Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה איתי,

אחרי שצברתי המון ניסיון בתחום האודיו לרכב בארץ אני הגעתי למסקנה הבאה.

לא כדאי לקנות את הציוד אצל המתקינים, הם קורעים במחיר.

תחליט איזה ציוד אתה רוצה. חפש אותו באינטרנט, אני גם ייתן לך כתובת של מישהו שמוכר ציוד בזול.

אחרי זה תוכל ללכת לכל מתקין ואם תגיד לי מאיפה אתה בארץ אני או כל אחד מהפורום ייתן לך שמות של מתקינים מצויינים.

תתאם איתם, תיסע, תתקין וזהו.

ככה תתכנס לרמת המחירים שמתן הציע +-.

המתקין היחידי עד היום שראיתי שלא שוחט לחלוטין במחיר הם החבר'ה מהפורום שפתחו את סאונד FX.

אולי זה שווה קפיצה לביקור.

פורסם

נקאמיצ'י,

תודה על רוח ההגיון, אני מקבל את עצותך.

חברי המתקין פשוט לא הגיוני במחירי המוצרים, אני לא יודע איך הוא יגיב על זה שאני יביא לו את החלקים להרכבה בלבד...

אני באזור ת"א, ואשמח לקפוץ להתראיין אצל, נניח, 2-3 מתקינים, לתת להם לדבר, ואז לבחור.

נראה לי שאני רוצה:

סט קומפ' איכותי, משהו כמו דוטק.

משהו מאחורה, להחליף את הזבל שיש שם. (לא בטוח עם צריך, מה דעתכם?)

סאב מהיר, לעוצמה איכותית, לא סתם בומים מרקידי רחוב,

מגבר

על ההכנה לאמ-פי 3, אני יכול לוותר בנתיים, זה ממילא לא קשור

8)

what we do in life, echoes in eternity

פורסם

יש יתרון חשוב כאשר אתה רוכש הכול באותו המקום וזהו נושא האחריות.

יש לך בעיה עם רכיב/חושד שיש לך בעיה, אופס, אתה קופץ אליו, נותן לו שיבדוק ועד שאתה לא מרוצה את לא יוצא...

כאשר את רוכש בחלקים, זה סיפור קצת יותר כבד. אם אין לך את הידע הנדרש אתה צריך ללכת למתקין שיבדוק, אח"כ לאדם שממנו רכשת ויש לא מעט נשמות טהורות שיאמרו לך - אין אחריות כי ההתקנה לא בסדר, קיצרת את הרכיב, שרפת במזיד ועוד שלל תירוצים מעצבנים ועד שאתה מקבל את שמגיע לך, יוצאת הנשמה...

תבדוק מחירים,תעשה סקר שוק טוב ותראה אם החיסכון הוא באמת כה רב.

בוא נאמר זאת כך, מנק' מבט שלי בלבד ומבלי להכנס לך לכיס. במערכת בעלות בסדר גודל של 6000 שקל, חיסכון של 1000 שקל - עדיין הייתי מתקין הכול אצל מתקין אחד אם לא היה לי את הידע והסבלנות ו/או הזמן להתעסק בדברים הללו.

פורסם
משהו מאחורה, להחליף את הזבל שיש שם. (לא בטוח עם צריך, מה דעתכם?)

על ההכנה לאמ-פי 3, אני יכול לוותר בנתיים, זה ממילא לא קשור

8)

על הכנה ל MP3 הייתי מוותר לחלוטין... זה סתם לזרוק כסף.

רמקולים אחוריים - גם על זה הייתי מוותר, בעצם - ויתרתי כבר ממש אין צורך.

פורסם

המתקין היחידי עד היום שראיתי שלא שוחט לחלוטין במחיר הם החבר'ה מהפורום שפתחו את סאונד FX.

אולי זה שווה קפיצה לביקור.

אחרי מה שהם עשו באוטו שלי... מומלץ, מומלץ ועוד פעם מומלץ.

פורסם

איפה סאונד fx נמצאים?

למה mp3 זה בזבוז? בדמיון יש לי שאני קונה נגן mp3, וכל המוזיקה עליו. להתחיל להחליף דיסקים, ולשמור אותם באוטו, נראה לי יותר עבודה, לא?

תודה רבה לכולם על חוכמת הרחוב/חיים, קידמתם אותי לעמדה טובה יותר, עכשיו נשאר לקנות!!!

מזל שיש פורומים!

8)

what we do in life, echoes in eternity

• תוכן חדש...