Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:  

228 הצבעות

1. 1. האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:

• מיני ONE (ידנית: 110 אלף, אוטומטית: 127 אלף) .
      39
    • מיני קופר (אוטומטית: 150 אלף, ידנית בפחות).
      9
    • מיני קופר S (אוטומטית: 180 אלף, ידנית בפחות).
      36
    • מיני קופר קבריולה (אוטומטית: 181 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S קבריולה (אוטומטית: 212 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S וורקס (ידנית בלבד, 220 אלף שקלים).
      20
    • מיני קופה (אוטומטית 163 אלף, ידנית בפחות).
      4
    • מיני קופה S (אוטומטית 190, ידנית בפחות).
      8
    • מיני רודסטר (אוטומטית 173 אלף, ידנית בפחות).
      2
    • מיני רודסטר S (אוטומטית 203 אלף, ידנית בפחות).
      13
    • עדיין לא הייתי קונה מיני, כי המחירים עדיין לא מספיק אטרקטיביים בשבילי.
      48
    • לא הייתי קונה מיני, פשוט כי אני לא רוצה מיני...
      47

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי לדעת, מה סדר גודל עלות ההחזקה של רכבי 'מיני' בארץ? האם זה אותו הדבר כמו עלויות על BMW?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שימו לה שהביטוחים עדיין יקרים, כ 6200 ש"ח הביטוח (מקיף+חובה) הכי זול למיני לנהג יחיד ללא תביעות, כ 5700 ש"ח אותו דבר לבמו 118. נהגים צעירים/עם תביעות זה 7000 ש"ח וצפונה... לא זול בכלל.

מן הסתם גם הטיפולים והתיקונים הרבה יותר יקרים אז גם אם המחיר בהישג יד, עדיין רכבים מתחרים העלויות השוטפות שם נמוכות יותר.

מחירי הביטוח יעודכנו עם שינוי שווי הרכב.

לגבי עלויות שוטפות, בו אני אדהים אותך.

בזמנו רכב החברה של אבא שלי היה 328Ci. במקביל היה לחברה "צי" של מספר בלאנו (ימי טרום ליסינג). לדברי קצין הרכב, מבחינת עלויות מוסכים, ה-BMW היתה זולה יותר מבלאנו בגלל האמינות ומרווחי הטיפולים הגדולים (היה לו תיק נפרד לכל רכב, עם תעוד מלא).

צריך גם לזכור "שיותר יקרים" יכול להסתכם בסכומים זניחים מבחינת עלות כוללת של אחזקת רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את המיני שלי אני אוהב רק בתור פריט לבוש שבנות שמות בקיץ.

בתור רכב אני דווקא בעד מקסי.

שינוי מחיר, ברוב המוחלט של התחומים, לא יגרום לי לרוץ ולקנות. גם דברים שאני רוצה, אלא אם כן המחיר יהיה ממש "סופני" ושאין סיכוי שיחזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צריך גם לזכור "שיותר יקרים" יכול להסתכם בסכומים זניחים מבחינת עלות כוללת של אחזקת רכב.

ובוא נקח את הדוגמא שלך גם בעניין הזה - איך היו צריכת הדלק ומחירי הביטוח של ה-328 ביחס לאלו של הבאלנו :wink:

שינוי מחיר, ברוב המוחלט של התחומים, לא יגרום לי לרוץ ולקנות. גם דברים שאני רוצה, אלא אם כן המחיר יהיה ממש "סופני" ושאין סיכוי שיחזור.

איזו אמירה מוזרה. אני יכול לחשוב על עשרות דברים שהייתי רוצה, שאם מחירם היה יורד בנניח 30% כמו המחירים של המיני, אז הייתי רץ לקנות אותם. ואני לא מדבר רק על דברים שאני לא יכול להרשות לעצמי כיום. סתם לדוגמא (אמיתית מהחיים) - אני אוהב קורנפלקס כריות, אבל בסופר שאני קונה בו הקופסה הגדולה של ה-750 גרם עולה איזה 35 שקלים ולדעתי זו גניבה. אם יש מבצע 2 במחיר אחד תאמין לי שאני אקנה אספקה לחצי שנה :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחירי הביטוח יעודכנו עם שינוי שווי הרכב.

לגבי עלויות שוטפות, בו אני אדהים אותך.

בזמנו רכב החברה של אבא שלי היה 328Ci. במקביל היה לחברה "צי" של מספר בלאנו (ימי טרום ליסינג). לדברי קצין הרכב, מבחינת עלויות מוסכים, ה-BMW היתה זולה יותר מבלאנו בגלל האמינות ומרווחי הטיפולים הגדולים (היה לו תיק נפרד לכל רכב, עם תעוד מלא).

