Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת תספורת. המלצה על MOSER.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מעצב שיער עם נסיון של 15 שנה+,כול מותגי העל של היצרנים הוותיקים מעולים,ועושים עבודה מצוינת,וכמעט ושלא מאכזבים.

לי יותר חשוב השרות תיקונים,שיגיעו אלי לקחת ולהחזיר מכונה,דבר שלמכונה ביתית כמעט ואין חשיבות,מה שמכונה עוברת ביום אחד במספרה לכם לוקח שנה:lol:

רוב בעלי המספרות קונים מכונות רק כאשר יש איזשהו מבצע מעניין,אף פעם לא במחיר הרישמי,כי לרוב הם עולות 1000+ ש"ח.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יותר חשוב השרות תיקונים,שיגיעו אלי לקחת ולהחזיר מכונה,דבר שלמכונה ביתית כמעט ואין חשיבות,מה שמכונה עוברת ביום אחד במספרה לכם לוקח שנה:lol:

יש לי פנסוניק דגם אחד פחות ממה שמספרות קונות,טעינה מהירה,קלה מאד,נוחה מאד.עברתי איתה המון המון תיספורות ועדיין עובדת כמו סוסה...אם דואגים לנקות את הראש ולשמן את השיניים היא תחזיק מעמד שנים.

פורסם

רוב התקלות קורות ממכות או נפילות,נדיר שנתקלתי במכונה שפתאום החליטה להתקלקל בעצמה.

אצלנו הבעיה במכונות שעם הזמן הבטריה הפנימית נחלשת,לרוב זה קורה אחרי 2-3 שנים.

גם שימון מסיבי מידי הורס אותם,אם זה חודר לתוך הבודי של המנגנון הפנימי,אז לא להפריז גם עם זה.

פורסם

עדכון קטן וחוו"ד ראשונית: רכשתי מוזר 1230 פרימאט (Moser 1230 Primat) שפועלת רק על חשמל. יש דגם דומה בשם רקס המיועד לבע"ח. הרכישה התבצעה בלייזר ליין בגבעת שאול.

אחרי שימוש ראשון, אני יכול לומר שהמכונה לא מיועדת לכל אחד - היא כבדה מאד ורטט המנוע מעייף את היד. לי אישית זה פחות מפריע אבל אין ספק שהיא לא מיועדת לשימוש עצמי. אבל, וזה אבל גדול מאד, המכונה חזקה באופן יוצא דופן ומורידה שיער בקלות מדהימה, כלומר אין צורך להתעכב על שום נקודה פעמיים. אני משתמש בסכין נטו ללא מתאמים, ואורך השיער הנותר על הפדחת דומה למה שהיה לי קודם עם הבייביליס, כמ"מ אחד.

המכונה מקצועית ולכן בנויה לתלפיות, אך מנסיון העבר חיברתי אליה לולאה כמו של מצלמת כיס כדי שלא תחליק לי מהיד בעת השימוש. סה"כ אני מרוצה מהבחירה ומקווה שהמכונה תגלה אמינות ושלא תישבר...

לעניין חוויית הקניה בלייזר ליין, היחס אכן לא מתאים לכל אחד, ולדעתי חשוב להכין שיעורים ולא לתת למוכרים לנווט אותך למוצר שהם רוצים למכור אלא למוצר שאתה רוצה לקנות. בסופו של דבר המכונה עלתה פחות מ-300 ש"ח אחרי מיקוח, ולדעתי כדאי לגשת לשם כדי לרכוש מכונת תספורת טובה במחיר הוגן מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
רכשתי מוזר 1230 פרימאט (Moser 1230 Primat)

.

יש מצב שקנית את הדגם לתספורות קופים? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקפצה בשנית, מישהו יכול לחוות את הדעת על המוזר 1871, חוץ מזה האם אני סתם מתעמק יותר מדיי ולקנות את המוזר וזהו? בעקרון יש לה 16 פידבקים של 5 כוכבי בזאפ

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ממתי קניית מכונת תספורת מחורבנת נהפכה לסקרי שוק מפרכים על גבי 3 עמודי פורום עם הצלבות, בדיקות דגמים ושאר חרטה של כוסיות כשהן מתלבטות אם לשים גרביונים בפוקסיה או אולי זה מתנגש עם המגפוני עור אייל הצפון?

