Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פקו אלפא אייל גיא ולכולם

אני חושב שהדיון הזה יצא מכל פרופורציה. פוקו וגיא גם אם אתם בטוחים שאתם צודקים ( סביר להניח) הדיון הזה לא עושה חיל לא לכם לא לאלפא ובעיקר לא לפורום.

אני לא מתכוון להתחצף או להגיד משהו לא במקום אבל קצת מגעיל לראות וויכוחים כאלו. זה מזמן מזמן עזב את הנושא המדובר וגלש לנושאים אישיים. זה מכוער, באמת.

אני מציע שפוקו ימחק את כל הדיון הזה, חוץ מהקטע על ההסבר על האלפיין. כל הויכוחים וההשמצות ממש לא תורמות לאף אחד מהנוגעים בדבר, במיוחד לא לאלפא.

פוקו, לשיקולך.

ראלימן

שוב, אם זה לא מקומי סליחה מראש.

קורס 154 RESTEPA.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ?

אמרתי להתקשר למתקין שלי ?

אחי, מצטער טעות בכתובת.

אני מכרתי את האלפא והמערכת שהיתה בפנים,

עכשיו ה1+1 שלך כבר לא מסתדרים,

אם תרצה עוד פרטים : הנה משהו שאני לא אמור לעשות:

הטלפון שלי - 051407492,

אם תרצה את הטלפון של המתקין שלי אשמח לתת לך אותו, ואף את התמונות של הרכב שלי תראה אצלו בחנות,

טעות בכתובת ?

האלפא

פורסם

ראלימן ,

הת'רד הזה הוא לא מטרת הפורום ובהחלט לא לרוחי, כמו כן חשבתי ברצינות על הבקשה שלך למחוק אותו.

עם זאת החלטתי , בהתאם לקורה גם בפורומים דומים בעולם , להשאיר אותו. במידה ומתגלה חוסר יושר אצל מוכר או קונה , חשוב לידע את שאר הקהילה הקרובה כדי שיזהרו.

אני לא שופט אותו והדיון עוד לא נגמר, אולם אני רואה במשתמשי הפורום הזה חברים (וחלקם הגדול באמת כאלה גם מחוץ לו) ולא אתן שמישהו ירמה אותם.

אתה מכיר אותי ואתה יודע שבכמעט כל מקרה אחר הייתי מוחק, אולם הוא הגזים וסיפור דומה גם היה בפורום תפוז, פה אני רוצה שזה ייגמר מהר ולא יימרח על אלף ת'רדים כמו שם.

Leon Cupra 2009

פורסם

לגיטימי ביותר ואיפשהו אני גם מסכים.

רק מקווה שזה לא יהפוך לעליהום גדול של כל הפורום.

בכל מקרה סומך עליך שתשלוט במצב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
פקו אלפא אייל גיא ולכולם

אני חושב שהדיון הזה יצא מכל פרופורציה. פוקו וגיא גם אם אתם בטוחים שאתם צודקים ( סביר להניח) הדיון הזה לא עושה חיל לא לכם לא לאלפא ובעיקר לא לפורום.

אני לא מתכוון להתחצף או להגיד משהו לא במקום אבל קצת מגעיל לראות וויכוחים כאלו. זה מזמן מזמן עזב את הנושא המדובר וגלש לנושאים אישיים. זה מכוער, באמת.

אני מציע שפוקו ימחק את כל הדיון הזה, חוץ מהקטע על ההסבר על האלפיין. כל הויכוחים וההשמצות ממש לא תורמות לאף אחד מהנוגעים בדבר, במיוחד לא לאלפא.

פוקו, לשיקולך.

ראלימן

גוד מורנינג מאדאם בטרפליי

פורסם
אם תרצה עוד פרטים : הנה משהו שאני לא אמור לעשות:

הטלפון שלי - 051407492,

אם תרצה את הטלפון של המתקין שלי אשמח לתת לך אותו, ואף את התמונות של הרכב שלי תראה אצלו בחנות,

טעות בכתובת ?

האלפא

אז של מי הטלפון הזה :

064635707

פורסם על יד השם שלך באוטוסאונד.

לפחות תפגין עקביות.

