Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לאחי ליום ההולדת רדיו דיסק לרכב, המסכן כבר 5 חודשים בלי מוזיקה ברכב (סטודנט :lol: )

מדובר ביונדאי גטס 2005 (GLF אם זה משנה משהו)

מה שהוא צריך זה שיהיה חיבור USB ושהמכשיר יתמוך בדיסקים בפורמט MP3

אני מודע לתקציב הנמוך, אבל אם יש מציאות בסכום הזה אשמח לשמוע

הבנתי שעדיף להמנע מחברות מדבקה, אז אם אפשר - אשמח לקבל המלצות על מכשירים שיש להם הורים בארץ במקרה תקלה

בנוסף, אם אפשר לקבל המלצות לרדיו דיסקים שכוללים את התכונות הנ"ל, ובנוסף גם דיבורית BLUETOOTH, בחריגה עד 700 ש"ח לערך..

תודה רבה לעונים, ושבוע טוב 8)

פורסם

אם אתה לא הולך לשדרג את הרמקולים הקדמיים או להוסיף מגבר- הייתי הולך על פיוניר פשוט בסגנון ה 2250 או 2350

אם תרצה להשקיע מעט יותר- פיוניר 3250 או קלריון CZ200, שהוא מעט יותר פשוט מהפיוניר אך בעל איכות מקור עדיפה לטעמי.

כולל BT- סוני mex bt3600u. ולמהדרין- קלריון CZ500/501 בעוד 150-200 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חיקוי של פיוניר.

נתתי לך את האופציות הכי מומלצות היום, ואני מאמין שאת חלקן ניתן להשיג אפילו בפחות מהמחירים שמצוינים בזאפ.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...