Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט נגמר לי המלווה ואני מחפש לקנות מכונית בתקציב של 15 אלף.

אני מחפש מכונית קטנה,אמינה וחסכונית. מישהו יכול לעזור לי לבחור?

בנוסף האם כדאי לקחת ידנית (חסכונית יותר?) או אוטומטית?

פורסם

הייתי ממליץ על רכב ידני שיהיה חסכוני יותר. תריץ חיפוש על פיאט פונטו ספייס, דובר עליה רבות בפורום ועושה רושם שהאוטו יתאים לצרכיך

חשוב לציין שעניין בחירת הגיר תלוי ברצונך בחסכון בדלק ובנוחות. לכן זה סה״כ עניין של דעה אישית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בנוסף לפיאט פונטו, תחפש פיג'ו 206. מכונית טובה מאוד. היא נוחה, זולה לאחזקה, חסכונית, התנהגות כביש טובה ואפילו מהנה לנהיגה. תחפש רק את הגיר הידני! האוטומטי לא ממש אמין. אם תמצא אחת שמורה במחיר טוב, לא תתאכזב.

מקווה שתמצא רכב שיתאים לך ושתהנה ממנו. :wink:

פורסם

אני קניתי ב20 אלף (זה היה לפני כמעט שנה אני מאמין שהמחירים ירדו כבר עכשיו) סיאט איביזה 2002 דגם סטלה מנוע 1600 גיר רגיל.

אוטו ראשון שלי, נער בן 17 ותאמין לי שאני לא יכול להיות יותר מרוצה ממה שאני עכשיו, ביקושי הולך לי דלק, רכב אמין מאוד (כמובן שאם מטפלים בו כמו שצריך) ואני לא יכול לבקש יותר מזה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כמובן שידני עדיף,חסכוני יותר,אמין יותר,ובתור בחור צעיר לדעתי היה גם הרבה יותר כיף.

כמו שאמרו פונטו ספייס בחירה טובה,רוב הרכבים הם בגירסת SX בעלי 60 כ"ס מאט רכבים הם מאובזרים ELX ו80 כ"ס שהם ידניים,תבדוק שאין מים בתור נוזל קירור.

אם אתה לא נוסע הרבה בתקציב שלך אפשר גם להכניס גטס,די זריזה זולה לתחזוקה רמת אמינות לא רעה,חשוב להימנע מגירסת GLF שהיא ללא ABS וכרית אוויר אחת.

יש לך גם אופציה לדייהטסו שרייד קלסיק משנתון 2000,יש לה מנוע 1500,רכב די פשוט ואמין.

אם אתה מחליט על הפיגו תן דגש על ידית האיתות,תבדוק את כול הפעולות שלה,החלפת לא זולה,ולפי מה הבנתי זה אחד המחלות שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד מעט נגמר לי המלווה ואני מחפש לקנות מכונית בתקציב של 15 אלף.

אני מחפש מכונית קטנה,אמינה וחסכונית. מישהו יכול לעזור לי לבחור?

בנוסף האם כדאי לקחת ידנית (חסכונית יותר?) או אוטומטית?

חשבת באיזו דרך לקנות את הרכב?

ומזל טוב... אני זוכר את הימים שמסתיים לו המלווה ואז מתחילה העצמאות!

פורסם

206 ידנית.

נראה לי שזו בחירה מצויינת לרכב ראשון.

רק שלפני הרכישה לבדוק היב את הרכב,

ולנסות לאתר "מחלות ידועות".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...