Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים. זקוק לעזרה ואולי הצעות נוספות:

אני מחפש רכב קטן, (חונה בעיר), לנסיעות של 60 ק"מ ביום ולכן חייב חייב להיות חסכוני בדלק. מכיוון שזה הרכב הראשון שאני ממש קונה ובגלל שאין לי זמן ויכולת לרוץ אחרי מוכרי יד 2 (אני עובד מחוץ לעיר ואני נטול רכב- משמע, כל יציאה לראות רכב, זה מוניות והפסד של שעות בעבודה)., חשבתי על 107 חדשה או פנדה.

מוגבל מאד בתקציב. 60K (נניח 65-67 אלף כולל עלויות ההלוואה ואגרות).

ראיתי את הפנדה: חמודה, נוסעת סבבה (עשיתי נסיעת מבחן), מרווחת, קצת משעממת גם מבפנים וגם מבחוץ, ז"א אם אני נוסע לאסוף בחורה, או אפילו לפגישת עבודה, הרכב הזה נטול סקסאפיל, במיוחד בצבע הצהוב ויש בתכלס במלאי רק צהוב(יהיה תכלת ולבן עוד חודשיים). התחושה בסוכנות היתה שהם ממש שרותיים ונחמדים אליך. להערכתי אם אני מגיע עם מזומן= הלוואה מהבנק אפשר להוציא אותה ב65K מהסוכנות (+עלויות הלוואה מהבנק).

הבעיה החמורה שלה מבחינתי: כסא נהג גבוה ושמשה קדמית נמוכה מדי לקו ראיה שלי (אני 1.85). אני פשוט יושב כפוף. האם יש דרך/ מותר להחליף כסא? האם מותר לשחק (חוקית) עם כסא ברכב?

הלכתי גם לראות 107 ידנית: זה היה בשישי והסוכנים בלובלינסקי היו עסוקים ובקושי התייחסו אלי (ראבק, אני מתכנן להוציא 60K ולא מציעים לי אפילו מים). האוטו עצמו מקסים וסקסי (יש שחור במלאי) ומרווח לנהג, אבל מה: זה בקושי אוטו. הוא קצת צעצוע. להערכתי הרכב הזה יספוג ירידת ערך של 20 אחוז כל שנה ולא לפי החישובים הרגילים. למרות זאת, הפג'ו עושה יותר חשק לקנות אותה- אם היה אפשר לדבר קצת (ממש עוד קצת,) על המחיר. אם פנדה יכולים למכור ב65-66 ומאגאן ואפילו סקודה ב72, את את הפג'ו שזה ממש, ממש פחות אוטו צריך למכור ב56-57 אלף).

מישהו התלבט לגביהן בזמן האחרון והסתובב בסוכניות? הצעות נוספות?

תודה

פורסם

אם אתה נעול על רכב מהחברה תבדוק את הספארק, הרבה יותר רכב מה107 והפנדה ויש אותו במלאי.

אם אתה יכול להתפשר על יד שנייה יש המון מציאות ב60 אלף,לדוגמא אם אתה בקטע של חסכון אתה יכול לרכוש הונדה ג'אז,ואם באלך לך יותר להתפנק אתה תוכל לרכוש אפילו את הסיוויק בשנתונים של 2006-7 זה הרבה יותר "אוטו" מהרכבים שהוצעו פה.

פורסם

דיברו פה שהפנדה דרך עיתון ישראל היום עולה 58K,שזה מחיר מעולה,הייתי בודק גם את היונדאי I10 שעולה באזור ה61.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני הייתי בודק את I10, היא והפיקנטו מרגישות הכי הרבה אותו במחירים האלה אבל בגלל שאתה בלי רכב והפיקנטו דורשת לא מעט המתנה אז היונדאי היא האופציה היחידה בשבילך.

בגלל שהתקציב משחק תפקיד בדוק גם את אלטו, מאז הגעת המתחרות המחירים בסוכנויות גמישים יותר וגם ככה היא מתומחרת הכי נמוך מבין המתחרות אז כדאי לבדוק.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
שלום לחברים. זקוק לעזרה ואולי הצעות נוספות:

אני מחפש רכב קטן, (חונה בעיר), לנסיעות של 60 ק"מ ביום ולכן חייב חייב להיות חסכוני בדלק. מכיוון שזה הרכב הראשון שאני ממש קונה ובגלל שאין לי זמן ויכולת לרוץ אחרי מוכרי יד 2 (אני עובד מחוץ לעיר ואני נטול רכב- משמע, כל יציאה לראות רכב, זה מוניות והפסד של שעות בעבודה)., חשבתי על 107 חדשה או פנדה.

מוגבל מאד בתקציב. 60K (נניח 65-67 אלף כולל עלויות ההלוואה ואגרות).