אילו לא הייתי בעלים של ב.מ.וו בעברי, הייתי לוקח את דבריך וחושב לעצמי וואלה, איזה יופי, יום אחד תהיה לי ב.מ.וו. רק שהיתה לי אחת, אני מכיר את הבעיות, את עלויות החלקים וכו'. פגשתי גם בעלי ב.מ.וו רבים במוסך, התעניינתי לגבי התקלות, תכיפותן ועלותן עם בעל המוסך עמו אני מיודד.נהניתי מהנהיגה במכונית, מהאופי והעיצוב, לא נהניתי מהשאר. ב.מ.וו אינה מכונית אמינה במיוחד, מזדקנת מהר אחרי 150 אלף ק"מ ועלויות האחזקה שלה יקרות. תוסיף לכך ירידת ערך שאינה מביישת אלפות למיניהן וקיבלת מכונית שמצדיקה את עצמה בעיקר למכורי המותג או לכאלה שחולמים להיות כאלו.ומאחר ואיני רואה בעצמי מכור או 'שפוט' של אף מותג, אני בספק אם אקנה שוב ב.מ.וו מודרנית. להבדיל, אחד החלומות המוטוריים שלי(עניין לא פתור, פעם כמעט ורכשתי אחת), הוא 323i מסדרת E21(יוצרה בין 1979 ל-1982) - ויום אחד ארכוש לי אחת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ובוא נקח את הדוגמא שלך גם בעניין הזה - איך היו צריכת הדלק ומחירי הביטוח של ה-328 ביחס לאלו של הבאלנו :wink:

זה לא רלוונטי להשוואה שיש לנו כאן, כי הטענה היתה שהמיני יקרה יותר לתחזוקה (מוסכים). מבחינת צריכת דלק וביטוח, אין בהכרח סיבה שתהיה יקרה ממכוניות אחרות בקבוצתה וברמת המחיר שלה.

אילו לא הייתי בעלים של ב.מ.וו בעברי, הייתי לוקח את דבריך וחושב לעצמי וואלה, איזה יופי, יום אחד תהיה לי ב.מ.וו. רק שהיתה לי אחת, אני מכיר את הבעיות, את עלויות החלקים וכו'. פגשתי גם בעלי ב.מ.וו רבים במוסך, התעניינתי לגבי התקלות, תכיפותן ועלותן עם בעל המוסך עמו אני מיודד.נהניתי מהנהיגה במכונית, מהאופי והעיצוב, לא נהניתי מהשאר. ב.מ.וו אינה מכונית אמינה במיוחד, מזדקנת מהר אחרי 150 אלף ק"מ ועלויות האחזקה שלה יקרות. תוסיף לכך ירידת ערך שאינה מביישת אלפות למיניהן וקיבלת מכונית שמצדיקה את עצמה בעיקר למכורי המותג או לכאלה שחולמים להיות כאלו.ומאחר ואיני רואה בעצמי מכור או 'שפוט' של אף מותג, אני בספק אם אקנה שוב ב.מ.וו מודרנית. להבדיל, אחד החלומות המוטוריים שלי(עניין לא פתור, פעם כמעט ורכשתי אחת), הוא 323i מסדרת E21(יוצרה בין 1979 ל-1982) - ויום אחד ארכוש לי אחת.

היו לנו יותר מ-BMW במשפחה. בעצם היו לנו 4. כולן היו אמינות ונשמרו באופן מצויין (והחזקנו אותן מינימום של 4 שנים, כאשר אחת אפילו היתה במשפחה 11 שנה).

נכון, 150K ק"מ לא ראינו מאף אחת מהן.

דרך אגב, אף אחד אצלנו לא מכור של מותג. יתרונות ה-BMW היו ברורים, לכל מי שיודע להעריך היגוי, שלדה והנעה אחורית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רודסטר S בלי לחשוב פעמיים.

אין דבר יותר כייף מלהעלות חיוך כל בוקר שנכנסים לאוטו, ואני בטוח שאחת כזאת בחנייה הייתה עושה תעבודה.

מה גם שאני יודע מזה חווית הנהיגה של המיני בגרסאת הS וזה דבר מדהים.

פורסם

איזו אמירה מוזרה. אני יכול לחשוב על עשרות דברים שהייתי רוצה, שאם מחירם היה יורד בנניח 30% כמו המחירים של המיני, אז הייתי רץ לקנות אותם. ואני לא מדבר רק על דברים שאני לא יכול להרשות לעצמי כיום. סתם לדוגמא (אמיתית מהחיים) - אני אוהב קורנפלקס כריות, אבל בסופר שאני קונה בו הקופסה הגדולה של ה-750 גרם עולה איזה 35 שקלים ולדעתי זו גניבה. אם יש מבצע 2 במחיר אחד תאמין לי שאני אקנה אספקה לחצי שנה :lol:

העובדה שהמיני היתה אולטרא יקרה קודם להוזלה הנוכחית, עדיין לא הופכת אותה לזולה במיוחד, גם היום. כרגיל הבדיקה הרלבנטית היא בדיקת היחס בין מחיר המיני הזו למתחרותיה בחו"ל.

