Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז עידן אני מחכה לנתונים לרכישה שאתה תספק לי עבור נכסים בהונג קונג

במחיר של 3.5 מליון שקלים תקבל נכס באיזור ה-800 SQF במיקום טוב בבניין עם קלאב, שמירה סביב השעון ושירותי מנהלה, משכנתא ל30 שנה עם החזר חודשי של 3500$ בחודש בריבית פריים מינוס 3.35 שזה יוצא 2.65, על נכס כזה במצב שוק רגיל אתה תקבל שכירות שתכסה קצת מעל המשכנתא, אם השוק יתרסק תצטרך להשלים 500 דולר גג שבתוכם 200 דולר לחברת האחזקה.

מדובר על דירה ראויה בהחלט למגורים, לרוב היא כבר תיהיה משופצת.

הון עצמי דרוש יהיה כ-320k שקלים, אין צורך בשיעבודים והבטחונות שתזדקק להם זה חוזה עבודה בהונג קונג עם שכר בגובה פי 2 לפחות מגובה ההחזר למשכנתא, דפי חשבון הבנק שלך בהונג קונג עם הצהרת מס מקומית וכן ספחים שמוכיחים את השכר שלך.

אה כן, ותעודת זהות הונג קונגית.

הוצאות נוספות סביב רכישת הנכס יסתכמו בכ-20k דולר נוספים.

לגבי המבחן שעברתי, אני מבין היטב את כוונתך אבל לא זה העניין פה, את ההצעה קיבלתי מחבר טוב פה שכרגע מנהל את אותה חברה ועתיד לעזוב בעוד שנה, הוא תכנן להציע לי את התפקיד כמחליפו רק שהקדמתי אותו והצטתי לחברה אחרת, ההצעה שלו עדיין עומדת בעינה, שום מבחן, מדובר על חוזה לכמה שנים שגם בביטולו יש התחייבות לשכר לכמה שנים.

מההתחלה ציינתי שגם בארץ אפשר להצליח, פשוט בחו״ל יותר קל לפרוץ, יש יוצר הזדמנויות לעשות את זה ומגיעים לשכר גבוה יותר ומהר יותר.

המכר שלי באמצע שנות ה30 מצליח בהחלט ובמיוחד במושגים של הארץ, המעבר לחו״ל אפשר לי להגיע לשכר אפילו יותר טוב בטרם נכנסתי לשנות ה-30, זה כל ההבדל.

עכשיו תבוא ותגיד שלא כולם בחו״ל מגיעים לרמות שכר כאלה, אני אגיד שאתה צודק בהחלט, מצד שני אפשר לומר בקלות שרוב מי שלא לומד לא מגיע קרוב לשכר של אותו מכר שלי בארץ.

מה עדיף?

כל אחד והשיקולים שלו, אם תעקוב אחר שרשורים שהגבתי בהם בנושא מעבר לחו״ל מעולם לא כתבתי ״תברח מהארץ כל עוד אפשר״, ההיפך הוא הנכון, תמיד ציינתי שגם בחו״ל, במיוחד בחו״ל, אין ארוחות חינם וצריך לעבוד קשה מאוד וצריך לשקול את זה.

הונג קונג למשל זה לא מקום להגיע אליו ביום בהיר ולחפש עבודה כי מאוד יקר לחיות פה, כל מי שלא מכיר אותך מהר מאוד יחפף אותך כי הרבה פה עוסקים בזגגות וכל אחד לא רוצה לקחת סיכון על בטחונו.

דבר אחד אני יכול להבטיח לך- בין אם המעסיק הקודם שלי היה לארג׳ או לא, בכל מקרה הייתי מגיע לחברה בסדר גודל שאני עובד בה היום כי כשאני מסמן לעצמי מטרה אני לרוב מגשים אותה, אני אוכל חרא אם צריך אבל אני אלחם ואגיע ליעד שלי, וכן, אחד היעדים שלה היה להתברג בחברה גדולה שתעריך אותי, שהיא תגדל איתי ואני אגדל איתה, היום אני מאושר כי אני נמצא במקום הזה, אני באמת מודה על זה שהגעתי לחברה שעוד לפני הפן הכלכלי נותנת לי סיפוק כי אני עובד עם אנשים איכותיים ואנושיים ובפן הכלכלי היא יכולה לקחת אותי למקומות שאפילו לא חלמתי עליהם (ואם לא הבנת עדיין, אני תמיד מכוון גבוה אז אתה יכול להבין שגם השאיפות שלי ברמה הכלכלית לא ממש בריצפה).

