Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק mp3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קונה מארה"ב? בהצצה מהירה באחד הלינקים ראיתי שהמחירים שפורסמו שם מטורפים. כנס לסאונדדומיין למחירים נורמלים יותר (גם מהם אפשר למצוא יותר זול אבל הם בסדר וסביר להניח שאם תקנה ברחוב ולא אונליין המחיר יהיה דומה יותר להם)

פורסם

יש לי כבר שבוע באוטו את ה SONY MP70 מכשיר מעולה לטעמי שעלה לי 275$ בארה''ב (פלוס עוד סכום דומה למכס שתפסו את חבר שלי איתו).

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך לדוא''ל את חוברת ההדרכה שלו.

לצערי אין לי באוטו שום מגבר ואפילו לא קומפוננט אבל בהחלט שומעים ממנו מצויין גם ככה.

למכשיר יש הגנה מקפיצות מה שאין לאף אחד אחר ותומך ב VBR שבלי זה אין טעם לשמוע MP3 ואם צורבים נכון אז זמן הטעינה של כל דיסק שבמכשירים אחרים לוקח חצי דקה ומעלה לוקח כאן פחות מ 10 שניות.

פורסם
יש לי כבר שבוע באוטו את ה SONY MP70 מכשיר מעולה לטעמי שעלה לי 275$ בארה''ב (פלוס עוד סכום דומה למכס שתפסו את חבר שלי איתו).

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך לדוא''ל את חוברת ההדרכה שלו.

לצערי אין לי באוטו שום מגבר ואפילו לא קומפוננט אבל בהחלט שומעים ממנו מצויין גם ככה.

למכשיר יש הגנה מקפיצות מה שאין לאף אחד אחר ותומך ב VBR שבלי זה אין טעם לשמוע MP3 ואם צורבים נכון אז זמן הטעינה של כל דיסק שבמכשירים אחרים לוקח חצי דקה ומעלה לוקח כאן פחות מ 10 שניות.

גם הJVC נותן אותם תכונות במחיר מצחיק (לא זה שפה) ואני מרוצה ממנו :lol:

(המכשיר הזה בשביל בן דוד שלי)

8)

פורסם

לי היה עד לפני כמה זמן KENWOOD KDC 919 MP3

מכשיר מדהים , משמיע קבצי MP3 במהירות של דיסק רגיל , כשניה בין שיר לשיר

עלה לי 350$ באיביי.. ו340 ש"ח מכס שווה כל שקל ואגורה חוץ מהעניין הקטן שרדיו בלתי אפשרי לקלוט ... אבל מי צריך רדיו שיש MP3 :)

פורסם
לי היה עד לפני כמה זמן KENWOOD KDC 919 MP3

מכשיר מדהים , משמיע קבצי MP3 במהירות של דיסק רגיל , כשניה בין שיר לשיר

עלה לי 350$ באיביי.. ו340 ש"ח מכס שווה כל שקל ואגורה חוץ מהעניין הקטן שרדיו בלתי אפשרי לקלוט ... אבל מי צריך רדיו שיש MP3 :)

הרדיו באמת לא משנה כי המכשיר מיועד לשימוש בארה"ב, אם למישהו יש עוד הצעות אשמח לקבל....

פורסם

גש לפורום אמריקאי כלשהו שאל מה הרדיו דיסק שקורא MP3 שהם הכי ממליצים עליו בכל מחיר ואחר כך שאל בהמחיר של עד כ300$

אני עשיתי את הסקר הזה בשלושה פורומים שונים והמסקנות מכולם היו זהות.

(את המסקנה כתבתי למעלה)

פורסם
גש לפורום אמריקאי כלשהו שאל מה הרדיו דיסק שקורא MP3 שהם הכי ממליצים עליו בכל מחיר ואחר כך שאל בהמחיר של עד כ300$

אני עשיתי את הסקר הזה בשלושה פורומים שונים והמסקנות מכולם היו זהות.

(את המסקנה כתבתי למעלה)

תודה לך אייל אבל לדעתי הפורום הזה טוב כמעט כמוהם...

רק שתדע שעד היום אף אחד לא ענה לי שם תשובה נורמלית על שאלת השוואה בין שני קומפוננטים....

8)

פורסם

אמממ עם כל הכבוד לפורום הזה בכל זאת מדובר פה על מספר מצומצם של אנשים שמתוכם עוד פחות שבבעלותם רדיו דיסק MP3. שם אתה שואל שאלה ויש שם המון משתמשים שיכולים לתת את דעתם וגם כאלה שהיו ברשותם כמה סוגים.

סקר רציני באמת אפשר לבצע רק במקום שיש בו הרבה חוות דעת.

פורסם

הקודם שלי היה CLARION 815MP שהוא ליגה מעל כל השאר,

דבר אחד הציק לי וזה הקריאת MP3 שלו, לא היה שום DELAY אבל השירים פשוט לא היו נשמעים כמו שצריך,

אני בעבר הרחוק הייתי ממש נגד המוצרים של JVC,

אבל היום שיש לי את ה909 העולם נראה ממש אחרת,

חוץ משני מכשירים ששמעתי אני לא מכיר מכשיר שקורא יותר טוב MP3 כולל דיסקים CDRW כולל דיסקים ללא SESSION סגור,וכמובן VBR.

אני בעד.

האלפא

• תוכן חדש...