Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא נדע מטומעה,אני זוכר את השירשור הזה.

אני מת לדעת איך הנסיעה בכאלו רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

אם זאת באמת evo2 (אגב, הן לא באות עם 2.5L?), אני לוקח אותה as is ומתחיל לעבוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שזו ה-EVO, היא גם ממש לא נראית כמוה. רוב הסיכויים שמדובר ב-2.3 16V, שגם היא נדירה בארץ.

פורסם

היה זכור לי EVO אפורה דומה לזאת אבל עם תוספות אחרות כנפונים וספוילר אחורי ופנסים אפורים מאחורה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כנראה בער לו להגיע הבייתה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני כמעט בטוח שיש עוד אחד בצבע בורדו ואחת כסופה או אפורה.

ניתן היה לראות את הכסופה\אפורה הרבה בבית החולים תל השומר.

זאת שבתמונות כאן נראה שהיתה שחורה או כהה במיוחד גם לפני שהאש אחזה בה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בכלל בקושי ניתן להבחין שהיא נשרפה, אני כלל לא בטוח שהיא נשרפה בכלל. ראיתי בבירור נזק גדול לדלתות בחלקם העליון ליד החלונות, כל הלקה ירדה בצורה דרמטית. אומנם לא הבחנתי נזק משמעותי לפנים הרכב והוא לא נראה מפוייח. מה שכן, ישנה מדבקה ענקית על שמשה קדמית שכנראה הייתה עוד שלמה לפני שניפצו את השמשה בצורה חזקה מאוד (אולי ונדליזם?). ממבט ראשון על הרכב אני בכלל חשבתי שהיא עברה איזה שהוא אקט של וונדליזם מכוון או שעמדה הרבה זמן נטושה בחצר כל שהוא. הנזק שנראה לא ניתן לומר בוודאות שנגרם עקב אש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ראיתי את הרכב בתל השומר מספר פעמים ואני משוכנע שמדובר בקיט בלבד. גם במקרה של הרכב על הגרר מה גורם לכם לחשוב שזה רכב מקורי? הספוילר והחצאיות? וכמה סידרה 3 מסתובבות כאן עם גריל על הכנפיים הקדמיות אבל חסר להן 2 צילינדרים? אגב מכאן נראה שהגאנטים הגיעו מs class מודרנית בהרבה...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לאחר הרבה SMSים וטלפונים שקיבלתי במשך החצי שעה האחרונה:

זו לא הקוזוורט' המקורית שהיתה שלי, וכרגע נמצאת אצל חבר. למי שחשב.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...