ושוב, אל תדמיין, מצב היהלומים היום ממש לא טוב (אירופה מרוסקת, ארצות הברית קצת עובדת בגלל חג המולד, סין מאוד מאוד שקטה ובעקבותה כל המזרח הרחוק וגם הודו באותו מצב).

ענף היהלומים ספציפית חווה כרגע משבר קצת יותר עמוק מ-2008.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישראל, אני מחוץ ללקוח ממתין לפגישה, השארתי את המחשב בבית ולכן אני כותב מהסלולרי.

אשמח לתת לך פרטים ואפילו לספר לך על הטעויות בקישור שצירפת. אינני יודע אם ביקרת

בעיר החטאים לאחרונה, המקום שוקק. שם המשחק הוא שכירות.

haters will hate

פורסם

נראה לי שהדיון קיבל תפנית לא צפוייה ולא קשורה בכלל לנושא המרכזי. אני מציעה לכם להמשיך את העסקים מחוץ לכותלי האשכול הזה.

מקווה שתקבלו בהבנה את בקשתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אנחנו לא פה לדבר על עסקים, או על פוליטיקה, אבל נגיעה בנושא היא הכרחית מכיוון שכל השרשור מדבר על ירידה מהארץ ועל הסיבות לכך.

הסיבות שלי ושל כמה מחברי בגולה הן החיפוש אחרי שלווה ואיכות חיים, לא כסף.

להצליח בחו"ל יכול להיות אפילו קשה יותר מלהצליח בארץ, אחרי הכל אתה במקום זר, מנטליות שונה ושפה שונה, אבל ברגע שלמדת את הטריק, האפשרויות שנפתחות בפניך רבות.

פה נכנס נושא הנדל"ן לתמונה, בדיוק כמו ב"אבא עשיר, אבא עני" הרעיון הוא מינוף עצמי, קח 2 אנשים שווים מבחינת השכלה, מוסר עבודה, שפה ואמצעים שים אחד בישראל אחד בארה"ב, תן להם 5 שנים ותראה לאן כל אחד יגיע.

haters will hate

פורסם

בנצי אני מסכים עם דבריך לחלוטין.

בהתחלה זה קשה וזה צעד גדול, אבל כשתופסים את הטריק זה מתחיל לעבוד.

בארץ לא חשבתי שאני אקנה דירה בקרוב, ולא חלמתי על מה שיש לי כרגע והספקתי בשנתיים.

בשנה הראשונה זה קשה ותמיד יש דחף לזרוק הכל ולחזור לארץ אבל אחרי זה כבר עובר ותופסים פה ומשתלבים בתנועה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
:digging:

פותח השרשור כבר חוזר משנת השליחות בקרוב...

:mm_yeah:

ולמרות זאת, שירוש מאוד מעניין.

בתור אחד שמנסה להצליח כאן בארץ אבל פוזל חזק גם על מעבר לים אני נהנה לקרוא.

אני מאוד מבין את תומכי ישראל וישה בראשם, כי ככה נשמעתי לפני 6-5 שנים כשעוד הייתי קצין בצה"ל.

אני גם מבין את תומכי ישראל שכרגע נמצאים באיזורי זמן שונים ממני, כי ככה אני נשמע היום, כנראה הכאפה של המציאות.

אני לא יכול להתלונן, יש לי רכב ספורטיבי (בן 9 אבל זה מבחירה), קניתי דירה (עם מכנתא סבירה בסכום דומה לשכירות ששילמתי) והקמתי משפחונת.

בשביל להשיג את הדברים האלה עבדתי קשה מאוד וויתרתי על הרבה תענוגות, בנושא הדירה גם לא הייתי מצליח בלי עזרה של ההורים (:oops:), אולי כי בקושי עברתי את אמצע העשור השלישי לחיי.

יש לי עבודה מכובדת שאני אוהב ואני תמיד משתדל לעבוד בשביל לחיות ולא לחיות בשביל לעבוד.

אבל אני מחשב כל שקל שיוצא לי מהכיס וממשיך לוותר על הרבה דברים, דברים שלחברים בחו"ל נראים כמובן מעליו.

הייתי שמח לנסות את מזלי בחו"ל, הרי תמיד אפשר לחזור, למען האמת, אני חושב שהסיבה היחידה שאני עוד פה זה הפחד מאי הוודאות, המשפחה בארץ והתנאים הנוחים יחסית שאירגנתי לעצמי בחיי הקצרים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אנחנו לא פה לדבר על עסקים, או על פוליטיקה, אבל נגיעה בנושא היא הכרחית מכיוון שכל השרשור מדבר על ירידה מהארץ ועל הסיבות לכך.

הסיבות שלי ושל כמה מחברי בגולה הן החיפוש אחרי שלווה ואיכות חיים, לא כסף.

