Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מחיר ל- BRZ / GT86 (באנגליה...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיהיה גם 400K ,אם זה הכיוון שהיבואן רוצה ללכת אז שישארו אצלו.

אם התייחסות כזו ,לא פלא שהוא נמצא בתחתית היבואנים בארץ ,מבחינת מכירות לרבעון 2012.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם המחיר יהיה באיזור ה200K תיהיה פה תחרות בריאה על שוק הספורטיביות,סביר להניח שזה ישפיע על מחירים של ספורטיביות אחרות,וזה מעולה לנו בתור קונים,אבל אם המחיר יהיה באיזור ה280-300K,והאמת שזה לא יפתיע אותי אם זה יהיה המחיר,זו תיהיה לא פחות מפלצנות/שוד,ולשוק זה לא יועיל בטוח.

פורסם

עוד שמעתי ממנו על הבדלים בכיול המתלים ובאופי בין הGT86 ל BRZ אחותה, דבר שטרם מצאתי לו סימוכין אצל מקור מוסמך.

בקיצור, אפשר לשכוח ממתחרה לגולף GTI. :-(

ב-EVO נכתב על כיול מעט קשיח יותר לסובארו - קפיצים ובולמים מעט קשיחים יותר (עד 10% הפרש).

וזו ממש לא מתחרה לגולף GTI. אפילו אם bar72 הוא לקוח פוטנציאלי :wink:

אני שמעתי על 250 אלף לטויוטה ו-190 אלף לסובארו, שזה כמובן בלתי אפשרי, כך שמדובר רק בשמועות בינתיים. נחכה ונראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ב-EVO נכתב על כיול מעט קשיח יותר לסובארו - קפיצים ובולמים מעט קשיחים יותר (עד 10% הפרש).

אני שמעתי על 250 אלף לטויוטה ו-190 אלף לסובארו, שזה כמובן בלתי אפשרי, כך שמדובר רק בשמועות בינתיים. נחכה ונראה.

מישהו קרא לי? ב- 190 אני מושיב את התינוקת בתא המטען ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבר שביקר אתמול באוטומוטור שוחח עם מנהל המכירות של טויוטה שבדיוק היה שם. המשלוח הראשון צפוי כבר לקראת הקיץ(יוני/יולי) והמחיר צפוי להתחיל מכ-200K לגרסה הידנית.

בנוסף, לא כל הצבעים ייובאו(אבל לפחות הכתום יגיע 8)).

רוני, מתי צפויה השקת המכונית לעתונות המקומית?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם החבר ומנהל המכירות אמינים, אז זה אומר שהשמועות על 190 ל-BRZ הן אפשריות, ואז באמת אפשר לחגוג.

למיטב זכרוני בתחילת מאי יש השקה לעיתונות (בחו"ל). לצערי הרב לא אוכל לצאת אליה, אבל אני מקווה שלכשתגיע המכונית לארץ אוכל לבחון אותה (אני הרי, בסופו של דבר, גם לקוח פוטנציאלי...).

בינתיים אני נוהג עליה ב-GT5 ואם זה אכן תואם למציאות אז בהחלט יש פוטנציאל :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא מובן למה שסובארו תעלה פחות מטויוטה, ממתי טויוטה נהפכה לסמל סטטוס? :shock:

מילא הייתי עוד מבין אם היה מדובר בהונדה, אבל טויוטה? איזה ערך מוסף כבר יש לה?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

בעניין הזה אני יכול לספר רק מהנסיון שיש לי מרכישת ה- IS:

התעניינות הראשונה שלי ברכב החלה עוד כשלא הייתה סוכנות בארץ, ה- LS נמכרה באולם התצוגה שבמגדל טויוטה ומיכה כרמון היה מנהל המכירות של יוניון מוטורס.

גם אז לא היה מידע ושמועות סותרות הסתובבו ונמסרו לי מאנשים "יודע דבר" או כאלה שהחשיבו את עצמם ליודעי דבר, היו שמועות על רמת האבזור של הרכב ועל המחיר שלו, שלפי אחת מהן הוא היה אמור לקבל תג מחיר של קרוב ל- 400 א' ש"ח.

בפועל הרכב הגיע והוצמד לו תג מחיר סביר בהחלט, כולל הנחה של 10 א' ש"ח שניתנה לרוכשים הראשונים וגם הסכם של buy back שאותו לא ניצלתי.

מסקנה שלי מהסיפור: חלק מהמידע נכון, חלקו קישקושים שאנשים חסרי ידע מספרים וחלקו העיקרי הן שמועות מוטעות שמופצות בכוונה תחילה בידי היבואן, כדי להרים מסך עשן שיאפשר לו להתארגן בשקט תוך כדי יצירת באזז סביב הרכב.

פורסם
מישהו קרא לי? ב- 190 אני מושיב את התינוקת בתא המטען ;-)

עכשיו אתה רציני! :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, אייל, אתה בטוח שזה הרכב בשבילך? הוא לא מציג ביצועים אפילו קרובים לשל ה-GTI ובוודאי יהיה הרבה פחות פרקטי.

איך שאני רואה את זה, היתרון העיקרי של המכוניות הללו הוא שהן יאפשרו לחובבי רכב רבים יותר לגלות את ההנעה האחורית. מעניין כמה אנשים הן ימשכו.

ועוד אגב - תלונות עיקריות בחו"ל על המכוניות הן עצבנות יתר במהירות גבוהה, איטיות של דיפ' הטורסן וחוסר במומנט בסל"ד ביניים. מרבית הדברים ניתנים לסידור אבל בתוספת תשלום ובטח לא בארץ (בחו"ל הכוונה לאפשר שיפורים היישר מהייצרן, כמו דיפ' מכני, שיפורי מתלים, קיצור יחסי העברה וכולי). כמובן שתהיה עוד תעשיית שיפורי אפטרמרקט גדולה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, בארץ אפשר לעשות "נעילת זיקה" לדיפרנציאל, דווקא לא יקר...

אני אישית מוכן לוותר על לא מעט כח, 4X4 וחמש דלתות בשביל לחזור להנעה אחורית.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
8.4 מ 0-100. לא מבין מה ההתלהבות ממנה

8.4 לאוטומטית 7.6 לידנית, אבל אלו נתונים שמרניים במיוחד. הבא בחשבון גם שנדרשת החלפת הילוך נוספת לפני 100 קמ"ש.

עם יחס משקל הספק קרוב ל-1:6, המכונית תניב באזור ה-7 שניות.

מוטור-טרנד הוציאו ממנה 6.4 ל-60 מייל, אך מוטור טרנד גם ידועים בסדיזם שלהם כלפי מכוניות המבחן...

בשורה התחתונה, החיים הם לא רק 0-100. לפחות בידנית, צפה לביצועים ברמה של מיאטה NC ועוד קצת, מגובים בסאונד יחודי ובתחושה סובייקטיבית זריזה. אותי, בכל אופן, זה מספק.

ועוד משהו. לפיז'ו RCZ200 ידנית זמן זהה ל-100 קמ"ש. הדבר האחרון שתרגיש בפיז'ו הזו הוא שחסר לך כח או שהתאוצה לא מספקת.

לא מבין את פשר ההתלהבות ממנה? לגיטימי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...