Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:  

228 הצבעות

1. 1. האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:

• מיני ONE (ידנית: 110 אלף, אוטומטית: 127 אלף) .
      39
    • מיני קופר (אוטומטית: 150 אלף, ידנית בפחות).
      9
    • מיני קופר S (אוטומטית: 180 אלף, ידנית בפחות).
      36
    • מיני קופר קבריולה (אוטומטית: 181 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S קבריולה (אוטומטית: 212 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S וורקס (ידנית בלבד, 220 אלף שקלים).
      20
    • מיני קופה (אוטומטית 163 אלף, ידנית בפחות).
      4
    • מיני קופה S (אוטומטית 190, ידנית בפחות).
      8
    • מיני רודסטר (אוטומטית 173 אלף, ידנית בפחות).
      2
    • מיני רודסטר S (אוטומטית 203 אלף, ידנית בפחות).
      13
    • עדיין לא הייתי קונה מיני, כי המחירים עדיין לא מספיק אטרקטיביים בשבילי.
      48
    • לא הייתי קונה מיני, פשוט כי אני לא רוצה מיני...
      47

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני,

מה לגבי הגולף GTI הידנית?

את שלי קניתי ב-187K שקלים... פער קטן יחסים לאוטו שנותן הרבה יותר והרבה יותר "שלם"

אני חולה על ה-S, היא יפהפיה ולפי הביקורות אוטו מדהים לנהיגה

אבל היא צפופה בטירוףףף, המושב האחורי הוא לקטועי רגליים בלבד ותא המטען למסיבמבה +-

המיני יכולה להיות אח ורק רכב שני או שלישי במשפחה, בשום מצב לא רכב יחיד, גם לא לרווק/ה שאין להם אלטרנטיבה אחרת של ההורים

אבל אני עדיין נושך את השפתיים כשאני רואה S עוברת - פשוט משגעת!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

GTI ב-187 זו עסקה מצוינת. כמובן שהיא נותנת יותר בהרבה מובנים, אבל המיני היא רמה למעלה מבחינת הנאה מנהיגה.

אני מסכים שהיא צפופה מאחור ותא המטען קטן, אבל זה עניין של צרכים. אני למשל נוסע כבר 3.5 שנים באוטו עם שני מושבים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"900 ישראלים הסתערו בסופ"ש על אולם המכירות של ב.מ.וו - ורכשו עשרות מכוניות במזומן"

זה מה שהיה השבוע, תחזית לשבוע הבא: עוד כתבות על פשיטות מס הכנסה:lol:

ולנושא המצביעים שבאמת היו רוכשים, אם המיני רודסטר/קופה S היו בתמונה לפני כמה חודשים כנראה שהן היו המתחרות החזקות לתואר הכלה החדשה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
המחירים יחסית גבוהים.

עדיף להשקיע סכום כזה באוטו ספורט\מנהלים ולהנות.

מה יש יותר ספורטיבי מקופר S ב165-170 אלף שקל?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
המחירים יחסית גבוהים.

עדיף להשקיע סכום כזה באוטו ספורט\מנהלים ולהנות.

עדיף להמנע מלצאת טמבל ופשוט לא להגיב כשאין לך משהו לגיטימי להגיד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איך הייתה החתימה של טל"ש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במיוחד בשבילך:

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

האזכרה היא השבוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מעבר להכרזה לא כ"כ ברור לי למי פונים במידה ומעוניינים לעשות נסיעת מבחן או לרכוש את הרכב ישירות האם לדלק מוטורס יש סוכנות שבה כבר יש רכבים כאלו ואחרים?

:roll:

אבי

פורסם

רוני

אתה יכול לשפוך קצת אור על ההבדל במתלים ובשאר הירקות בין גירסאות הקופר\קופר-S, ובאחיות הקופה\S

האם הקופר זהה לקופה והקופרS = קופהS ?

האם ההבדלים הם רק במנוע מוגדש, או שיש שינויים נוספים בשילדה, מתלים, בלמים וכ"ו

ולמה ה JCW כל כך יקרה ? מה שתלו שם ?

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לצערי לא. אני יודע שיש הבדל בכיול בין קופר לקופר S, אבל לא יודע להצביע על ההבדלים המדויקים מול הקופה או בין הרודסטר לקבריולה.

בנוגע ל-JCW - בצע חיפוש, באחת ההודעות האחרונות על המיני כתבתי מהם ההבדלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הייתי ביום מכירות, צריך להוסיף לא מעט בכדי לקבל את הרכב על הכביש, למשל צבע מטאלי 5600 ש"ח, איתוראן במחיר דומה ועוד...

לא משתלם.

פורסם

אוווץ, נשמע מבאס מאוד, תוכל לפרט יותר בנוגע לאבזור שבו הוא מגיע ומה עלות התוספות השונות (מושבי עור לדוג', קסנון, מערכת החיבור לאייפון במידה וזה קיים בכלל בארץ)?

תודה!

• תוכן חדש...