Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:  

228 הצבעות

1. 1. האם היית שוקל לקנות את אחת מהבאות:

• מיני ONE (ידנית: 110 אלף, אוטומטית: 127 אלף) .
      39
    • מיני קופר (אוטומטית: 150 אלף, ידנית בפחות).
      9
    • מיני קופר S (אוטומטית: 180 אלף, ידנית בפחות).
      36
    • מיני קופר קבריולה (אוטומטית: 181 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S קבריולה (אוטומטית: 212 אלף, ידנית בפחות).
      1
    • מיני קופר S וורקס (ידנית בלבד, 220 אלף שקלים).
      20
    • מיני קופה (אוטומטית 163 אלף, ידנית בפחות).
      4
    • מיני קופה S (אוטומטית 190, ידנית בפחות).
      8
    • מיני רודסטר (אוטומטית 173 אלף, ידנית בפחות).
      2
    • מיני רודסטר S (אוטומטית 203 אלף, ידנית בפחות).
      13
    • עדיין לא הייתי קונה מיני, כי המחירים עדיין לא מספיק אטרקטיביים בשבילי.
      48
    • לא הייתי קונה מיני, פשוט כי אני לא רוצה מיני...
      47

פוסטים מומלצים

פורסם

דלק מוטורס הודיעה על מחירים חדשים למותג מיני ואתם נקראים לדגל, הצביעו והשפיעו!

אנא ענו על שאלת הסקר: האם לאחר הורדת המחירים הייתם מתעניינים בקניית אחד מדגמי מיני, ואם כן - מה הדגם שהייתם מעדיפים? (שימו לב - אתם יכולים להצביע עבורו גם אם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לקנות אותו כרגע. זה פונקציה של "אם היה בידכם הכסף, על מה הייתם שמים אותו").

שימו לב: מחירי רוב הידניות לא פורסמו, אבל למיטב הבנתי הם יהיו נמוכים ב-10000 שקלים ויותר מאלו של הגרסאות האוטומטיות.

בנוסף, למי שמתבלבל מעושר הדגמים: הקופה והרודסטר הן דו מושביות, לעומת הקופר והקבריולה שהן בעלות 4 מושבים.

הלבנה היא רודסטר, הכחולה קופה, השחורה מימין היא קבריולה והכחולה מאחור היא קופר סטנדרטית.

112879-1.jpg

ההצבעות חסויות, הצבעה אחת לכל משתמש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נערכו לא מעט השוואות עם מכוניות אחרות, בעקבות הורדת המחירים, אבל אף אחד לא דיבר על עלויות אחזקה. האם היבואן מיתן אותן גם?

מיני, כמה שהיא מיוחדת בשלל גרסאותיה, עדיין מטופלת במוסכים של BMW ואני מניח שהעלויות שם עדיין לא זולות.

פורסם

בתור אחד שחיפש מיני S משומשת, התיאש ופנה לרעות בשדות אחרים- בוודאי.

במחירים האלה בהחלט סביר להניח שהייתי שובר את הראש קצת יותר...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שכחת את הקאנטרימן.

בכ"א, אני לא אקנה מיני. על אף שאני מאוד אוהב את המכונית, היא פשוט לא מתאימה לצרכים שלי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם היה לי עכשיו 180 אלף הייתי לוקח את האופציה של גרסאות הs בכובד ראש.

נ.ב

אם כמו שאמרו לי בשירשור קודם שבS החדשות החבילה של העור+קסנון+חיישני גשם ובלה בלה בלה היא לא כלולה במחיר של ה180 הייתי עדיין מעדיף לקנות שירוקו 2.0TSI בת שנה.

פורסם

הייתי שוקל בחיוב רב קנייה של קופר s כרכב שני / רכב לאישה, (כן היא גם אוהבת ידני, כיף אה?)

אך בהנחה וחבילת האבזור (עור, קסנון וכיוצא בזאת) לא כלולה במחיר (180k) אז אין על מה לדבר --

ישנן חלופות שעדיין מהוות תמורה טובה פי כמה לכסף.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא הייתי קונה מיני, אין לי מה לעשות עם הרכב הזה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מיני לרוב לא מנצחת במבחן התמורה לכסף. היא נחותה במובן הפרקטי ממכוניות מקבילות לה (שעולות פחות), אבל בתמורה מציעה עיצוב חיצוני ופנימי וכן הנאה מנהיגה. כמו 500 אבארת', נניח.

כמובן שצריך להשוות חבילות אבזור ומחירים, אבל עם אבזור מקביל לשל המתחרות הפשוטות יותר, הייתי מצפה לשלם קצת יותר עבור מיני.

אבל בוא נראה:

נניח אם אפשר להוציא קופר S ידנית בסיסית ב-165K (כי אוטומטית עולה 180K וזה בערך ההפרש בין הגרסה הידנית לאוטומטית של ה-ONE), תשווה את זה לקליאו ספורט (שעולה יותר, אבל אף אחד לא קונה בלי הנחה), לקורסה OPC שעולה 150, לפונטו אבארת' שעולה 160, למיטו תלתן שעולה 170, ל500 אבארת' שעולה 157. מול כולן המחיר שלה תחרותי. את רובן היא שוחטת בלי תחרות בכלל.

לטעמי היבואנים האלו יצטרכו לעבוד קשה אם ירצו לשמור על תחרותיות בשוק שבו מיני קופר S ידנית עולה פחות מ-170K. אפילו אם היא לא מאוד מאובזרת. זה לא שקורסה OPC מאובזרת במיוחד, או 500 שעולה 157.

ת'כלס, אם נשווה מול ה-500 אבארת' שעד היום הייתה אטרקטיבית, כעת יש לה בעיה רצינית מאוד. היא בנחיתות של 50 סוסים מול הקופר S ועולה בערך 10K פחות בלבד. וזה עוד לפני שהזכרנו בכמה המיני מחסלת אותה מבחינה דינאמית...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אילו הייתי קונה מיני (והמכונית בהחלט מתאימה לי, רק שהיא הנעה קדמית :wink: ) אז זו הייתה הקופר S הרגילה. כמובן שידנית.

ONE מבחינתי מתאימה לפוזה בלבד במחיר נמוך.

קופר מאבדת את הפאנץ' של המנוע של ה-S, אפילו שהיא יחסית זריזה.

קופה יותר יפה מהקופר, אבל שני מקומות בלבד, ואם כבר קונים הוט האצ' עם הנעה קדמית אז שיהיו ארבעה.

קבריולה - יקרה מדי בגרסת S

רודסטר - כמו הקבריולה היא יקרה מדי, וגם שוב עניין שני המקומות (וזה מגיע מבעלים של מיאטה, לכו תבינו :lol: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה אתכם, ב110K הייתי קונה מיני אמיתית ומשפץ אותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני תמיד היתי מאוהב באוטו הזה, פשוט המחיר היה מטורף.

אם המחיר הזה היה לפני כמעט שנתיים כנראה שהיה לי בחניה קופר s ולא שירוקו בחניה.

Got To love It

• תוכן חדש...