Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרתי מגיני רוח מהרכב ועשיתי נזק לגומיית החלון, מה המשמעות?

Muzic4Ever
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחד ממגיני הרוח ברכבי נשבר. המגנים הם מסוג שמדבקים על מסגרת הגומי מסביב לחלון ועל מנת להסיר אותם יש להשתמש בסכין\כלי חד אחר ולהפריד בין הגומי של החלון לפלסטיק של המגן. מסתבר שהתבלבלתי בין הגומי של החלון לדבק של הפלסטיק ועשיתי מן חתכים בגומי וגם ישנן חתיכות שהורדתי לגמריי. (תמונה מצורפת).

השאלות שלי הן:

1.למה משמש הגומי הזה?

2.האם ניתן להחליפו?

3. האם מומלץ להחליף או שעדיף להתקין מגן רוח חדש שיסתיר את זה.

4. מחיר משוער? :?

תודה רבה והמשך ערב טוב.

Untitled-1.jpg

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הגומי הזה הוא חלק מהגומיה שאטמת בין החלון למסגרת הדלת .

זהו החלק החיצוני ומאחר ולא קרעת אותו לגמרי אז הנזק כרגע הוא אסטטי בלבד .

זה לא מפריע לאטימה של החלון .

חלק חדש כזה לא קניתי מעולם ואני לא יודע את מחירו אבל אם תמצא אצל פחח דלת ישנה שמחליפים

תוכל לקחת את הגומי הזה במחיר סביר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולפעם הבאה אני ממליץ להשתמש בחוט דייג, להתחיל למשוך את הפינה קצת בשביל להעביר את חוט הדייג ולמשוך את חוט הדייג בשתי ידיים לפינה האחרת בעת הצורך לשחק עם החוט דייג למטה למעלה וככה להוריד את הדבק והמגן פשוט ירד בקלות ללא נזקים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...