Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בקשר למגני רוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה אקורד 2010

אני צריך מגני רוח אבל אני לא רוצה את ההדבקה אני מחפש את אלו שנכנסים במסילה שם כמה הם אמורים לעלות לי ואיפה אפשר לקנות (עם ניקל אם זה משנה)

פורסם

אני יכול להמליץ על מגנים מחברת HEKO, הם מיוצרים בפולנד והם באיכות גבוהה מאוד, חומר איכותי ויחסית דק, לא מפריע לחלונות בכלל, התקנתי אצלי ברכב ואני מאוד אוהב אותם, בנוסף הצורה שלהם מאוד ייחודית ויפה, לגבי הניקל אני לא חושב שיש להם, נראה לי שזה בא רק בשחור אבל כדאי לבדוק אם חשוב לך העניין של הצבע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כן חשוב כי שאר הדלת עם ניקל אז אם המגן רוח יהיה בלי ניקל זה יוצא מאוד מאוד מוזר כי יצא חצי דלת עם ניקל חצי בלי חחח (הניקל בדלתות מגיע מהחברה)

ומאיפה קנית ? וכמה אמור לעלות 4 מגנים כאלו קדמיים ואחוריים ושוב חשוב שלא יהיה בהדבקה

פורסם

אתה תמיד יכול להוסיף ניקל מלמעלה או מלמטה של המגן.

עשיתי את זה ויצא לי מדהים, מקדימה בכלל מדהים. זה יוצא הכי יפה.

מלמטה הכי יפה.

דבר שני , אפשר לדעת למה אתה לא מעוניין בהדבקה?

נכון שזה קשה מאוד להסרה אבל קח בחשבון שזה לא פוגע בחלונות והחיבור למסילה כן מעייף , זה עובדה.

פורסם

בעיקרון שמתי לב שיש לי רעשים חזקים , אבל אני לא מצליח לזכור אם זה חמור יותר כשהחלון פתוח מבלי מגן רוח.

דבר שני, על העניין על הילדים אין תגובה. אף אחד לא שווה שלא תשים בגללו משהו. אתה נשמע כאילו זה 100 אחוז שעל היום הראשון לוקחים לך וזהו. הכל תלוי במזל ובאיפה אתה חונה. מה אתה חושב שאנשים משועממים לא ינסו לגנוב לך את המערכת מהאוטו אם בא להם? הקישוטים כמו מגן רוח זה רק תירוץ , תאמין לי. וכל עוד אתה לא חונה במקום נידח , בלילה , ובכל מיני מקומות " חשודים" היה רגוע.

אבל מי אני שאגיד לך מה לעשות, יש אנשים מבינים ממני.

בכל אופן,

קשה מאוד לפרק מגן רוח שמודבק עם דבק 3M.

פורסם

נתקלתי ברכב שנהגתי בו והיו מודבקים מגנים בהדבקה והיה רעש כזה דומה לשריקה, אם אתה מעוניין אני אבדוק וארשום לך בהודעה פרטית מאיפה ניתן לקנות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...