והאוטו באמת מקסים.

פורסם

המקום שלה לעומת המתחרים היום מאוד מעניין אותי.

תמיד רציתי כזאת אבל המחיר היה בלתי הגיוני. עכשיו זה קורץ.

מישהו יכול להגיד איך היא עומדת מבחינה ספורטיבית מול קורסה OPC?

emotion of motion

פורסם

היא ככל הנראה עדיפה בצורה משמעותית, אבל יש לזכור, היא גם יקרה מהקורסה במינימום של 30K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזו אמירה מוזרה. אני יכול לחשוב על עשרות דברים שהייתי רוצה, שאם מחירם היה יורד בנניח 30% כמו המחירים של המיני, אז הייתי רץ לקנות אותם. ואני לא מדבר רק על דברים שאני לא יכול להרשות לעצמי כיום. סתם לדוגמא (אמיתית מהחיים) - אני אוהב קורנפלקס כריות,

אתה מנושכי הכריות?...:lol: :lol: :lol:

אבל בסופר שאני קונה בו הקופסה הגדולה של ה-750 גרם עולה איזה 35 שקלים ולדעתי זו גניבה. אם יש מבצע 2 במחיר אחד תאמין לי שאני אקנה אספקה לחצי שנה :lol:

אולי, אם לא הייתי לחוץ כלכלית, האמירה הזו הייתה משתנה. לא יודע. לצערי אין לי דרך לבדוק... עקרונית, מבצעים לא מושכים אותי.

אני שותה קולה של קוקה-קולה, כי אני אוהב את הטעם (אני מהמבדילים). אם יהיה מבצע, מה טוב. אם יהיה מבצע של קנה בקבוק RC או פפסי או לא משנה מה, קבל עוד 5 שמיניות חינם, עדיין לא אקנה, כי אני לא אוהב את הטעם, ולא יודע למי אוכל למכור את הבקבוקים הנ"ל...

אולי אם יהיה מבצע חד פעמי על גלאקסי טאב 10.1 במחיר של 1K, אנסה לגרד את הכסף, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה, ושאצליח לגרד את זה.

מצד שני, אני גם אוהב כריות, אבל אני גם אוהב הרבה דברים טובים יותר ופחות. מבצע על הכריות לא יעודד אותי לקנות אותם לעומת דברים אחרים שאני נוהג לקנות ואוהב יותר.

מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.

פורסם

אני לא מנושכי הכריות, אני מלועסי ובולעי הכריות. :roll: זה נשמע אפילו יותר גרוע :shock:

אילו רק לא הייתה לי מיאטה :wink:

בכל מקרה, זה אמנם סוטה (שוב עשיתי את זה...) מנושא השרשור אבל דווקא בשביל מישהו שלחוץ כלכלית מבצעים זה דבר שימושי. ואני מסכים לגמרי בקשר לקולה מול RC או פפסי. אבל בוא נסגור את זה כאן ונמשיך לדבר על מיני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא מנושכי הכריות, אני מלועסי ובולעי הכריות. :roll: זה נשמע אפילו יותר גרוע :shock:

אילו רק לא הייתה לי מיאטה :wink:

בכל מקרה, זה אמנם סוטה (שוב עשיתי את זה...) מנושא השרשור אבל דווקא בשביל מישהו שלחוץ כלכלית מבצעים זה דבר שימושי. ואני מסכים לגמרי בקשר לקולה מול RC או פפסי. אבל בוא נסגור את זה כאן ונמשיך לדבר על מיני.

אני מופתע שכל כך הרבה מתעניינים בקופר וורקס. לטעמי המחיר שלה גבוה מדי. אני גם מופתע שלא הרבה יחסית לא מתעניינים במיני בכלל. זו מכונית מאוד נישתית והייתי מצפה שיותר אנשים יביעו את חוסר העניין שלהם בה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא אוכל דגני כריות מאז ששכחתי קערה שלהם עם חלב במשך שעה, והם נהפכו לאחלה חומר לאיטום גגות או גירוז רכב צבאי.

גם הערך התזונתי שלהם נהיה עם השנים גרוע יותר ויותר, מה שכן, הם טעימים.

הבוז לך.

פורסם

Rc, גם אם אני לחוץ כלכלית, כל כך מגעיל שאני לא אחשוב על זה במדבר כשאני מיובש…

• תוכן חדש...