Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 15000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז הוצאתי רשיון לפני משהו כמו 8 חודשים בערך, ורציתי לקנות רכב חדש, בתקציב של עד 15000 שקל.

הדבר הכי חושב לי - שיהיה חסכוני בדלק!!!

לא משנה לי אם זה אוטומט או ידני, אבל לפי מה שהבנתי ידני יותר חסכוני אז עדיף ידני

לא משנה לי איזה שנה (אבל שלא יהיה גרוטאה).

שיהיה לו 4 דלתות, 5 מושבים - סטנדרטי.

אני נוסע בעיקר נסיעות בינעירוניות.

שיהיה מנוע שסוחב, לא משהו שאני אהיה תקוע כל העלייה על 60 קמ"ש....אני נוסע הרבה מבית שמש לירושלים אז צריך שייסחב את העלייה של מבשרת למי שמכיר...

אשמח אם תמליצו לי על רכב שיהיה אידיאלי לתנאים שלי.

בקשר למנוע, מנוע דיזל חסכוני יותר ממנוע בנזין? כי אם כן אז הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על אוטו עם מנוע דיזל

תודה רבה לכולם! :-D

פורסם

דבר נוסף: חשבתי על האוטו פיג'ו 406 2.0 ידני (110 כ"ס) SR HDI 2002, לפי מה שהבנתי הוא צורך מעט דלק יחסית, ויש לו מנוע דיזל :)

מה אתם אומרים?

פורסם

דיזלים בכאלו מחירים כניראה יעברו הרבה מאוד ק"מ,כמה אתה נוסע בשנה שאתה רוצה דיזל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דיזלים בכאלו מחירים כניראה יעברו הרבה מאוד ק"מ,כמה אתה נוסע בשנה שאתה רוצה דיזל?

אני מאמין ש 20-35 אלף קילומטר.. (הערכה גסה) - יותר לכיוון ה 20.

ניסן אלמרה או דייהטסו שרייד.

הניסן נחמדה, לא אהבתי את הדייהטסו....

אשמח לעוד הצעות :)

פורסם

פיאט פונטו.זוכה להרבה המלצות כאן בפורום

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

סיוויק במחיר הזה יהיה קשה למצוא.

תנסה למצוא מיצובישי כריזמה שנת 99 ידנית, אוטו מעולה, גדול, חסכוני (ידני), סופר אמין (מניסיון של 11 שנים עם הדגם האוטומטי), וגם סוחב יפה (113 כוחות סוס).

או ניסאן אלמרה 98/99 ידנית, אותו הדעה כמו על הכירזמה.

• תוכן חדש...