Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עידכון לאנדרואיד, איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מוטורולה דיפיי בסלקום.

לפני יומיים קיבלתי הודעת מערכת שיש סופסוף אנדרואיד 2.3 לדיפיי.

מצאתי באינטרנט מדריכים בעברית רק לסמסונג, עבור אנדרואיד 2.3.4 כיוון שככל הנראה הוא נפוץ מאוד.

אני מניח שהעדכון אמור להיות זהה, אבל איך עושים את זה?

מאיפה מורידים?

יש פה מומחי אנדרואיד במקרה?

מבקש הדרכה קלה יד ביד, צעד צעד לתהליך, בפורומים של אנדרואיד שמצאתי מדברים בשפה שקשה לאדם מן השורה להבין, כי הם מניחים שאם אתה גולש שם, אז אתה יודע מה אתה קורא וכיצד ליישם זאת.

*רום ו-cm7 אלה שני מושגים שמצאתי באינטרנט שקשורים לעניין אז אני מניח שזה שייך.

אופנוען

פורסם

יש לי את הדיפיי, שהגיע מהחנות עם מוד של cyanogen. למיטב ידיעתי, המוד הזה מריץ לך את 2.3.4 (ג'ינג'רברד).

העדכון אמור להיות אוטומטי במידה ואתה עם רום מקורי של היצרן/רשת סלולרית (ונראה לי שאתה משתמש בו), והטלפון מתעדכן דרך האינטרנט/חיבור לרשת הסלולרית.

למיטב ידיעתי, כשיוצא רום חדש הוא בא על גרסה מסויימת של אנדרואיד.

רק שתדע-אם אתה בוחר לשים רום/מוד על הטלפון שלך, האחריות עליו מתבטלת במידה והם יגלו ששמת עליו את העניין הנ"ל. ניתן להחזיר לאחור ולשים רום מקורי, אך במידה והתהליך נכשל יש לך אחלה מעצור לדלת :)

• תוכן חדש...