Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני הגעתי למכון טסטים רכשתי K44 ושפכתי את הבקבוקון לתוך מיכל הדלק באוטו היה כחצי טנק דלק.

חוסר ריכוז או חוסר הבנה שלי לא הבנתי שצריך ליסוע אם האוטו 200 קילומטר לפחות עם ה-K44 על טנק דלק מלא.

כך יצא שנסעתי ממש מעט אם האוטו אולי 20 קילומטר ניגשתי לבדיקה וניכשלתי, הבוחן הציע לשים עוד תוסף דלק.

היום תידלקתי את האוטו טנק דלק מלא, האם אני ישים עוד הפעם K-44 לטנק הדלק המלא, יכול להזיק?

יעזור לי מאוד לישמוע את עצתכם!

פורסם

כוסות רוח למת!

הייתי באותו מצב כמוך שנה שעברה לפני טסט אמרו לי לשים תוסף, בולשיט הממיר שלך גמור אין בו כלום צינור חלול, יש פה איזה בחור שמפרסם את עצמו מכר לי ממיר חדש + הרכבה ב 600-700 שח והאוטו עובר טסט כמו כלום ערכים קרובים ל0 , ובל נשכח את התרומה לזיהום האויר אם זה מעניין אותך.

הקיצר , אין קיצורי דרך.

פורסם

עם הקורולה הישנה שלי הייתי שם ברבע טנק את התוסף לוחץ עם הרכב לטורים גבוהים וככה כמה פעמים, גם הגעתי למנתק כמה פעמים להעיף את כל הפיח והלכלוך, אחרי נסיעה כזאת מגיע לטסט ועובר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני עם פולו 97 , הוספתי תוסף ועברתי את הבדיקה כמו גדול.

אז זה לא נכון לפסול את התוסף

איך אפשר ליעץ לך מה לעשות? אם תעלה את ערכי הבדיקה נדע מה יכולה להיות הבעיה, זה יכול להיות סתם חור באגזוז, וזה יכול באמת להיות ממיר קטליטי, או ליקוי במערכת ניהול המנוע שאותו ניתן יהיה לגלות רק באמצעות סורק תקלות.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

אמנון ויסבורט, מוסך אם הדרך, שלום רב !

אם אני לא טועה רכב שנכשל בטסט, אינו מקבל את טופס הערכים של זיהום האוויר, שעל פיהם הוא נכשל, (אלא רק בסיום הטסט כמדומני)ולכן ללא ביצוע בדיקה במכשיר 4 גזים ובדיקה ממוחשבת, לא ניתן לדעת מה הערכים. לכן אני בספק האם פותח השרשור מודע לכך, שתוסף קסמים, לא בא במקום, ממיר סתום ומזהם, מסנן אוויר סתום, מצתים וחוטי הצתה בלויים, דליפת גזי פליטה מצנרת פליטה ועוד.

משתמע מדברי שמילת הקסם, "תוסף דלק" אינו פתרון קסם לעבור טסט, למרות הבטחות היצרן, קל יותר לקנות תוסף דלק במכון הטסטים, לעיני הבוחן, והפלא ופלא, הרכב יעבור טסט.

בברכת הנותן שוחד , יעבור טסט, וכל המבין יבין(וזאת לא הכללה).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לקנות תוסף דלק במכון הטסטים, לעיני הבוחן, והפלא ופלא, הרכב יעבור טסט.

זה העיקר.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

תוסף דלק כמו ששמת יכול לעזור לעיתים במקרים מסוימים.

ואולם, עד אשר לא תעלה את הנתונים של הבדיקה, לא נוכל ליתן תשובה ראויה.

חברים יקרים. אין טעם בהמשך תגובות ללא נתוני הבדיקה כאמור.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
תוסף דלק כמו ששמת יכול לעזור לעיתים במקרים מסוימים.

ואולם, עד אשר לא תעלה את הנתונים של הבדיקה, לא נוכל ליתן תשובה ראויה.

חברים יקרים. אין טעם בהמשך תגובות ללא נתוני הבדיקה כאמור.

בברכה.

דני זומרשטיין היקר, ההכשלה בזיהום אוויר לפי הדף שצירפון לי במכון טסטים, אומר שניכשלתי ב-CO

CO בסיבובי סרק: 1.348%

CO בסלד גבוה: 1.058%

האם התוסף יעזור לי במצב הנוכחי?

כל שאר הקטגוריות בנושא זיהום אוויר יצאו תקינות.

אשמח לישמוע את דעתכם בנושא!

• תוכן חדש...