Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב לי צריכת דלק מה חסכוני יותר

אחרי זה כניסה למוסכים מה אמין יותר ומה חלקי חילוף זולים יותר ומה יותר זול בטיפולים במוסך

דבר אחרון מה שומר יותר על הערך אם בכלל.

יש לי בסביבות 40 עד 50K.

שתי הדגמים האלה הכי מוצלחים ל7 מקומות אך הטרג'ט יקרה יותר

פורסם

מכיר מקרוב קיה קרניבל, לגבי צריכת הדלק הרכב צורך כ-10.5 במשולב, איפשר לומר שזה טוב לרכבים כאלה. מחוץ לעיר הרכב חסכוני יחסית בתוך העיר הוא פשוט בולע דלק יכול להגיע ל1/6...

מעבר לכך השוק של הרכב מאוד מאוד חלש נמכר במחירים שנמוכים בכ- 40-50 אחוז מתחת למחירון!!

בקשר לטיפולים הרכב סובל מבעיות באינג'קטורים שטיפולם עולה כמה אלפי שקלים, בעיות בטורבו, הגיר לא מאריך חיים ועוד תקלות חשמל, זה בצד הטיפולים.

לחיוב אגיד, שהרכב נוח מאוד, מרווח, 7 מושבים ועוד מקום בתא המטען, "סוחב" טוב לא מתקשה בעליות גם כשהרכב עמוס וצריכת דלק טובה יחסית.

לסיכום הייתי ממליץ לבדוק רכב אחר, או להתאמץ לקרניבל מ-2007 שנחשבות להרבה יותר מוצלחות.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

שכנעתה אותי ללכת כל טרג'ט בשאלה מה יתרונות וחסרונות שלה

הבנתי שיש לה שוק טוב והכי חסכונית מכל הוואנים.

שאלה נוספת יש אחת ביד2 מוכרת שנת 2006 היא יד שניה ראשונה מהשכרה עשה 160K קמש אם היא מסכימה ב45K ללכת על זה או שבלתי אפשרי יהיה לי להפתר ממנה כשאצתרך ?

• תוכן חדש...