Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בהשכרת רכב לתקופות לא רציפות עקב נסיעות לחו"ל.

למשל השכרה לשבוע, החזרת הרכב לכמה ימים, השכרה חדשה וחוזר חלילה.

אם אני שוכר כל פעם בעסקה חדשה העלויות גבוהות ואולי כבר עדיף השכרה חודשית מלאה גם אם אני לא משתמש ברכב.

אבל האם מישהו מכיר חברת השכרה שמוכנה לעבוד לפי בנק ימים? אני קונה נאמר 50 ימים ויכול להשתמש בצורה גמישה.

לחלופין, אשמח לקבל המלצות לחברות השכרה במחירים טובים.

פורסם

לפני מס' שנים הייתי צריך פתרון בדיוק כמו שאתה מעלה כאן.

פניתי בכתב למס' חברות השכרה וזאת שנתנה לי את ההצעה הזולה יותר, זכתה.

אז זאת היתה חברת בדג'ט. אויס היו לא רחוקים מאחריה.

פורסם

היום כבר לא צריך לכתוב מכתבים. יש לך נציגים של אוויס, אלדן והרץ פה בפורום. רק צריך לשלוח להם הודעה פרטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי אורן,

אני כאן לתת שירות ואשמח לעזור בעניין, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי על מנת לשמוע על האפשרות שיכולות להתאים לצרכים שלך.

מיטל מאלדן

פורסם

שיתוף התשובות:

ירדתי מעניין בנק הימים היות והמחיר הכי זול שקיבלתי היה כ-130 ש"ח ליום (רוב החברות בכלל לא הציעו אופציה כזו) בעוד שאם אני משכיר בצורה רציפה זה יוצא כ-70-80 ש"ח ליום אז רק במידה וצריכים את הרכב לפחות מ60% מהזמן זה משתלם.

הצעה לחודש נעה בין 2150-2200 לרכב ידני הכי פשוט (פיג'ו 107/סיטרואן C1) בחברת סאנקאר וביורופקאר עד ל 2450-2300 לרכב קטן אוטומאטי בחברות אויס, אלדן, הגר ואוטו-שי.

הגבלות ק"מ ברובם בין 2500-4500 ק"מ לחודש, השתתפות עצמית עד 2000 ש"ח.

שכרתי לבסוף מחברת הגר כי הם נתנו בחינם שירות של אספקת הרכב עד הבית והיה גם רכב שאני מעדיף- ניסן מיקרה אוט'.

קיבלתי את הרכב אתמול ולמרות שהוא די חדש, 12,000 ק"מ- הוא עם המון המון שריטות ומכות חניה קטנות בכל הכיוונים! מעבר לכך שזה לא נחמד לעין, יש את החשש שיפילו עליך את הנזק אולם אני והבחור שמסר לי את הרכב צילמנו אותו מכל הכיוונים כדי לתעד את מצב המסירה.

פורסם

אם אתה מת"א/ ר"ג /גבעתיים (אולי הרצליה- לא בטוח) ולא נוסע מרחקים ארוכים יותר מדי, תבדוק את car2go.

פורסם

car2go כבר לא זולים בכלל. הם יקרו תעריפים לא מזמן.

במקביל, אויס יצאו עם תוכנית חדשה ומוזלת שנקראת "אויס קוויקי". נדמה לי שעוד חברה יצאה עם תוכנית דומה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198060,00.html

בקישור יש השוואת מחירים בין car2go לאויס קוויקי.

• תוכן חדש...