Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לציוד גינון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים יקרים,אני מחפש רכב בעלות של 4-5 אלף,הרכב המיועד אמור להוביל ציוד לגינון,הדבר הראשון שעלה לי בראש זה המיצובישי L-300 רנו אקספרס או סוברית,בלי להיכנס לאיכויות של הרכבים הם יירדו ביגלל הביטוח הגבוה,מישם עברתי לסטיישן ובתקציב נכנסת דייהו נובירה,איך הרכב? בעיות אמינות,מסוגל להיתמודד עם הכלים של הגינון? איזה עוד אופציות סבירות יש בסכום הזה?

פורסם

חפש סובארו סטיישן,הנובירה רכב פשוט גרוע!! איכות הרכבה משנות ה-80 מאוד מיושן ביחס לגילו ולא סתם הרכב נמכר בסביבות ה-3,4K .

פורסם

אני גם בדיעה של סובארו סטיישן, אם תגדיל את התקציב בכמה אלפים תוכל להכניס סובארו טנדר שהוא יותר סימפטי לגינון,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היי

אם מדובר בסה"כ בציוד גינון והכלי הכי ארוך שלך הוא חרמש מוטורי

אז כל רכב 5 דלתות יכול להתאים - קפל את הספסל האחורי ויאללה לעבודה.

חבר שלי מחזיק ציוד לניקיון ופוליש בפונטו עם ספסל אחורי מקופל- תתפלא כמה אפשר לדחוס.

מה גם שמדובר בציוד גינון ולא משהו עדין או שביר אז גם התקנת גגון סלסלה (כמו של מוניות)

יכול להוסיף לך המון נפח להעמסה.

כל פונטו תעשה לך את העבודה וכשתרצה להיפטר ממנה זו לא דייהו נובירה או L300 .

כמו כן כל רכב עם וו גרירה - בהנחה שיש לך נגרר קטן לציוד הזה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...