Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו איבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. אתמול ראיתי פיאט פונטו איבו שנת 2010 עם 11 אלף ק"מ במחיר של 68 אלף ₪ בסוכנות אוטודיל. האם הדגם הזה מוצלח? האם יש בעיות טיפוסיות כמו בדגמי הספייס הישנות? באותה נשימה אגיד כי ישנה אופציה לסיאט איביזה SC ב 70 אלף ₪ עם 19 אלף ק"מ אך הביטוח והאחזקה נראים לי מטורפים...ביטוח מקיף יוצא כמעט 430 ₪ לחודש!!! אשמח לעצה ממי שמבין על העניין הנ"ל...תודה!

פורסם

מה בדיוק אותן הבעיות הידועות בספייס הישנות?

האיבו די חדשה על הכביש והיא למעשה מתיחת פנים נרחבת לגראנדה פונטו, שלא ידועה כבעייתית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה של שתי המכוניות שציינת כאן היא לא האמינות או מחירי הביטוח, אלא המחיר.

איביזה חדשה עולה 70 אלף ש״ח. אז למה לקנות רכב בן שנה באותו הסכום?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פה אתה טועה. נתחיל עם זה שהמלאי של סיאט יגיע רק במרץ. תוסיף למחיר עוד 3000 ש"ח בערך כי זה מחיר פרסומי בלי אגרה ובלי כלום. בנוסף לצערי תבעתי את הביטוח שלי על טוטאל על הרכב הישן שלי, מה שמקפיץ את הביטוח על סיאט לכ-4600 מקיף בלבד!!! ואם זה לא מספיק הטיפולים והחלקים של סיאט יקרים בהרבה מפיאט. אז אני שוב שואל, מה לעשות???

פורסם

האיבו בעלת המנוע ה חזק 105 כ"ס או החלש יותר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

77 כ"ס...שוב אני לא מתכוון ללכת להתחרות. צריכה עלות עליות כמו של הכרמל ושל ירושלים ושל אילת ואולי החרמון..עם הספייס שלי שהייתה 2002 עם 60 כ"ס עליתי חצי מהעליות הללו אין סיב שעם האיבו לא! פשוט מבאס שבאמ ב 74 אלף ש"ח אפשר להביא סיאט חדשה חדשה רק חבל שהן תגענה רק במרץ...עד אז בלי רכב זה בלתי אפשרי..

פורסם

מהו תאריך העלייה לכביש של האיבו ושל האיביזה?

זה רלוונטי לכמה אחריות נשארה לך על הרכב. ככלל, לאיביזה יש שנתיים ולפיאט שלוש שנים מיום שעלו לכביש.

בנוסף, לפיאט 7 כריות אויר לעומת 4 באיביזה .

דבר אחרון, האיביזה מגיעה בתצורה זו עם 3 דלתות, לעומת 5 באיבו- אם זה רלוונטי עבורך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
בנוסף לצערי תבעתי את הביטוח שלי על טוטאל על הרכב הישן שלי, מה שמקפיץ את הביטוח על סיאט לכ-4600 מקיף בלבד!!! ואם זה לא מספיק הטיפולים והחלקים של סיאט יקרים בהרבה מפיאט. אז אני שוב שואל, מה לעשות???

אם יש לך עבר ביטוחי בעייתי אז כל אוטו שתרצה לבטח יעלה לך ביוקר ולא רק סיאט איביזה מסוימת.

אם אתה מחפש לחסוך בעלויות קנה אוטו בן 9-10, אל תבטח מקיף אלא רק צד ג' ואז בתקוה שלאחר 3 שנים ללא תביעות תוכל לבטח ביטוח מקיף בזול.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

חברים רציתי לומר לכם בשעה טובה שהלכתי על האיבו, שנת 2010, 11 אלף ק"מ, מחיר 68 אלף ש"ח, ולגבי הביטוח, יחד עם התביעה מגיע לי ל 360 ש"ח בחודש מקיף+חובה. מבסוט על הרכב חבל"ז. יש לו מן קטע שהמנוע עושה רעש מינימום מיטו, לגבי העוצמה עד עכשיו הרכב נוסע יפה ופשוט תענוג לנסוע בו...לא מרגישים את הכביש ולא מרגישים את מד הדלק. אחלה רכישה מבסוט אש וממליץ בחום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סחטין גם אני קניתי איבו לפני 3 חודשים , רכב מעולה .

דרך אגב ההחזקה של הרכב יותר זולה בהרבה מהאיביזה בגלל חלקי חילוף זולים יותר,ביטוח זול יותר וצריכת דלק טובה יותר.

רכב מעולה , לדעתי עשית בחירה נכונה .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

• תוכן חדש...