להצליח בחו"ל יכול להיות אפילו קשה יותר מלהצליח בארץ, אחרי הכל אתה במקום זר, מנטליות שונה ושפה שונה, אבל ברגע שלמדת את הטריק, האפשרויות שנפתחות בפניך רבות.

פה נכנס נושא הנדל"ן לתמונה, בדיוק כמו ב"אבא עשיר, אבא עני" הרעיון הוא מינוף עצמי, קח 2 אנשים שווים מבחינת השכלה, מוסר עבודה, שפה ואמצעים שים אחד בישראל אחד בארה"ב, תן להם 5 שנים ותראה לאן כל אחד יגיע.

לא עקבתי אחרי כול ההודעות לכן הסקתי מסקנה שאתם מדברים על עסקים אמיתיים.

?%D7%90%D7%A0%D7%99+%D7%A0%D7%92%D7%93+%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94+%D7%9E%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A5

?%D7%9E%D7%A8%D7%A710

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מדובר כאן על עסקים באמת ובכוונה הדגשתי שאם מישהו מעוניין באמת לעבור למישור העיסקי הוא מוזמן לפנות בפרטי ואת הדיון פה להשאיר ענייני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עוד נקודה שחשבתי עליה היום, מחירי הדלק.

האם במדינות זרות המחיר משתנה על בסיס יומי בהתאם למחיר החבית כמו בארה"ב או שזה כמו בארץ?

בשבועיים האחרונים המחיר ירד ב15% בערך והוא ממשיך לרדת, זה מ2 תחנות דלק שאני חולף על פניהן באופן קבוע.

haters will hate

פורסם

לא ציפיתי שזה יתפתח למלחמת עולם כזאת, אבל לא נורא. העיקר שקיבלתי כמה דעות בין לבין :-P .

בכל אופן, אני כנראה אגיש מועמדות בימים הקרובים. מקסימום תמיד אפשר "לחתום ויתור".

פורסם
מתוך האתר של הסוכנות היהודית

"פעילותם האינטנסיבית של השליחים מחזקת את הקהילות, מגבירה את חיוניותן ובכך את קשריהן עם מדינת ישראל. השליחים עוסקים בעידוד צעירים יהודים להגיע לישראל לתכניות חינוכיות שונות,מסייעים בעידוד העליה, בתמיכה ובהכנת מועמדים לקראת עלייתם לארץ. במקומות שנדרש הדבר, עוסקים השליחים גם בפעילות להצלת יהודים במצוקה. "

התלבטת בנושא לפני למעלה משנתיים, בזמן לימודיך , כעת סיימת.

אין ספק כי זו יכולה להיות תקופה מאוד מרתקת בחייך.

לא פלא ש 3 מתוך המגיבים התומכים בכך רואים זאת כקרש קפיצה לירידה מן הארץ ( גם אם היא זמנית ל 20-30 שנה הבאות )

נמצאים בחו"ל.

לפחות פעם הייתה דרישה של הסוכנות כי בתום השליחות אתה חוזר לארץ. לא יודע מה היום.

אבל ברור מהמוכחל שזו הכוונה. נאה דורש נאה מקיים.

ומתוך תגובות של כותבים צעירים רבים בשרשורים אחרים , נראה שהרבה מהם זו שאיפתם , לרדת מהארץ ,וחבל.

לא ציפיתי שזה יתפתח למלחמת עולם כזאת, אבל לא נורא. העיקר שקיבלתי כמה דעות בין לבין :-P .

בכל אופן, אני כנראה אגיש מועמדות בימים הקרובים. מקסימום תמיד אפשר "לחתום ויתור".

חשבתי שכבר חזרת.:-D

קרא את המוכחל בהודעתי הראשונה ,חלקם שיבואו לכאן ,יודו לך על כך , ואת האדום .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה וכל החברים, הנה שרשור שמצאתי בפורום זר, שאלה שנפתחה ב2007 לגבי עתיד ישראל, הנה הכותרת : Israel's end is near, Ahmadinejad says

כמעט 24000 תגובות, בעמוד הראשון הבחנתי בזאת :

This is not from relegion of peace or war, or from Syria Iran or Jordan. Israel will destroy itself. By its arrogance bullying and insolance.And traiters like Abraham Foxman, Joseph Libberman, Bill Kristol will help the process.

הרוב שם די מפגר.

רוצים לשנות משהו? הגיע הזמן שישראלים מתורבתים יכנסו לדיונים בחו"ל.

הנה הקישור

http://www.topix.com/forum/topstories/TB2GI1T80CJ638O9S

haters will hate

• תוכן חדש...