Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:  

228 הצבעות

1. 1. האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:

• מיני ONE (ידנית: 110 אלף, אוטומטית: 127 אלף) .
      39
    • מיני קופר (אוטומטית: 150 אלף, ידנית בפחות).
      9
    • מיני קופר S (אוטומטית: 180 אלף, ידנית בפחות).
      36
    • מיני קופר קבריולה (אוטומטית: 181 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S קבריולה (אוטומטית: 212 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S וורקס (ידנית בלבד, 220 אלף שקלים).
      20
    • מיני קופה (אוטומטית 163 אלף, ידנית בפחות).
      4
    • מיני קופה S (אוטומטית 190, ידנית בפחות).
      8
    • מיני רודסטר (אוטומטית 173 אלף, ידנית בפחות).
      2
    • מיני רודסטר S (אוטומטית 203 אלף, ידנית בפחות).
      13
    • עדיין לא הייתי קונה מיני, כי המחירים עדיין לא מספיק אטרקטיביים בשבילי.
      48
    • לא הייתי קונה מיני, פשוט כי אני לא רוצה מיני...
      47

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שקונה,

או קופר S ומוסיף חבילה או את הוורקס

לפי רמת המחירים שמוצאים כיום המיני זה בהחלט אחד מהרכבים שכן הייתי רוצה בשבילי לעומת מתחרות רבות.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי כמה אלפי ק"מ על מיני one שכורה באוסטריה - אין ספק שהייתי שוקל לרכוש אחת.

לא חזקה, אבל התנהגות כביש וניהוג מהנים מאוד, ובונוס של מראה מקסים.

במילה אחת - 'כיף'. בשתי מילים 'מוי כיף'.

הגרסאות היקרות יותר - מחוץ לעולם המושגים שלי של השקעה ברכב שאינו רכב שטח.

המחירים החדשים נראים כמו דיל מעניין מאוד. אני מקווה שהם יישארו כאלה ולא יתחילו לזחול למעלה.

לדעתי (ואל תתקפו ישר, תספרו עד עשר, ותשתדלו לחשוב תוך כדי...) המחיר של ה one מכוון ישר לבטן הרכה של...יונדאי וולוסטר הבסיסית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני רק שאלה - רוב הדגמים שמוצגים פה קיימים כבר מאזור 2007, לא ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

המיני הכי טובה היא אלפא מיטו בכל ההשוואות בינהם אהבו את האלפא יותר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

2 הגרסאות שמדברות אליי הם:

1) מיני קופר S

2) מיני ONE ידנית

עם כל האהבה שלי לקופר S, ב-180K ש"ח יש אופציות ספורטיביות הרבה יותר מעניינות עם רמת שימושיות נמוכה כמו של המיני (מי אמר מיאטה?!).

לכן הבחירה שלי היא דווקא בגרסא הכי זולה, הייתי מבזבז עוד כמה אלפים על תוספת של צבע מעניין (צבע אדום עם גג שחור). ההפרש בין הגרסא הזו למתחרות עומד "רק" על כ-20 אלף ש"ח וזה מחיר שאני מוכן לשלם בשביל לסוע במשהו מיוחד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכל הארסנל המרשים של מיני בארץ(שמשום מה נעלמה ממנו הקלאבמן המיוחדת), הייתי בוחר בקופר S ידנית בלי לחשוב פעמיים. דגמי הקופה/רודסטאר הם לא יותר מגימיק (גם אנחנו יודעים לנצל פלטפורמה קיימת עד הסוף, גם לנו יש TT משלנו וכו'), הלוקה בחוסר שימושיות. תקנו אותי אם אני טועה, אך הרעיון הגאוני מאחורי המיני המקורית היה של מקסימום שימושיות במינימום גודל...

מאידך - ולאור נהיגה בספורט קליאו(וכמובן שגם ב-S) - היא אינה מכונית טובה יותר מהצרפתיה. מיוחדת, כן. משעשעת, בהחלט. אך יכולת הניהוג של ספורט קליאו עולה על זו של כל הוט האץ' קטנה.

