Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היתי בבקשה רוצה לדעת מה אני צריך צריך לדעת ליפני שאני קונה חלקים באיביי

האם משרד התחבורה , המכס, או המדינה עושה צרות ??

אני רוצה להזמין פנס אחורי צד ימין לשברולט לומינה 96

למה לצפות??

והאם מישהו יודע כמה עולה בארץ פנס כזה??

תודה רבה והמשך לילה טוב

פורסם

כאשר מחיר החבילה+משלוח מעל 50$ רוב הסיכויים שתקבלי מכתב מהדואר שאומר לך שיש להמציא אישור משרד התחבורה בכדאי לשחרר את החבילה מהדואר לידי המכס שירצה ממך כמובן את חלקו.בכדאי לקבל את האישור הנכסף תאלצי להמציא אישור ממוסך יבואן שלא תמיד מקבלים במידה והרכיב אינו מקורי.

אני ממליץ מנסיון לבדוק כמה עולה בארץ לפני שנכנסים לסאגה הזאת שיוכלה להגרר שבועות עד לקבלת החבילה.

פורסם

העלו את המגבלה מ50$ ל75$* שלא משלמים כלום (מכס, מע"מ, מס קנייה).

מעל 75$ ועד 320$ בערך, משלמים רק מע"מ ומס קנייה. מעל, גם מכס נכנס כאן.

*למעט אלכוהול וסיגריות

פורסם

הנה הכתבה

הפתרון הכי טוב בשבילך יהיה לפנות למוכר ולבקש ממנו שבהצהרת המכס שהוא עושה בארצו הוא יצהיר שהפריט הוא מתנה או צעצוע או כל דבר חוץ ממכשיר חשמלי או חלק לרכב , כך תוכל למנוע את כל הכאב ראש הזה .

שיהיה בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

רק עוד דבר, אם מזמינים חלק לרכב שהוא נמוך מהחוק (75$ כיום) אין שום בעיה.

אני הזמנתי מחו"ל חיישן חמצו, אינג'קטורים, פלאגים דרך איביי ולא היו בכלל בעיות. הכל הגיע הביתה, בלי מכס.

כמו כן הזמנתי דרך אמאזון חבילה גדולה של חלקים אחרים, החל ממגבים,פילטר שמן,אטמים,חוטי הצתה ועוד,

זה נעצר במכס כמובן ועבר בלי בעיות בכלל. לא נדרשתי להביא שום מסמך ושום עיכוב רציני.

משם זה יצא והגיע אליי הביתה עם שליח.

ההזמנה נעשתה דרך MUSTOP כך שבחשבונית יש פרטים של כל החלקים, אי אפשר לשנות אותם או את מחירם (זה לא כמו EBAY).

מה שכן עשה לי בעיה זה 2 נבות שהזמנתי לרכב שלי (אימפלה), והן עצרו במכס (המוכר הצהיר מחיר מלא+צירף חשבונית).

שלחו לי מכתב מהמכס הביתה, עם טופס שצריך למלא ולשלוח למשרד תחבורה.

מילאתי, שלחתי, לא צירפתי שום דבר, רק מילאתי פרטים אישיים ומטרת שימוש וכו', ואחרי שבוע קיבלתי ממשרד תחבורה מכתב המאשר את ייבוא החלק, והלכתי למכס, שילמתי 220 ש"ח + הצגת האישור וזהו.

זו לפחות החוויה שלי מהזמנת חלקי רכב מחו"ל. מקווה שיעזור.

פורסם
הנה הכתבה

הפתרון הכי טוב בשבילך יהיה לפנות למוכר ולבקש ממנו שבהצהרת המכס שהוא עושה בארצו הוא יצהיר שהפריט הוא מתנה או צעצוע או כל דבר חוץ ממכשיר חשמלי או חלק לרכב , כך תוכל למנוע את כל הכאב ראש הזה .

שיהיה בהצלחה

מה שאתה מבקש מהמוכר הוא לרמות ואם הוא מוכן לעשות את זה, למה שלא ירמה גם אותך ?

רוב המוכרים מסרבים (בצדק) לעשות את זה ואם אתה מבקש לרמות וגם מסורב אז זה מה שנקרא "גם אכל את הדגים המסריחים וגם גורש מהעיר".

• תוכן חדש...