Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשעה אירעה תאונה בכניסה לשפרעם.

נהג במוו 745I הגיע מחוץ לעיר. בכניסה של שפרעם, מול תחנת דלק דור אלון יש כיכר. נהג הבמוו החליט לצאת מהכיכר כשהוא מדביק את הדוושה ונותן קיק.

כביש רטוב מהגשמים שהיו בערב גרם לרכב להחליק ימין ושמאל עד שבסוף עף מעל האי תנועה באמצע הכביש ונחת בתוך החזית של פיג'ו שבה נהג גבר וביחד איתו אשתו ושלושת ילדיהם.

מעוצמת הפגיעה, הפיג'ו התעופפה באוויר מאחורה ונחתה על מכסה מנוע של הונדה שנסעה אחריה.

כל המעורבים בתאונה פונו לבתי חולים במצב קל.

2011-12-25 01.36.56.jpg

2011-12-25 01.37.21.jpg

2011-12-25 01.37.51.jpg

2011-12-25 01.38.37.jpg

2011-12-25 01.38.49.jpg

2011-12-25 01.39.33.jpg

שונא גזענים !.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה טיפש בנאדם יכול להיות?! :x ועוד בגשם ראשון אחרי הרבה זמן כשכל הח*א צף והכבישים הכי מחליקים. מגיע לו, אמן שישבית את הרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמה טיפש בנאדם יכול להיות?! :x ועוד בגשם ראשון אחרי הרבה זמן כשכל הח*א צף והכבישים הכי מחליקים. מגיע לו, אמן שישבית את הרכב.

השבתה בשבילו זו מתנה.

שייתקנו לו את הרכב ויסע בהרגשה שאולי הרכב ישר מבחוץ,אבל עקום ומעוות מבפנים.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לו זה אכן מגיע, אבל למה זה מגיע למשפחה התמימה שיצאו כנראה בנס?!

ובמקרה של רכב יוקרה, שמאבד המכירה שלו עוד עשרות אחוזים מתחת למחירון, השבתה זה ככל הנראה החלום הרטוב של בעל הרכב.

אני מקווה שיתקנו לו את הרכב ושינסה למכור אותו...

פורסם
לו זה אכן מגיע, אבל למה זה מגיע למשפחה התמימה שיצאו כנראה בנס?!

ובמקרה של רכב יוקרה, שמאבד המכירה שלו עוד עשרות אחוזים מתחת למחירון, השבתה זה ככל הנראה החלום הרטוב של בעל הרכב.

אני מקווה שיתקנו לו את הרכב ושינסה למכור אותו...

אכן למשפחה התמימה לא מגיע.

לצערנו יש כמוהו עוד נהגים שפשוט לא יודעים להתנהג על הכביש

חג שמח ובטוח בכבישים לכולכם (בעצם לכולם :)

קובי

:-)

פורסם

אני לא מבין מאיפה כולכם החליטו שמגיע לו.

נכון הוא טעה, אז מה?

סך הכל מדובר על מישהו שטעה, אם זה בגלל רשלנות, טפשות או כל דבר אחר - לאחר לו כאלו איחולים זה באמת לא ראוי.

ואם הרכב מושבת - אפשר להזמין את המנוע :-)

פורסם

קצת צבע ופחחות ונראה אותה מוצעת למכירה בלוחות המכירה.

הכי מצער בתאונות הללו, שאנשים חפים מפשע תמיד נפגעים בשל פזיזותם של נהגם אחרים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו לא טעות סתם. זו טעות שמקורה ביהירות וזחיחות הדעת, משל יש לי הכי גדול אני המלך. הוא שילם את מחיר הטיפשות, והכעס עליו כאן הוא שבגלל שגרם לעוד כמה אנשים לשלם את המחיר אפילו שלא הגיע להם. זה הכל.

כשלעצמי, אני לא חושב שלאחל איחולים זה עוזר משהו, חוץ מפריקת עצבים.

אגב, סתם לידיעה, לאור הסיפור הזה, מהם היתרונות של הנעה אחורית?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

שיעור לא קל, אני מקווה שנהג במוו באמת למד מזה משהו.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם

מכוניות הנעה אחורית נחשבות למהנות יותר,כזה רכב עם מנוע חזק,מאפשרות לשחק עם הזנב. כמובן מטומטם עם רכב כזה יזכה למשהו אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...