האם הייתי קונה? לו הייתי בשוק להוט האץ', הייתי מתלבט קשות בין השתיים. לשמחתי אני לא - וכאב הראש נחסך ממני לעת עתה(זה בסדר, הוא יתחדש בקיץ הקרוב עם תאומות הטויובארו) :lol:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

"כן, אבל". אם לא היו לי דרישות פרקטיות שמיני לא מסוגלת לענות עליהן, כנראה שב170K, היה לי מאוד קשה לסרב לקופר S - בהנחה שהיא מהנה כמו שאומרים. הוורקס יקרה מדי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה COOPER S כמובן האופציה לדעתי שקורצת לרוב פה בגירסה ידנית, אבל הדבש נמצא לדעתי בהורדות המחירים על דברים שונים כגון הABARTH/POLO GTI/OPC/CLIO.

נחייה ונראה :roll:

פורסם
המיני הכי טובה היא אלפא מיטו בכל ההשוואות בינהם אהבו את האלפא יותר.

תראה לי בבקשה השוואה שבה העדיפו את המיטו (כדי שאני אדע לא להאמין למגזין/אתר הזה יותר לעולם...)

ה COOPER S כמובן האופציה לדעתי שקורצת לרוב פה בגירסה ידנית, אבל הדבש נמצא לדעתי בהורדות המחירים על דברים שונים כגון הABARTH/POLO GTI/OPC/CLIO.

נחייה ונראה :roll:

לדעתי רנו לא יורידו מחיר, כי הם לא עשו זאת גם כשהגיעו מתחרות אחרות ונתנו מחירים נורמליים. הם ימשיכו לשבת באולם התצוגה, לחכות שיגיעו אנשים שמבינים שאפשר להוריד 25000 מהמחיר הרשמי, ולהצליח איכשהוא לשכנע גם אותם שקליאו ספורט זו לא עסקה טובה. חבל, אבל נכון.

קורסה OPC לא תקבל הורדת מחיר, כי המחיר שלה כבר אטרקטיבי (במיוחד אם יודעים לבקש הנחות).

פולו GTI לא קרובה בגרוש למיני, וגם מתחרה מול קהל אחר לגמרי - בעלי משפחות שרוצים 5 דלתות וגיר אוטומטי (וצעירים שמשום מה חושבים שה-GTI לא נראית כמו פולו 1.2 עם ג'נטים, ומסתנוורים מהסמל שעל הגריל).

אבארת' - זה כבר יותר מעניין. עכשיו, לו רק היה לנו נציג של אבארת' בפורום... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקופר אס חלום ישן שלי . המחיר השאיר אותה רחוקה וגם הסיבה שיש לי רכב מהעבודה מייתרת אותה לחלוטין . אבל עם המחירים האלו אם היום ההיתי צריך לקנות לעצמי רכב , בלי לחשוב פעמים - קופר אס עם הלוואה נוחה וארוכה כי ההיתי מחזיק ברכב לאורך זמן . למיני יש קסם שאין לקליאו . תסתכלו על קליאו 172 היום הן נראות מיושנות ולא אטרקטיביות ואילו הקופר עדין מעניינת ומיוחדת { לטעמי גם ה500 נמצאת שם מבחינה עיצובית}בודדות המכוניות שהעיצוב שלהן נשאר אטרקטיבי גם אחרי מספר שנים . אם מוסיפים לזה את הפלוס הגדול של ההתנהגות זאת עיסקה מצויינת לכל חובב הגה . לא נותר לי עוד הרבה זמן עד שאתחתן , אשתי לעתיד חולה מיני קופרים וכבר הבטחתי לה אחת ביום מהימים התמחור החדש מקרב אותנו בצעדי ענק.

אגב גם הוואן ב110 מאפשרת לי לקחת אותה כרכב מהעבודה בתור הרכב הבא שלי רק אני לא יודע אם להעביר 200 ק"מ ביום במיני זה רעיון כזה נח... ימים יגידו

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תארזו לי קופר S כחולה עם פסים לבנים!

אישית הייתי מעדיף קופר S בכל רגע נתון על פני כל GTI, שירוקו, OPC, RS או WHATEVER.

לעזאזל, תראו איך היא נראית!

mini cooper s 07.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא ומסיבה אחת בלבד, מיני אוטו שנראה נשי... לא משנה באיזה גרסא.

אין מה להשוואת בכלל לOPC או לGTI מבחינת מראה ספורטיבי נטו, אוטו ספורטיבי צריך להלעלות לך חיוך שאתה רואה אותו בחניה ומיני פשוט לא עושה לי את זה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני מסכים איתך שאוטו ספורטובי צריך להעלות לך חיוך גם כאשר הוא עומד דומם בחניה, אבל ה GTI מאוד מחווירה ליד המיני בהיבט הזה (ואת זה אומר מישהו שיש לו GTI בחינה).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...