Leon Cupra 2009

פורסם
פקו אלפא אייל גיא ולכולם

פוקו, לשיקולך.

ראלימן

אייל אתה מוכן להסביר לי למה התכוונת בדיוק...?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

על מה אתה מדבר בפורום תפוז ?

אני דיי קבוע שם ולא זכור לי משהו בסגנון.

בכל אופן אמרתי את שלי,

אם חטאתי במכירת רכבי,

אם תטאתי במכירת המערכת שהיתה שם,

אז אני יוצא אשם מכל הכיוונים,

ודרך אגב - אם כבר נגענו במתקין שלי,

בירושלים היא לדעתי בין ההכי מומלצים - אבל שזה לא יגלוש, במסרים.

האלפא

ואם יש לך בעיה של מספרים : תתקשר אליהם, אני בספק יתן לך מספר שהוא לא שלי.

ה1 +1 יותר מדי מסובכים בשבילי

אני כבר לא קשור.

(נ.ב רוצה מגבר ? :p )

פורסם
פקו אלפא אייל גיא ולכולם

פוקו, לשיקולך.

ראלימן

אייל אתה מוכן להסביר לי למה התכוונת בדיוק...?

ראלימן

אמרתי לך בוקר טוב, מה לא מובן?

די להיות יפה נפש, הויכוח הזה הכרחי כי נאמרו פה כמה דברים לא יפים שזקוקים להבהרה. ההשמצה של אלפא שאני ופוקו עושים יד ומוכרים פה ציוד ברווח אישי הייתה זקוקה להבהרה, ועכשיו הטענות מול אלפא זקוקות להבהרה. עדיף שיבהירו את הדברים מאשר שמישהו יפול בטעות, עדיין לא הייתה פה שפה ממש בוטה או משהו בדומה, מן הראוי גם שאם הטענות כלפי אלפא אינן נכונות, שיתנו לו את האפשרות להגן על עצמו.

לא כל פוסט שיש לו אופי קצת מתלהם צריך ישר להמחק. איפה גדלת שכל דבר קטן בעל אופי מתלהם טיפה ממש מזעזע אותך כל כך ואתה דורש למחוקו?

שאני מתאר לי אותך לפי דברייך אני מתאר לי נער שגדל כמו שלגיה, אני ממש רואה אותך פורש ידיים ואיך שהציפורים מתיישבות על זרועותייך.................אח איזו תמונה נפלאה.

פורסם

איל וראלימן ,

את הוויכוח ביניכם תמשיכו אם אתם רוצים בהודעות פרטיות.

זה לא נושא הת'רד , אל תתעלקו עליו בריב אישי וראלימן זכור מה כתבת לפני 4 הודעות.

Leon Cupra 2009

פורסם

ליפות נפש, ואפילו לא קרוב.

יש פה קשר אחד והוא שהפורום לא יהפך לשדה קרב מצידך ומפוקו וגם מצידו של אלפא.

אתה רוצה פורום סאונד מקצועי איכותי ונקי? או זירת השמצות שלא מוסיפות יופי לאף אחד מהמעורבים.

אז במקום להפנים את מה שאמרתי או סתם לא להתייחס אתה הולך ומנסה לעקוץ בפן אישי.

נו שוין.

חוצמזה מי מת ומינה אותך למנהל פורום? אמרתי את טענותיי ודברי והנחתי את ההחלטה בידי פוקו כי הוא המנהל. שום דרישה לא הייתה. דעתי בלבד וזכותך לא להסכים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אנשים, להרגע! קחו אוויר.

יש לי שאלה.

בדרך כלל אני לא פעיל בפורום אודיו , אבל המכשיר הזה מעניין אותי.

באתר של רכטמן לא מצויין שהוא משוחזר, יש מצב שהוא מוכר חדש במחיר כזה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אנשים, להרגע! קחו אוויר.

יש לי שאלה.

בדרך כלל אני לא פעיל בפורום אודיו , אבל המכשיר הזה מעניין אותי.

באתר של רכטמן לא מצויין שהוא משוחזר, יש מצב שהוא מוכר חדש במחיר כזה?

אותו מכשיר , אותו ספק , קצת פחות יושר.

Leon Cupra 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...