Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם כל זה לא מספיק, אז גם זה יגיע אוטוטו:

http://tech.walla.co.il/?w=/4/1887312

עד מתי ?? :x

תחילת הסוף פייס...

זה פשוט גרוע.

זה נהיה כמו יוטיוב.

עד שהיה שירות כל כך טוב לצפייה בוידאו, פתאום אתה מחוייב לראות פרסומת של 30 שניות, וגם כשהסרטון נטען אתה צריך לראות פרסומות קופצות.

מיותר.

פורסם

בדיוק כמו שהתמונה שהועלת פה עם החזירים מתארת. אנחנו, המשתמשים של הפייסבוק - המוצר. הסכומים שפייסבוק עושה מפרסומים יהיה מטורף, למה שהם לא יעשו זאת? כמו שנאמר פה - לא מתאים, תעברו לרשת חברתית אחרת. הבעיה היא שאין אחת שיכולה להתחרות בפייסבוק. גם אני לא אוהב את השינויים האלו אבל אין מה לעשות. כשיתחילו לגבות תשלום עבור שימוש בפייסבוק אז נתחיל כבר לפזול לכיוון דברים אחרים.

פורסם
נראה לי שאני חוזר למקושרות:hihi:

תיקנתי לך

אחח איזה משרד שידוכים זה היה לפני ימי הפייס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תיקנתי לך

אחח איזה משרד שידוכים זה היה לפני ימי הפייס

תכלס....(ושום מילה על אודיגו) :wink:

פורסם
מהרגע שעשיתי TAKE A TOUR זה הפך לי את הפרופיל ל-TIMELINE הזה.

יש דרך להחזיר את הפרופיל הישן?

בשביל מה לך, גם ככה יכריחו את כולם להשתמש בזה, ואחרי יומיים תשכח שהיה פרופיל ישן.

כמו "אפל" ,לא? :lol:

ממש מעצבן. ראיתי את זה אצל אחרים וזה ממש לא נוח.כל דבר טוב חייבים להרוס שם ??? :x

"אל תחשוב מה המפלגה יכולה לעשות בשבילך, תחשוב מה אתה יכול לעשות בשבילה". זה למה נפרדתי בזמנו מאייפון ללא כל צער. אני פשוט לא מוכן להתחייבות (בעולם הגיקים שאני כרגע מסתובב בו, לטוב ולרע, זה בערך כמו להמיר דת).

אחרי השדרוג הזה אני בגוגל +, אם כבר מוכרים מידע עליי, אז לפחות מחברה שכבר מנוסה בזה :lol:

הבעיה היא שלעבור לרשת חברתית שכמעט ואין לך חברים בה, די נוגד את העיקרון של רשת חברתית.

ואם כבר אתה נגד להיות מוצר שמוכרים אותו, תשים חוסם פרסומות (אגב, משפר את מהירות הגלישה פלאים).

נ.ב. - חסר רק להוסיף לזה רקע ומוזיקת רקע, והם יהיו כמו מייספייס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

את חוסם הפרסומות התקנתי בשועל האש הפרטי שלי, האמת שאני צופה לגוגל + הצלחה לא מבוטלת ברגע שאנשים יבינו שפייסבוק גמרה את הסוס ממזמן.

הבוז לך.

פורסם
את חוסם הפרסומות התקנתי בשועל האש הפרטי שלי, האמת שאני צופה לגוגל + הצלחה לא מבוטלת ברגע שאנשים יבינו שפייסבוק גמרה את הסוס ממזמן.

פייסבוק לא באמת גמרה...אני חושב ששיא הפריכה של פייסבוק עוד לפניה.

כשיתחילו הפירסומים המסיבים, אלה שמופיעים לך ממש על ה NEW FEEDS (ולא אלה שבצד ימין שאתה בכלל לא מרגיש שקיימים) הם כנראה יתחילו להרוויח הרבה יותר, ואז הרשת הזו באמת תגיע לשיא.

פורסם

הם אולי יגיעו לשיא,אבל הרבה אנשים לדעתי ינטשו. יותר מדיי שינויים להתרגל אליהם+פירסומות זה לא משהו שאנשים אוהבים...

פורסם

ההתבכיינויות ברחבי הרשת אחרי כל שינוי בממשק של פייסבוק ממחישים כמה האדם שונא שינויים. אנשים לא מבינים שללא שינויים לא מתקדמים, גם בחיים האישיים וגם בטכנולוגיה - זה אותו הדבר.

דרך אגב, פייסבוק לא חייבת לאף אחד שום דבר. השירות ניתן בחינם.

172

• תוכן חדש...