Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל הרכיבים שישי ברשותי:

HU:Pioneer 3050UB

Amp:Hertz HE4

Comp:Morel Tempo6.5

Sub:Hertz es250

בגדול הייתי מבסוט מהמערכת רק שמשהו חסר לי. זה מרגיש שהסאונד לא מספיק מלא. כאילו יש צלילים גובהים ויש נמוכים אבל משהו במיד משתבש לו. בנוסף גם הקומפוננט לא מרגיש כל כך בועט. תמיד הרגשתי איפשהו את הדברים האלה , אך אמרתי טוב זה כנראה מה שהרכיבים יכולי לתת, אבל לפני יום יצא לי לשמוע אותו שיר אצלי ואצל חבר (רוק שנות השמונים, מקובץ FLAC שהמרתי לMP3 של 320),ואצלו פשוט הוא נשמע יותר טוב. רוב הדברים שחסרים אצלי אצלו קיימים.

המערכת שלו:

Hu:Pioneer 6350SD

Comp:Morel Tempo 6.5

Amp:JBL 1004

SuB:Hertz es300

רכב SEAT IBIZA 08.

השאלה שלי היא כזאת, מאיפה יכולים לנבוע החוסרים? האם מהHU? (לא מאמין שהמגבר לא מספיק איכותי).

אני רוצה לציין שרכשתי את הקומפוננט שלי בתחתנה מרכזית, הקומפוננט שלו נרכש אצל מתקין ידוע בפורום, כך שאני בטוח ששלו מקורי. האם יש מצב ששלי זיוף? יש בכלל זיופים לטמפו?

לפני שאתם מפילים הכל על התקנה , אז אני התקנתי את שתי המערכות (יש תמונות בפורום) ואפילו כיוונתי את שתיהן. איכשהו שלי נשמעת פחות טוב וזה משגע אותי :?.

דבר אחרון שאני רוצה לציין שהרכב שלי הוא שלוש דלתות שלו 5, למה אני מציין? משום שהדלתות הקידמיות שלי יותר גדולות עקב כך.

תודה רבה לכל מי שהיה לו סבלנות לקרוא ועוזר :)

פורסם

אני יודע שאיטום ישפר,אך זאת הוצאה שאני לא מוכן להיכנס אליה כרגע. ברכב השני שעליו דיברתי גם כן אין איטום,כך שזה כנראה לא מה שגורם להבדל.

פורסם

יש לך פיצ'ר של טיים קורקשיין בHU?

אם לא אז זה אחד הדברים שישפר פלאים את הסאונד אצלך ברכב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

רמי תבדוק איזה טוויטרים קיבלת עם הסט שלך. אני לא בטוח שקיבלת את הטוויטרים של הטמפו. שנית יכולים להיות הבדלים בין רכב אחד למישנהו. דבר אחרון אתם לא מתבססים על אותה הגברה ותופתע כמה הבדל יכול להיות בין מגבר אחד למישנהו.

פורסם

יוסי, הצורה של הטוויטרים היא כמו של טמפו, ומאחורה רשום T1 או טמפו לא זוכר בדיוק (מדבקה בשחור אדום נידמה לי).לצערי אין לי תמונה לעלות, אבל זהו התיאור הכי מדויק שלהם, ולדעתי הם של טמפו. אם יש עוד משהו שניתן לבדוק אשמח לשמוע.

הסיבה שאני זוכר אותם כל כך טוב היא משום שהסתכלתי עליהם טוב בזמן הרכשיה (זה היה בערך לפני שנתיים) משום שמה שקיבלתי בהתחלה זה היה טוויטרים עם חוט מאוד קצר ונעלי כבל וביקשתי מהמוכר שיחליף (לא התנגד הוציא טוויטרים בתוך קופסא מסט אחר של טמפו).

בכל מקרה אני מבין שהחלפת HU לא בטוח תשפר , האם זה נכון?

פורסם

לדעתי ההבדל נובע מכך שבמכשיר שלך יש PRE OUT נמוך 2V לעומת המכשיר של החבר שיש לו 4-5V

המגברים לכל אחד והיתרון שלו ה-HERTZ איכותי יותר אך חלש יותר מה-JBL וה- JBL חזק יותר אך פחות איכותי מה- HERTZ

הייתי ממליץ לנסות לחבר רדיו דיסק עם PRE OUT חזק יותר מעל 4V

מקווה שעזרתי :)

פורסם

כל דבר הכי קטן יכול לגרום לשינוי גדול! בראש ובראשונה האקוסטיקה השונה שנובעת מהדלתות. וופרים שמנגנים אל נפחים שונים- יישמעו שונה. ההבדל בתחום הנמוך יכול להיות מאוד קריטי.

כמו כן, שאר הדברים גם הם בעלי השפעה- יש לו ר"ד עם יציאות קדם מגבר חזקות יותר, מגבר עוצמתי יותר, ואפילו סאב גדול יותר שתורם גוון שונה לסאונד.

אתה יכול לבדוק קוטר, הטמפו הוא 28 מ"מ, המקסימו (שאני לא זוכר אם בכלל היה קיים לפני שנתיים) הוא 25 מ"מ.

אבל תשווה פשוט את הרכיבים שלך אל מול שלו ויזואלית ותעמוד על ההבדלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלומי , הגיין במגבר פחות בערך רבע לקומפוננט, אולי קצת יותר לסאב, אני כבר לא זוכר, לא מאמין שיש כאן בעייה של עיווט עקב PREAMP נמוך. פחות קשור אני יודע, אבל אני לא שומע בווליום גבוה מדי, לא נראה כאילו הווליום בו אני שומע מזיז לרכיבים האלה יותר מדי ( המגבר כמעט קר), כך שלדעתי אין בעיה של העמסת יתר. חשבתי להחליף HU כמו שרשמתי, פשוט אני רוצה לוודא שאכן יהיה שיפור, חבל לי להחליף סתם, אל תבינו אותי לא נכון אני יודע שהנוכחי לא בשמיים, אבל הוא עושה את העבודה, ובמקום להוציא כסף על HU חדש שלא יהיה שונה בהרבה אם בכלל, אני מעדיף להוציא על החלק הבעייתי (בהנחה שיש כזה ,אני עדיין מנסה לכוון).

srool-לא כל כך הנבתי אותך. רשמתי בדיוק את הרכיבים של 2 המערכות.

פורסם

התכוונתי לרכיבי הקומפוננט- את הטוויטר, את הקרוס ואת המידבאס, גדי לוודא שאין שוני ביניהם ואכן הסט שלך מקורי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תראה למדוד אותם אחד מול השני אין לי אפשרות . בכל אופן הם נראים אותו דבר. בנוסף לא מצאתי באינטרנט שום מידע על כך שקיים טמפו מזויף. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא אשמח.

פורסם

אמור להיות רשום עליהם TEMPO TW1 אין זיוף לדעתי לסט הזה. לפני שנתיים לא היה מקסימו. בקיצור אם הרכיבים של הסט הם מקוריים תעשה הצלבות עם הציוד של החבר תדע בוודאות מאיפה נובע השוני: רכב, רדיו, מגבר...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה, שיחקתי קצת עם הכיוונים והעסק נשמע יותר טוב .

רציתי לקבל עוד כמה דעות בנוגע להחלפת HU, האם HU כמו CZ501 או CX501, ייתנו שיפור משמעותי, או בכלל שיפור כלשהו?

האם יש HU אחר במסגרת התקציב (יותר לכיוון תקציב הCZ501 ) שהייתם ממליצים עליו?

(במצב הנוכחי הגיינים פתוחים אולי על רבע לא יותר).

• תוכן חדש...