ראיתי את הפנדה: חמודה, נוסעת סבבה (עשיתי נסיעת מבחן), מרווחת, קצת משעממת גם מבפנים וגם מבחוץ, ז"א אם אני נוסע לאסוף בחורה, או אפילו לפגישת עבודה, הרכב הזה נטול סקסאפיל, במיוחד בצבע הצהוב ויש בתכלס במלאי רק צהוב(יהיה תכלת ולבן עוד חודשיים). התחושה בסוכנות היתה שהם ממש שרותיים ונחמדים אליך. להערכתי אם אני מגיע עם מזומן= הלוואה מהבנק אפשר להוציא אותה ב65K מהסוכנות (+עלויות הלוואה מהבנק).

הבעיה החמורה שלה מבחינתי: כסא נהג גבוה ושמשה קדמית נמוכה מדי לקו ראיה שלי (אני 1.85). אני פשוט יושב כפוף. האם יש דרך/ מותר להחליף כסא? האם מותר לשחק (חוקית) עם כסא ברכב?

הלכתי גם לראות 107 ידנית: זה היה בשישי והסוכנים בלובלינסקי היו עסוקים ובקושי התייחסו אלי (ראבק, אני מתכנן להוציא 60K ולא מציעים לי אפילו מים). האוטו עצמו מקסים וסקסי (יש שחור במלאי) ומרווח לנהג, אבל מה: זה בקושי אוטו. הוא קצת צעצוע. להערכתי הרכב הזה יספוג ירידת ערך של 20 אחוז כל שנה ולא לפי החישובים הרגילים. למרות זאת, הפג'ו עושה יותר חשק לקנות אותה- אם היה אפשר לדבר קצת (ממש עוד קצת,) על המחיר. אם פנדה יכולים למכור ב65-66 ומאגאן ואפילו סקודה ב72, את את הפג'ו שזה ממש, ממש פחות אוטו צריך למכור ב56-57 אלף).

מישהו התלבט לגביהן בזמן האחרון והסתובב בסוכניות? הצעות נוספות?

תודה

אחת המכוניות שלקחתי בחשבון לפני שקניתי לאחרונה היתה ה 107. בסופו של דבר לא בחרתי בה כי היאו היתה פשוט חלשה מדי עם המנוע הנוכחי וגם קצת מפחידה מבחינת מימדים ואני לא רואה את עצמי נוסע עם אחת כזאת מחוץ לעיר. דבר נוסף הוא שפתח המיזוג המרכזי הוא לא מול הנהג אלא לכיוון השמשה הקדמית וכשביצעתי בה נסיעת מבחן באוגוסט, היה פשוט בלתי נסבל מבחינת מיזוג.

לחיוב יש לציין נוחות נסיעה ביחס למכוניות קטנות. בסופו של דבר קניתי פנדה, גם מכיוון שבזמנו קניתי אותה ב 60k ) לפני אגרות ותוספת עבור צבע שחור) וגם זה לאחר נסיעת מבחן שהיתה מאוד טובה מבחינתי. בפנדה גם יש hill hold וזו מערכת שהיא must מבחינתי, לא רואה את עצמי נלחם עם הקלאץ ביציאה מחניון פקוק בעליה. אני1.87 ואין לי שום בעיה מבחינת שדה ראיה.

שווה לך לבדוק את ה i10 היא יותר מודרנית ומרווחת מהפנדה ועולה אפילו פחות.

פורסם

לאור הנסועה שלך, אני במקומך הייתי שוקל בכל זאת לקנות גרנדה פונטו משומשת.

היתרון הגדול שלה הוא צריכת הדלק הנמוכה, אך הצריכה הזו מושגת בשל שימוש בגיר רובוטי אשר דורש הסתגלות מסויימת.

בכל מקרה - אם אתה לא רוצה להתעסק עם יד2 ודומיו, אתה יכול ללכת לאחת מסוכנויות הטרייד אין של היבואנים ולהתרשם שם ממלאי הרכבים, וכך תוכל 'להנות' משני העולמות.

כשאני שקלתי לקנות גרנדה פונטו ראיתי שבאוטודיל יש לא מעט.

שווה לך לבדוק.

בהצלחה!

פורסם

לחבר טוב יש 107 מדובר ברכב פשוט ללא איבזור כלל נסה את הספארק או הקיה ואם יד שניה במחירים האלו לך על טויוטה יאריס פשוט מלכה אמינה

פורסם

לא הייתי הולך על יאריס יד שנייה, בעיקר בגלל הגיר הרובוטי. אלא אם אנחנו מדברים על יאריס משנתון 2006 ומטה ואז בתקציב הזה הוא יוכל לקנות סופר-מיני טובות יותר, חדישות יותר ונעימות יותר.

פורסם

ניתן למצוא גרנדה פונטו במצב מצויין בתקציבך כיד שניה.

יש גם כמה אטרקטיביות באוטודיל.

אם זאת, אין ספק שמגרה לקנות רכב מהניילון.

הפנדה במבצע היא אופצייה טובה.

תעשה עליה נסיעת מבחן ותתרשם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במקרה הורי מוכרים טויוטה יאריס (עם הגיר הרובוטי), רכב זריז ומאוד חסכוני וגם נכנס לך בתקציב.

מה שכן, אתה צריך להחליט אם הגיר הרובוטי מתאים לך, יש צורך להוריד את הרגל מהגז בעת החלפת הילוך.

