Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי טויוטה קורולה 2005 דגם יפני.

היום החלפתי את המנורות דרך מאור צהוב לאור לבן (סוג המנורה h7)

לציין שהמנורה היא לא LED אלא נראת בצורתה כמנורה רגילה רק שהיא צבועה בצבע כחול וכשנדלקת נותנת אור לבן עם טיפה גוון של אור צהוב. בעבר חבר שלי רכש מנורות דומות למאזדה 3 ולאחר תקופה הפנים של הפנס הרכב ניהיה בצבע matt והטענה היתה כי החום שיצרה המנורה בעצם שרפה את הפנס מביפנים. שאלה שלי האם במקרה שלי יכול לקרות דבר כזה?

תודה מראש.

פורסם

המנורות הצבועות בכחול, הם בדרך כלל נותנות פחות תאורה בגלל הציפוי הכחול,

יש מנורות שכדי לפצות על אבדן האור הגדילו את העוצמה שלהם ל- 100W.

ולכן אם המנורה שלך היא 55W בדרך כלל תקבל תאורה חלשה יותר,

ואם היא 100W יש חשש לכל מיני נזקים גם לשריפת חוטים כתוצאה מעומס יתר.

פורסם

תודה רבה. על הבוקר אבדוק את עוצמת הנורות שרשומה על האריזה.

כמון כן תוכל להמליץ על נורות רגילות/LED שיתנו אור חזק ולא יגרמו לנזק עתידי?

אשמח לקרוא דעות נוספות של אנשים שניתקלו במקרים מסוג זה. תודה

פורסם
המנורות הצבועות בכחול, הם בדרך כלל נותנות פחות תאורה בגלל הציפוי הכחול,

יש מנורות שכדי לפצות על אבדן האור הגדילו את העוצמה שלהם ל- 100W.

ולכן אם המנורה שלך היא 55W בדרך כלל תקבל תאורה חלשה יותר,

ואם היא 100W יש חשש לכל מיני נזקים גם לשריפת חוטים כתוצאה מעומס יתר.

אין מנורות בעלות הספק חשמלי של 100 וואט לרכב. הכול שקר וכזב של הסינים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבוקר בדקתי את עוצמת הנורות. מדובר בנורות בעלות עוצמה של 55w. לדעתי הן מאירות בסדר גמור.

האם נורה מסוג זה יכולה לגרום לנזק לפנס?

פורסם

נורה בהספק כזה לא תגרום נזק לפנס הרכב, אבל ומאוד חשוב שתדע, שנורות זולות ולא איכותיות, נשרפות מהר מאוד. וחוץ מזה לא עוברים עם זה טסט, יש לי ברכב את הפילפס דיימונד ויז'ון שהם בין הטובות בקטגוריה כמובן גם המחיר בהתאם. ולא תמיד אני עובר איתם טסט.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

סביר להניח שלחבר שלך יש נורות גרועות סיניות כגון אמריקל איגל ושאר החברים שלה , ואז גם כנראה שאין לנורה UV ואז נוצר מצב שהנורה הסינית מתפוררת בתוך בית הפנס וזה מה שגורם לבעיות.

דיאמונד ויז'ן זה של פיליפס, קלאסה אחרת לגמרי, איכות שונה, אמינות, אבל כדאי לדעת שזה לא חוקי (למרות שגם אני הזמנתי אבל אני אוהב גוון לבן בשביל היופי ולא בשביל הפוזה)

• תוכן חדש...