Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון גיר באאודי 1985,80 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שנרצה לי הרכב ממש קרוב אליכם ואתם לא רוצים לגרוט אותו

מה שהייתי עושה זה מיבא את כל החלקים מחול חדשים

קיט שיפוץ לגיר גלגלי שינים מחזירי שמן בנדים ( הכל ) + כל החלקים שדרושים לשיפוץ מלא של הדפירנציאל

ומשפץ את הכל בארץ (ממליץ על ספי ויניב אם הוא יוכל לבצע את זה )

זה אולי יצא שיפוץ יקר אבל מיניסיון זה הכי זול

ואם אתם מתכננים לשמר את הרכב אצלכם זה לדעתי משתלם

אופציה שניה להביא כזה מכלול מפירוק בארץ או חול

ולקחת צאנס

חשבנו גם על הרעיון הזה רק מאיפה אני יכול להזמין את הקיט?

פורסם
אני יכול לזרוק לך טיפ קטן. ברחוב הראשי של הרצליה עומדות שתיים-שלוש מכוניות כאלו למכירה, יפות ובמחיר נמוך (לפחות עד לפני שלושה חודשים). נסה למחזר אחת כזו.

מהו הרחוב הראשי של הרצליה? הרב קוק? אבא אבן? בן גוריון? בן צבי?

פורסם
ההנעה ברכב הזה היא קדמית והגיר הוא בתצורת טרנס אקסל, דהיינו: הדיפרנציאל והגיר יחידה אחת הם. מה שזה אומר זה שהגיר מחובר לפרונט-אקס.

בעיקרון, יש שני "גוונים" למונח Transaxle.

הראשון מתיחס לתצורה הרגילה והנפוצה, בה תיבת ההילוכים והדיפרנציאל חולקים אגן שמן משותף.

ה"גוון" השני מתייחס לתצורה היותר נדירה, בה תיבת ההילוכים והדיפרנציאל משולבים ביחד, אבל מופרדים מהמנוע, כמו באלפות ישנות.

פורסם
מהו הרחוב הראשי של הרצליה? הרב קוק? אבא אבן? בן גוריון? בן צבי?

פעם, כשאני הייתי הרצליאני, נהגו לקרוא לרח' הראשי - 'סוקולוב'...

נ.ב:

באמור לגיר אוטו' - דבר איתי, אולי אוכל לסייע.

• תוכן חדש...