Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש בנשר (3.2.12)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אפשרות ליצירת קשר אינטרנטי או טלפוני עם בעל הסובארו קופה. אני מעוניין לברר איתו פרטים לגבי עוד כאלו, אם קיימות ואיפה. תודה

פורסם
האצילות מחייבת העלאת תמונות - הכחולים תחילה

הכחולה של ויקטור האור נסיעה לאחור חזר לפעול :)

עופר בן צבי

פורסם

שלמה וארז, תודה על התמונות וגם על החלפת הצבע.

נראה נחמד :ok:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ארז וגדרון תודה רבה על התמונות ועל ההעלאה הזריזה!! (לי זה לקח קצת יותר זמן :oops:)

אני הגעתי קצת מאוחר אתמול, אז התמונות שלי צולמו כבר בחושך, אבל אני רואה שמרבית האורחים נשארו עד מאוחר ולא ברחו מוקדם (חוץ מהמרצדס SL האדומה שאותה כנראה פספסתי).

אז מה, נעבור לתמונות?

**כרגיל מבקש לא לבצע שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות שלי ללא אישור, ולא להעלותן באתרים אחרים**

IMG_5562.jpg

IMG_5565.jpg

IMG_5567.jpg

IMG_5568.jpg

IMG_5570.jpg

IMG_5574.jpg

IMG_5575.jpg

IMG_5578.jpg

IMG_5583.jpg%5C

IMG_5587.jpg

IMG_5589.jpg

IMG_5590.jpg

IMG_5596.jpg

IMG_5599.jpg

IMG_5601.jpg

IMG_5603.jpg

IMG_5606.jpg

IMG_5609.jpg

IMG_5611.jpg

IMG_5614.jpg

IMG_5616.jpg

IMG_5617.jpg

IMG_5620.jpg

IMG_5621.jpg

IMG_5626.jpg

**כרגיל מבקש לא לבצע שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות שלי ללא אישור, ולא להעלותן באתרים אחרים**

שיהיה לכולם סוף סופשבוע נעים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

תמונות מקסימות,

תודה לצלמים.

פשוט כייף לראות

את המכוניות הרבות

שמגיעות למפגש.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

יופי של תמונות תודה לכול הצלמים

היה מפגן גדול של סובארו וזה בלי לירוי

ארז היה מאוד :grin:

עופר

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תוכן חדש...