Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שהסתכלתי על הב.מ.וו בתמונות, זה באמת נראה שרוב הרכב צריך תיקונים קלים, אבל החזית נפגעה בצורה ממש קשה.

אם רוצים נגיד לתקן כזה דבר, זה אפשרי בכלל?

הכוונה לשחזר ולחדש את הפח עצמו לא להתקין חדש.

או שאם רוצים לתקן את זה אז ממש מחליפים חזית מלחימים חדשה מרכב אחר\ מחלק מקורי מהחברה.

תודה

פורסם

כמובן שחלקי פח (בוודאי כאלה המחוברים בברגים)במצב כזה מחליפים ולא מיישרים. כנפיים קדמיות,מכסה מנוע וכו' יוחלפו ללא ספק.

אם כוונתך לקורות שלדה וחלקים מרותכים (פח משקפיים,קורת רוחב קדמית (תומך מצננים) אז תמיד העדיפות היא ליישר. אם אי אפשר ליישר לרמה טובה-חותכים את החלק ומרתכים חדש.

בכל מקרה זה לא שמנסרים את האוטו עם דיסק בקו החלון הקדמי ומרתכים לו "אף" חדש, כמו בסרטי "קומפוט נעליים" או משהו דומה.

ההחלטה היא בד"כ לפי מצב השלדה שכאליו לא נפגעה. היא עלולה לקבל עיוות ממכה כזו, שלא יראה לעין אך יפגע ביציבות הרכב, בהיגוי שלו ובעוד פרמטרים בטיחותיים.

קח למשל מתלה קדמי שהתעקם על התושבת שלו.

זה לא משהו שפחח מיישר עם קורנס ופלס מים. זה דורש איפוס של לייזר מונחה מחשב. (יענו מכון ישור שלדות)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם באיחור אבל יש כאן הרבה תגובות טיפוסיות שלא קשורות לעניין התאונה.

לא צריך ב.מ.וו, לא צריך מנוע גדול, לא צריך להיות טיפש במיוחד כדי להגיע בחורף למצב של תאונה כזאת.

אפשר לעשות את אותה תאונה בדיוק עם מיאטה בעלת הספק צנוע.

יכול להיות שהיו כאן כמה גורמים שהצטרפו לכדי תאונה, שילוב של האצה מוקדמת באמצע פניה על רכב הנעה אחורית וכביש רטוב, נהג שנלחץ ובמקום לתת ברקב נתן גז (הרי אם היו אומרים שנהג הב.מ.וו הינו נהגת זה בדיוק מה שכולם היו חושבים).

ESP לא תמנע את הכניסה להיגוי יתר, היא רק תנסה לעזור לתקן את היגוי היתר על ידי חיתוך המצערת ותיקוני בלימה אבל גם היא לא יכולה לנצח את הפיזיקה ואם הרכב צבר מומנט לפני ההחלקה אי אפשר לתקן בחלקיק שנייה, תוסיפו לזה תגובה לא נכונה של הנהג וקיבלתם יופי של ספין.

במאמר מוסגר, אם הוא הצליח לתת קיק דאון ממהירות איטית על כביש רטוב (ברמה שהיה ניתן לשמוע את המנוע חזק) אז אפשר להיות בטוחים שה-ESP היה כבוי, אני לא יכול לתת קיק במהירות איטית על כביש רטוב מבלי שהמערכת תנתק לי בברוטליות את הדוושה, ואצלי זה רק נפח 2500.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזו הקפצה... בכל מקרה, אני מסכים - אם מדובר ביציאה מכיכר אין לי ספק שה-ESP היה כבוי. אחרת הוא פשוט לא היה מאפשר לרכב לעשות כזה דבר.

אגב, כביש רטוב יכול להשפיע באופן קיצוני על אחיזת המכונית, בעיקר בכיכרות שבהן האספלט מחליק במיוחד. גם לי יש דוגמא אישית מהימים האחרונים - מכת גז קטנטנה בכיכר בהילוך שני והרכב עשה 90 מעלות באופן כמעט מיידי, וזה כשהצמיגים חדשים לגמרי. הפתרון היחיד במצב כזה הוא לעזוב גז כמה שיותר מהר ולקוות שגלגל סורר לא יפגע במדרכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הנהג יצא תחת כח מכיכר לא ברור לי איך בקרת המשיכה (עושה פעולה שונה מבקרת יציבות) לא קטעה את כח המנוע מהגלגלים. היא אמורה היתה להגביל את כח המנוע ברגע שיש סחרור גלגלים וכך הוא לא היה מגיע למהירות גבוהה במרחק קצר. לא נראה לי שניתן לנתק לגמרי את בקרת המשיכה ברכב כזה (סה"כ לא רכב שמיועד לנהיגה ספורטיבית למרות סמל הפרופלור מקדימה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אפשר לנתק, לחיצה קצרה על כפתור בקרת האחיזה תנתק רק את הבקרת אחיזה, לחיצה ארוכה תנתק גם בקרת משיכה.

ניתוק מלא ב- 745?

אני יכול להבין ניתוק כזה בסדרה 3, אבל לא בטוח שבסדרה 7 זה גם כך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

התאונה הגיעה גם ל wreckedexotics.com! כבוד!:lol:

F"ull throttle on a wet road, lost control and ran over a tree."

http://www.wreckedexotics.com/newphotos/exotics2012jan02/bmw-745-3350.shtml

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יש לי אומנם סדרה 3, אך מניסיון אני יכול להגיד שהבקרת משיכה, מתערבת מאוד מאוד מהר בפירפור של גלגלים.

הסיבה לזה, היא שהמערכת יודעת לזהות האצה חריגה של אחד הגלגלים, לאומת שאר הגלגלים. ברגע שהמערכת מזהה תחלית האצה כזאת, המערכת אוטומטיט משתקת את כח המנוע. (מצערת חשמלית)

גם אם מנתקים רק את בקרת המשיכה, הבקרת יציבות מתערבת ברגע שהאוטו יוצא מקו הפנייה. (תחילת זריקת תחת).

לפי התיאור שהאוטו הטלטל מצד לצד, אני מתאר לעצמי שהמערכת לא פעלה. מכיוון שהמערכת דבר ראשון, מתקנת את הגלגל הסורר ולאחר מכן מאזנת את התיקון כך שהאוטו ממש לא אמור לזוז מצד לצד.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

צודק.

המערכת ב- BMW, אם היא מופעלת, לא תיתן לך לעשות צלחת בגלל גז מוגזם

כשקיבלתי את ה-335 ב Performance center של BMW, חלק מהדברים שעוברים באותו היום הוא הדגמה של ה DTC

הנה סרטון של מישהו מההדגמה הנ"ל

http://www.youtube.com/watch?v=Ts5ARdc78CU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ולמה זה מופיע ב- wrecked exotics ?

745 מהמודלים האלה עולה בארה"ב 13-15 אלף דולר

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

תיקון קטן,

ניתן לבטל בקרת אחיזה מבלי לבטח בקרת משיכה, אי אפשר לבטל בקרת משיכה מבלי לבטל בקרת אחיזה.

אני מצטרף למה שאתם אומרים, אין מצב שעם בקרות פועלות הרכב יצליח לעשות כאלה סללומים במהירות איטית (הכוונה יציאה להחלקה מהירה ממהירות איטית בעקבות לחיצה ברוטלית על הגז), המערכות מיד יקחו שליטה על המצערת והבלמים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...