Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקלות וקריאות לתיקון יש לכל יצרן.

החוכמה, מבחינת היבואן לפחות, לטפל בהן מהר וביעלות בטרם נוצר שם רע למכונית.

ולעיניין המכטרוניק - אני אישית מכיר 3 מכוניות של חברים קרובים שמצויידות ב DSG7, ושניים מהן ניזקקו להחלפה של המכטרוניק במסגרת האחריות, ואילו השלישית מתפקדת ללא רבב.

ההמתנה לחלק התמשכה כמה ימים במקרה אחד, ושבוע וחצי במקרה השני, במהלכן ניתן רכב חלופי לשניהם.

לטענת בעל המוסך, המכטרוניק ספציפי לכל מכונית, ולכן היה צורך לקדד אותו עוד במפעל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מדהים שיש פה כמה אנשים שעוד שנייה פותחים שמפניה.

אני לא זוכר שכשלטויוטה היתה סדרה של ריקולים אנשים עשו פה מסיבות. :roll:

דווקא זכור לי שבזמן שטויוטה פרסמה סדרה של ריקולים אנשים לא רק שפתחו שמפניה, הם גם רקדו על השולחנות וירו באוויר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לטענת בעל המוסך, המכטרוניק ספציפי לכל מכונית, ולכן היה צורך לקדד אותו עוד במפעל.

אולי לכל סוג של מכונית? כי כשה- 160 שלי הצטרכה חדש, בפליקס פשוט הרכיבו לה אחד, וקשה לי להאמין שהמפעל ידע מראש שהרכב שלי ידרוש אחד כזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תקלות וקריאות לתיקון יש לכל יצרן.

החוכמה, מבחינת היבואן לפחות, לטפל בהן מהר וביעלות בטרם נוצר שם רע למכונית.

ו.

מסכים. צמפיון עשו סה"כ מה שכולם עושים בארץ: מוצלחי. והם הצליחו במידה מסוימת לעקב את המהלך של הארכת האחריות ותיקון הבעיה בשנה לפחות, על חשבון אנשים שרכשו במיטב כספם רכב חדש וקיבלו בתמורה יחס לא רציני במוסך כשבאו עם בעיה אמיתית שרק עכשיו מודים בה.

פורסם

הכל טוב ויפה, ולא נשמע חריג נושא של טכנולוגיה חדשה שעושה בעיות ומוחלפת באחריות.

מה גם שכאן זה הוארך ל-5 שנים ו-150K ועם הבטחה שבחלקים החדשים התוצרת כבר אמינה.

רק לא נכונה העובדה שהיבואן ציין שהבעיה רק בסיאט סקודה ופולקסווגן ולא באודי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

באמת תהיתי לגבי זה. אני יודע (כלומר כך הוסבר לי על ידי אאודי בעבר) שהתיבות מעט שונות.

פורסם

בתור חובב רכב גרמני ובעיקר וואג אני יכול להגיד בפה מלא ש לDSG7 אני לא מתקרב!

מזמן איבדתי את האמון בגיר הזה רק מהתלונות של אנשים כבר כמה שנים.

או DSG6 [שאיתו יש לי נסיון של 5 שנים וקרוב ל250K] או ידני!

מה שצמפיון לא יעשו הם לא ישכנעו אותי לרכוש רכב עם הגיר הזה.טוב שהם נזכרו עכשיו לקחת אחריות ולהכיר בבעיה,אני רק מרחם עם כל בעלי הרכבים עד עכשיו שהיו צריכים לסבול עוגמת נפש על השירות המחפיר שלהם.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

יש לי גולף מודל 2010 נשאר 5 חודשים עד תום האחריות

האם צריך לבקש הארכה ל5 שנים?או שזה אוטומטי לכולם?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

עדכון,

היום ביקרתי בסוכנות סקודה בחיפה [חברה מאוד נחמדים אגב, ממליץ].

לפי מה שהם טוענים האחריות המורחבת ל-5 שנים היא על כל הגיר כולל כל המכלולים ללא יוצא מן הכלל.

שאלתי מספר פעמים ומספר סוכנים וכולם טענו את אותו הדבר.

לי זה בהחלט מעלה את הביטחון במוצר ולכן הסופרב שוב על הפרק.

