Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת תספורת. המלצה על MOSER.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לזה שבמידה ואני קונה את המכונה לחיות האם אני עדיין צריך "ראש" לבני אדם אם אני תמיד מסתפר ללא מתאם אלא בגובה הסכין עצמה, אני מניח שזה גובה 0.1.

כמו כן, האם אני יכול לרכוש רק את המכונה ללא הסט שנלווה אליה - מתאמים, מספריים, מסרק וכל זה?

אני אבדוק את לייזר ליין (אני אתן להם חוויית לקוח גרועה בתמורה לשירות שקיבלת שם :twisted:) ואת נוק אאוט.

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על המוזר 1854.

יש לי את המכונה כחודש וחצי, והיא באמת מצוינת. כל מה שאמרו עליה נכון.

שקטה, חזקה, להב רחב שזה חשוב מאוד, וחשבתי שאני לא אסתדר עם זה שיש לה 2 סוללות

ואין חיבור לחשמל, אבל טעינה של כל סוללה מספיקה להמון זמן ככה שאם הסוללה השניה טעונה אין מצב להתקע בלי חשמל.

אגב לרוכשים פוטנציאלים, חשוב לדעת, זה דגם שהוא בן כמה שנים, אבל יש גרסא שלו שהיא הכי חדשה, שבה הסוללה נטענת תוך 75 דקות ומספיקה ל100 דקות. במכונה היותר ישנה הסוללה לא נטענת תוך 75 דקות אלא יותר זמן.

פורסם

המממ... אני מעדיף חיבור לחשמל ולא סוללות בכלל. זו סוללה AA גנרית?

עריכה בהמשך לתגובה שלך מלמטה: תודה, אבל סוללות כאלה בדר"כ נגמרות אחרי כמה שנים. מבחינתי עדיף מכונה חזקה שפועלת רק על חשמל מאשר מכונה שנחלשת עם השנים כמו הבייביליס שלי שמשמשת אותי רק כשהיא מחוברת לחשמל למרות שהסוללה "טעונה" עד הסוף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא. המכונה מגיעה עם 2 סוללות יעודיות של המכונה.

בזמן שסוללה אחת נמצאת במכונה, אפשר להטעין את הסוללה השניה במתקן שמגיע בחבילה.

פורסם

שני תיקונים.

המכונה שאני קניתי. הגוף מיועד לבעלי חיים. וקניתי ראש שמיועד לבני אדם.

יש דגם זהה! שמגיע עם ראש שמיועד רק לבני אדם. והוא זול יותר בכ100 שקל בערך.

לגבי גובה הסכין אני משתמש ב0.7. ולכן יותר קצר לא היה איכפת לי.

לגבי הסוללות.

זה סוללה נטענת. (שבתוכה יושבים לפי זכרוני ) 2 סוללות AA נטענות רגילות!

ראיתי אצל חבר. סוללה ישנה מהסוג הזה. ופתחתי אותה לראות מבפנים. זה היה כחודשיים. לפני שקניתי את המכונה שלי.

זה אומר. שבמידה ומתה לך הסוללה (המקורית). פנחס אמר שהם מתקנים את הסוללה (מחליפים את הסוללות בפנים)

לפי זכרוני. סביב ה80 שקלים. שזה סביר ביותר. וזה כולל עבודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה, איך זה שאע"פ כל השבחים שלכם על moser אין שום זכר ליצרן הזה באיביי?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

Wahl זה השם באמריקאית. מכסח לי את הראש כבר שנים בהנאה. ראה סמלון מימין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק פנסוניק. לא MOSER ולא שמוזר,

מה שטוב לספר שלי טוב גם לי.

(ויש לי אחת כבר קרוב ל 7 שנים,החלפתי ראש רק פעם אחת).

פורסם

ומי אמר לך שלספר שלך יש מכונה טובה?

בדרך כלל לספרים שיש פנסוניק זה כי עושים להם אותם במחיר מאוד זול.

לא פנסוניק ולא שמונסיק, אחרי שתראה איך מוזר מספרת אתה תבין מזה מכונה!

אני סיפרתי עם מכונות של שתי החברות, ועם כמה סוגים!

עם המוזר לא נשארות שערות קופצות כמו שנשארות עם הפנסוניק.

Got To love It

פורסם

שלום!

ברשותי מכונת תספורת של MOSER, אחד הדגמים החוטיים דווקא, נקנתה לפני 3, כדי לשמש אותי בצבא.

יש לי שיער דיי עבה, כשהייתי הולך לספרים, מכונה שנשארה להטען כל הלילה, הייתה מחזיקה רק לחצי תספורת (!:shock:).

אגב, יצא לי לפרק אותה לפני כמה ימים כדי לנקות אותה מא' עד ת', ונדהמתי מהמבנה שלה!

ברוב מכונות התספורת שיצא לי לראות, ישנו מנוע DC קטן, ובעזרת ציר מיוחד מתקיימת התנועה הקווית של הלהבים, במאוזר לעומת זאת, ישנו אלקטרומגנט ענק, והוא שמניע את הלהב!

פורסם
ומי אמר לך שלספר שלך יש מכונה טובה?

בדרך כלל לספרים שיש פנסוניק זה כי עושים להם אותם במחיר מאוד זול.

לא פנסוניק ולא שמונסיק, אחרי שתראה איך מוזר מספרת אתה תבין מזה מכונה!

אני סיפרתי עם מכונות של שתי החברות, ועם כמה סוגים!

עם המוזר לא נשארות שערות קופצות כמו שנשארות עם הפנסוניק.

אני מזמין אותך לעשות סיבוב מספרות ולשאול ספרים מה הם מעדיפים,פנסוניק או מוזר...

אני לא יודע על איזה שערות קופצות אתה מדבר,אבל כשקונים מכונה איכותית,הכל טוב ואין בעיות איתה.

פורסם

אתה מוזמן לקפוץ לירושלים.

אני מכיר לפחות 6 ספרים שעובדים רק עם מוזר.

לאחד מהם יש גם פנסוניק. וגם פיליפס. אבל הוא משבח את המוזר יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
Wahl זה השם באמריקאית. מכסח לי את הראש כבר שנים בהנאה. ראה סמלון מימין.

wahl 1854 וwahl 1565 (הדגמים של moser) לא מציגים שום תוצאות באיביי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
רק פנסוניק. לא MOSER ולא שמוזר,

מה שטוב לספר שלי טוב גם לי.

(ויש לי אחת כבר קרוב ל 7 שנים,החלפתי ראש רק פעם אחת).

לי יש מכונת תספורת של פנסוניק דגם ER203 שרכשתי לפני כ-18 שנים ועדיין עובדת כמו חייה רעה.

הבעיה היחידה שהסוללה הנטענת המקורית היא מסוג ניקל-קדמיום הויא די מיוחדת ולכן לשם החלפתה הייתי צריך לעשות קומבינה.

הבעיה במכונות תספרות תוצרת MOSER שהם כבדות משקל וזה די מעייף את הספרים.

er203k.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...