Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון עסקי - או אולי כבר יש ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נזילת שמן באופנוע , האמת - תמיד יש לי נזילת שמן באופנוע : ) :D

לקחתי אותו למוסכטלטור שלי והוא אמר לי לפרק תפיירינגים ולבוא - נשטוף אותו ונראה מאיפה הנזילה . :(

עד כאן סבבה - גם חסכתי לי כסף כי פירקתי ת'פלסטיקה לבד . :idea:

העלנו את את האופנוע על ליפט והתחלנו ( הוא , אני עמדתי בצד והסתכלתי ) לנקות ת'שמן - עם נפט ומברשת + מרססת אוויר + ריסוס של אוויר מעורב עם דלק , לאט לאט נזל כל החרא ופתאום - האופנוע מבריק !!! :ok:

הקרטר כסוף יפה , הרגלית הילוכים לא מלאה בח$ר$א , המנוע נקי - כמו חדש .

:onfire::onfire::onfire:

חשבתי לעצמי - אני הייתי משקיע 50/60/70 ש"ח פעם בשבועיים כדי להפוך את הברווז שלי לברבור , אבל אני לא מכיר שום מקום שנותן שרות של " רחיצת אופנועים " . :x-mas:

אם מישהו מכיר זה הזמן לפרסם , ואם מישהו רוצה לקפוץ על הרעיון אז מוזמן .

לקוח ראשון כבר יש לו

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם
יש לי נזילת שמן באופנוע , האמת - תמיד יש לי נזילת שמן באופנוע : ) :D

לקחתי אותו למוסכטלטור שלי והוא אמר לי לפרק תפיירינגים ולבוא - נשטוף אותו ונראה מאיפה הנזילה . :(

עד כאן סבבה - גם חסכתי לי כסף כי פירקתי ת'פלסטיקה לבד . :idea:

העלנו את את האופנוע על ליפט והתחלנו ( הוא , אני עמדתי בצד והסתכלתי ) לנקות ת'שמן - עם נפט ומברשת + מרססת אוויר + ריסוס של אוויר מעורב עם דלק , לאט לאט נזל כל החרא ופתאום - האופנוע מבריק !!! :ok:

הקרטר כסוף יפה , הרגלית הילוכים לא מלאה בח$ר$א , המנוע נקי - כמו חדש .

:onfire::onfire::onfire:

חשבתי לעצמי - אני הייתי משקיע 50/60/70 ש"ח פעם בשבועיים כדי להפוך את הברווז שלי לברבור , אבל אני לא מכיר שום מקום שנותן שרות של " רחיצת אופנועים " . :x-mas:

אם מישהו מכיר זה הזמן לפרסם , ואם מישהו רוצה לקפוץ על הרעיון אז מוזמן .

לקוח ראשון כבר יש לו

תחנת הדלק ברח' יגאל אלון (ממש ליד דרך השלום) עושה ניקוי אופנועים תמורת 50-60 ש"ח...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...