ביצעתי נסיעת מבחן [לא ארוכה אך גם לא קצרה מידי וכללה גם עליה לכרמל ונסיעה בפקקים] ולדעתי הגיר מתפקד מעולה, כעת כשיש אחריות ל-5 שנים [שאני מקווה שמה שאמור להתקלקל אכן יתקלק בתקופה זו ולא אחריה] הגיר מרגיש אפילו עוד יותר טוב :wink:

ועדכון נוסף,

עקב מחסור [כך לדברי הסוכנות], החל מעכשיו, כל גרסאות הסופרב 1.8TSI והאוקטביה 1.8TSI מגיעות עם גיר אוטומטי פלנטארי בעל שישה הילוכים בלבד:arrow:

יש עוד סופרב אמביאנט DSG אחרונה במלאי ועוד מספר סופרבים אלגנס DSG, כך שמי שמעוניין ב-DSG ברכבים הנ"ל זה הזמן.

בהצלחה.

פורסם

נשמע לי מוזר.

מעניין אם זו אמת, או תירוץ להבאת תיבה שונה למנועים חזקים יחסית (לפי מיטב ידיעתי רק מנועי 160 כ"ס, בין אם 1.8T או 1.4TT הקשו על ה- DSG7). אגב, התיבה הזו (פלנטרית) החזיקה מעמד בלי גיהוק ב- 2.0T פאסאט של שותפי, במשך ארבע שנים וכמות ק"מ נכבדה. מעניין איך היתה אצל אחרים.

פורסם

ועדכון נוסף,

עקב מחסור [כך לדברי הסוכנות], החל מעכשיו, כל גרסאות הסופרב 1.8TSI והאוקטביה 1.8TSI מגיעות עם גיר אוטומטי פלנטארי בעל שישה הילוכים בלבד:arrow:

יש עוד סופרב אמביאנט DSG אחרונה במלאי ועוד מספר סופרבים אלגנס DSG, כך שמי שמעוניין ב-DSG ברכבים הנ"ל זה הזמן.

בהצלחה.

אם זה נכון מדובר בתירוץ קלוש, למה דווקא מחסור ב DSG7 ל 1.8 בלבד ? רק מעט מהסקודות משווקות עם מנועי

1.8, כך שהחלפת התיבה בגרסאות הללו לא תשפיע על בעיית המחסור אם היא קיימת בכלל.

כנראה שהבעיה בתיבות הללו חמורה יותר מכפי שחשבנו והשמועות על בעיות בשידוך למנוע 1.8 היו נכונות.

מעניין אם מדובר ביוזמה מקומית של סקודה או רק התחלה של לקיחת צעד אחורה בשילוב התיבה הנ"ל בכל

קונצרן VAG.

פורסם

לא נראה לי שזה צעד אחורה בשילוב התיבה.

למרות החסרונות שלה עדיין מדובר באחת בתיבות המתקדמות שקיימות, אז כנראה שיפיקו לקחים, יעשו את השיפורים הנדרשים, וימשיכו עם התיבה.

V5

פורסם
עדכון,

היום ביקרתי בסוכנות סקודה בחיפה [חברה מאוד נחמדים אגב, ממליץ].

לפי מה שהם טוענים האחריות המורחבת ל-5 שנים היא על כל הגיר כולל כל המכלולים ללא יוצא מן הכלל.

שאלתי מספר פעמים ומספר סוכנים וכולם טענו את אותו הדבר.

לי זה בהחלט מעלה את הביטחון במוצר ולכן הסופרב שוב על הפרק.

ביצעתי נסיעת מבחן [לא ארוכה אך גם לא קצרה מידי וכללה גם עליה לכרמל ונסיעה בפקקים] ולדעתי הגיר מתפקד מעולה, כעת כשיש אחריות ל-5 שנים [שאני מקווה שמה שאמור להתקלקל אכן יתקלק בתקופה זו ולא אחריה] הגיר מרגיש אפילו עוד יותר טוב :wink:

ועדכון נוסף,

בהצלחה.

אני בחיים לא הייתי קונה מוצר שאני יודע שיש בו פאק, גם אם אני בטוח שהוא כלול באחריות.

מי נראה לך בכלל ירק לכיוון של הרכב הזה עוד 5 שנים כשתמכור אותו כתור משומש וללא אחריות (כאשר יש על הגיר הזה מדבקת כישלון במבחן המציאות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...