הרכב מפורסם בפורום מכירה.

אני אישית לא הייתי הולך על "צעצועים" עם מנוע 1 ליטר.

בהצלחה.

פורסם
אחת המכוניות שלקחתי בחשבון לפני שקניתי לאחרונה היתה ה 107. בסופו של דבר לא בחרתי בה כי היאו היתה פשוט חלשה מדי עם המנוע הנוכחי וגם קצת מפחידה מבחינת מימדים ואני לא רואה את עצמי נוסע עם אחת כזאת מחוץ לעיר. דבר נוסף הוא שפתח המיזוג המרכזי הוא לא מול הנהג אלא לכיוון השמשה הקדמית וכשביצעתי בה נסיעת מבחן באוגוסט, היה פשוט בלתי נסבל מבחינת מיזוג.

לחיוב יש לציין נוחות נסיעה ביחס למכוניות קטנות. בסופו של דבר קניתי פנדה, גם מכיוון שבזמנו קניתי אותה ב 60k ) לפני אגרות ותוספת עבור צבע שחור) וגם זה לאחר נסיעת מבחן שהיתה מאוד טובה מבחינתי. בפנדה גם יש hill hold וזו מערכת שהיא must מבחינתי, לא רואה את עצמי נלחם עם הקלאץ ביציאה מחניון פקוק בעליה. אני1.87 ואין לי שום בעיה מבחינת שדה ראיה.

שווה לך לבדוק את ה i10 היא יותר מודרנית ומרווחת מהפנדה ועולה אפילו פחות.

תודה לכולם.

לא עשיתי עדיין נסיעה על הפ'גו. נסעתי על הפנדה וכפי שרשמתי היא ממש סבבה חוץ מתנוחת הנהיגה(בשבילי).

המבצע של 60K היה בסוף שנת 2011 ונגמר. זה מה שנאמר לי בפירוש ששאלתי לגביו.

כעת מחיר המחירון הוא 67 ולאני חושב שאפשר להתמקח ולהוציא את הפונטו ב65 עם רדיו ומרימי שמשות ואפילו צבע מטאלי. הבעיה היא שממה שזמין כעת, אפשר לבחור כל צבע- כל עוד זה צהוב :) .

במשלח הבא- עוד חודשיים על הכביש- יהיה גם לבן (אפילו זול יותר ואני חושב שיראה לא רע) וגם תכלת מטאלי. אבל עוד חודששים לחכות?

hill hold לא משנה לי כ"כ

לגבי תנוחת הישיבה: אתה כנראה היטית את המשענת בזוית אחורה. אני צודק?

האם יש מגרש ליסינג / טרייד אין באזור המרכז מומלץ ? (נראה לי שכדאי לקנות פנדה בת שנה+ או פג'ו 107 בת שנה)

פורסם

עוד כמה שאלות:

מה עלות ביטוח מקיף לפנדה?

יש מישהי מהבאות שהיא יקרה/ זולה במיוחד מבחינת ביטוח: קליאו חדשה, פנדה חדשה, יונדאי, סקודה(יש מבצע שפורסם בשבוע שעבר. 72-73K )

האם מישהו יודע על הנחות כרגע או בחודש הקרוב למחזיקי כרטיס חבר- מח"ץ או מועדון ב"הצדעה"?

פורסם

סוכנות פיאט עובדת עם חברת ביטוח שהייתה הכי זולה חוץ מחבר,קיבלתי הצעה של 4K חובה+מקיף,זה לנתונים של גיל 25 ללא תאונות.

http://www.fiat.co.il/heb/insurance.aspx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עוד כמה שאלות:

מה עלות ביטוח מקיף לפנדה?

יש מישהי מהבאות שהיא יקרה/ זולה במיוחד מבחינת ביטוח: קליאו חדשה, פנדה חדשה, יונדאי, סקודה(יש מבצע שפורסם בשבוע שעבר. 72-73K )

האם מישהו יודע על הנחות כרגע או בחודש הקרוב למחזיקי כרטיס חבר- מח"ץ או מועדון ב"הצדעה"?

לא היטיתי את המושב יותר מהנורמל אחורה אבל טוב תשמע אולי אנחנו שונים בחלוקת הגובה בגוף :)

הכי חשוב שיהיה לך נוח לנהוג ושתוכל לראות כל מה שצריך, אם זה לא קורה בפנדה אז זה לא משהו שהייתי מתפשר לגביו.

פורסם
לא היטיתי את המושב יותר מהנורמל אחורה אבל טוב תשמע אולי אנחנו שונים בחלוקת הגובה בגוף :)

הכי חשוב שיהיה לך נוח לנהוג ושתוכל לראות כל מה שצריך, אם זה לא קורה בפנדה אז זה לא משהו שהייתי מתפשר לגביו.

אני אוהב לשבת שהמושב נטוי לאחור- אולי יש לי ידיים קצרות ורגליים ארוכות :-) או שגב ארוך ורגליים קצרות:lol:

• תוכן חדש...