזה רק מלפני יומיים אחרי שהרמתי גיין בקומפוננט .לא יודע אם זה קשור פשוט זה צץ רק אחרי זה.

אז מה אתם ממליצים לי לעשות ?

פורסם

להקשיב ליוסי כי כנראה שהוא צודק.

אני באופן אישי עדיין מאוד מבולבל מהעובדה שהתופעה עוברת צד עם חיווט הRCA - זו התנהגות לא הגיונית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז מה לעשות ? לנסות לאפס ( יש סיכוי שזה יפתור את זה מנסיון עם רכיבי אלקטרוניקה אתם יודעים ) ?

פורסם

זה באמת הגיוני אם אין לך בעיות ב-FM

הרי הסיגנאל ברדיו גם עובר דרך המנחת וגם דרך המגבר

ואין שום בעיה זה הגיוני שמדובר ברדיודיסק.

במקרה הזה לדעתי לא שווה לתקן את המכשיר

הייתי שוקל מסגרת רדיו ורדיודיסק אפטרמרקט חדש.

אם תוסיף לזה את מכירת המנחת כיד שניה אתה מקבל

אופציה טובה יותר חדשה ועם אחריות.

• תוכן חדש...