Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיריון יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפשים קצת ייעוץ ברכישה של סיריון.. עומדות בפנינו 3 אופציות - מה אתם אומרים? אנחנו מתלבטים את איזו הכי עדיף לקחת לבדיקה..

1. 2007, 52000 ק"מ, יד 2 מהשכרה (עכשיו של פרטי), עברה תאונה אחת ללא פגיעת שלדה או שסי. בכל מצב אחר כנראה שלא היינו מתלבטים אבל הק"מ הנמוך די קונה אותנו...

2. 2007, יד 2 מהשכרה (עכשיו פרטי) - 90000 ק"מ, הוא אומר שיש תוספות כמו חיישני רוורס, מערכת ודברים כאלה

3. 2006, יד 1 מפרטי, 78000 ק"מ, עברה תאונה (גם כאן לטענתם אין פגיעה מאוד גדולה) שבעקבותיה החליפו לה שתי דלתות

מה הייתם מעדיפים?

בנוסף - אפשר לבקש המלצה על מכון לבדיקת רכב באיזור אור יהודה?

תודה!!

פורסם
שלום,

מחפשים קצת ייעוץ ברכישה של סיריון.. עומדות בפנינו 3 אופציות - מה אתם אומרים? אנחנו מתלבטים את איזו הכי עדיף לקחת לבדיקה..

1. 2007, 52000 ק"מ, יד 2 מהשכרה (עכשיו של פרטי), עברה תאונה אחת ללא פגיעת שלדה או שסי. בכל מצב אחר כנראה שלא היינו מתלבטים אבל הק"מ הנמוך די קונה אותנו...

2. 2007, יד 2 מהשכרה (עכשיו פרטי) - 90000 ק"מ, הוא אומר שיש תוספות כמו חיישני רוורס, מערכת ודברים כאלה

3. 2006, יד 1 מפרטי, 78000 ק"מ, עברה תאונה (גם כאן לטענתם אין פגיעה מאוד גדולה) שבעקבותיה החליפו לה שתי דלתות

מה הייתם מעדיפים?

בנוסף - אפשר לבקש המלצה על מכון לבדיקת רכב באיזור אור יהודה?

תודה!!

5שנים על הכביש ובתוכם לפחות שנה בהשכרה ורק 52000 קמ זה מאוד מאוד חשוד.

פורסם

אני מציע לך לרדת מסיריון. הייבוא שלהן פסק והשוק הולך להיות פשוט מת.

אם אתה בכ"ז נעול עליהן, אני מניח שבקרוב מאוד יהיו מבצעים פנטסטיים בחברות הליסינג וההשכרה - הן בטח ייפטרו מכל הרכבים הקיימים במהירות שיא לפני שהשוק יפנים את העובדה שהרכב הזה הוא ללא אבא ואמא.

פורסם

שלום.

סריון הוא רכב טוב ,ונמכרו ממנו הרבה יחידות.

הצלחת להביא דוקא 3 דוגמאות רעות לרכב.

הסיריונים רגישים למכות- וממכת חניה ,אפשר לגלות שיש פגיעה בשאסי.

מסקנה -תחפש בסבלנות וללא לחץ זמן ,וכך תמצא רכבים שמורים יותר

ללא תאונות ועם ק"מ חשוד מאוד(חברת השכרה עם 52K ק"מ? לא יתכן!)

אישית לקח לי חצי שנה למצוא בזמנו YRV ואני נהנה ממנו מכל רגע.

חפזון מן השטן!!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...