נהייתם כולכם מטרו סקסואלים?:brickwall:

גבר קונה מכונת תספורת רק על פי מדד אחד בלבד, איזה מכונה הכי קרובה ליד שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חייב לשאול עוד פעם, אני בדרך לקנות את ה1871 שרשום שהטווח סכין שלה הוא 0.1MM-3MM ובפירוט רשום כך:

"כפתור כיוון בחזית יחודי לכיוונון הסכין בין 0.1 עד 3.0 מ"מ."

ואז: "4 מסרקי מידה 3,6,9,12"

ויש סכין נוסף בתוספת תשלום: 0.1-0.2 ממ בתוספת של ₪149.

אז אפשר או אי אפשר להוריד ל1MM או 2MM בלי לקנות את הסכין הזו?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
עדכון קטן וחוו"ד ראשונית: רכשתי מוזר 1230 פרימאט (Moser 1230 Primat) שפועלת רק על חשמל. יש דגם דומה בשם רקס המיועד לבע"ח. הרכישה התבצעה בלייזר ליין בגבעת שאול.

אחרי שימוש ראשון, אני יכול לומר שהמכונה לא מיועדת לכל אחד - היא כבדה מאד ורטט המנוע מעייף את היד. לי אישית זה פחות מפריע אבל אין ספק שהיא לא מיועדת לשימוש עצמי. אבל, וזה אבל גדול מאד, המכונה חזקה באופן יוצא דופן ומורידה שיער בקלות מדהימה, כלומר אין צורך להתעכב על שום נקודה פעמיים. אני משתמש בסכין נטו ללא מתאמים, ואורך השיער הנותר על הפדחת דומה למה שהיה לי קודם עם הבייביליס, כמ"מ אחד.

המכונה מקצועית ולכן בנויה לתלפיות, אך מנסיון העבר חיברתי אליה לולאה כמו של מצלמת כיס כדי שלא תחליק לי מהיד בעת השימוש. סה"כ אני מרוצה מהבחירה ומקווה שהמכונה תגלה אמינות ושלא תישבר...

לעניין חוויית הקניה בלייזר ליין, היחס אכן לא מתאים לכל אחד, ולדעתי חשוב להכין שיעורים ולא לתת למוכרים לנווט אותך למוצר שהם רוצים למכור אלא למוצר שאתה רוצה לקנות. בסופו של דבר המכונה עלתה פחות מ-300 ש"ח אחרי מיקוח, ולדעתי כדאי לגשת לשם כדי לרכוש מכונת תספורת טובה במחיר הוגן מאד.

יש לי את הPRIMAT הנ"ל. מכונה חזקה ואמינה מאין כמוה. אני מסתפר איתה מדי שבוע כמעט שש שנים.

הבעיה העיקרית שלה היא המשקל.

קנית מכונה מדהימה.

תתחדש.

פורסם

איזה מכונה כדאי לקנות עד 300 שקלים שמספרת הכי קצר שאפשר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מזל טוב לי, התחדשתי ב1871 עם אחריות ל3 שנים ב536 שקלים חדשים. מחכה כבר שמישהו יצטרך להסתפר!!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קטנה. גם אני רכשתי היום את המוזר/מוסר 1871 עקב הביקורות הטובות בזאפ.

היום נשתמש במכונה פעם ראשונה. אהה וזה גם פעם ראשונה שאני יסתפר בבית , נקווה לטוב.

אשמח לגביי טיפים בנושא , אני ממש מגשש באפילה  

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מזל טוב לי, התחדשתי ב1871 עם אחריות ל3 שנים ב536 שקלים חדשים. מחכה כבר שמישהו יצטרך להסתפר!!

בעקבות שרשור זה, גם לי מגיע מז"לט, גם אני בעלים מאושר של 1871 אבל עם אחריות לשנה אחת (היבואן הוא אי יו אם).

המוכר בחנות (פוטו אלקטריק בת"א) אמר שהיא מגיעה עם שנת אחריות אחת בלבד ללא אפשרות הרחבה.

האם כדאי לשדרג (בדיעבד) את האחריות לשלוש שנים ואם כן אז מה הפרוצדורה?

• תוכן חדש...