Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל תודה לעל העוזרים, כבר פירסמתי כמה הודעות וכולם נענו...

אני מחפש רכב בתקציב כמו שנכתב למעלה.

יש כמה כיוונים והכל תלוי בהיצע ובהזדמנויות אם יהיו.

האופציה המועדפת - אלפא 159 1.9 , כרגע יש אחת שמעניינת, חסרונות- זה צריכת דלק ואופציות עתידיות לתקלות למרות שהדגם הזה אמור להיות אמין יחסית. יתרונות - אלפא, נוחות, התנהגות (יחסית), כיף. ממש יפה...

אופציה הכי פחות מועדפת - אם לא איטלקיה עם חווית נהיגה אז נלך לצד שני של הסקאלה - מאזדה 3 משנתון יותר גבוה - יתרונות היצע בלי סוף, אמינות גבוה, שקט מהאישה... חסרונות יפני אוטו....

אופציות באמצע, וכאן ההתיעצות.

פולקסוואגן ג'טה - נראה לי שהנוחות עולה על היפנית אבל חוץ מזה אין לי מידע, אם משהו יודע אשמח לשמוע.

פולקסוואגן גולף.

אודי a3 ספורטבק - כאן בא בחשבון שנתון יותר נמוך גג 2006, במצב השוק היום אפשר להוריד.... אבל אין לי מידע לגביה

אם למשהו רעיון ומידע על אחרות אשמח לשמוע.

נפסלו:

טויוטה אוריס וקורולה עם הגיר הרובוטי.

סוזוקי.

ניסאן דיטה.

המידע שחסר לי זה מאנשים שמכירים את הרכבים - אמינות צריכת דלק נוחות נסיעה.....

תודה

רביב

פורסם

טווח הדגמים שלך עצום - מהטידה הזעירה עד הייטה הגדולה ויקרה.

כדאי שתציג את צרכיך מבחינת מאפייני הנסיעות, הנוסעים והמטען, וכמובן את הגחמות האישיות שלך (כבר אפשר להסיק משהו ממשפט הפתיחה). וכמובן - התקציב העומד לרשותך.

ועוד דבר - דע לך שאת מרבית המכוניות בוחרת האשה. כנראה משיקולי פרקטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...