Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוצים לשמוע משהו יותר דפוק?

עד שאני טס, אני הולך להיות מדריך של חבר'ה מדרום אמריקה שבאים לביקור בארץ.

המטרה שלי היא שהם יהנו, יספגו קצת ציונות ויעלו לארץ.

הדעות של מי שטס לחו"ל הן לא תמיד שליליות כלפי המדינה.

עדיין יש אהבה למדינה ולתרבות היהודית, גם אם לא רוצים להיות בארץ כרגע.

אני ממש מקווה ש"להרביץ ציונות" במשך חודש ולטייל קצת בארץ, ייתן לי פרספקטיבה שאיבדתי בשנים האחרונות.

אני באמת אוהב את המדינה, אבל מרגיש כמו מישהו במערכת יחסים חד צדדית, שבה צד אחד מצהיר אהבה והצד השני פשוט מסתכל בבוז ויורק לו בפנים.

בערך כמו שהרופא שאומר לך להפסיק לעשן מעשן לך בפרצוף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש.

אני יודע להבדיל בין הצרכים האישיים שלי ובין היכולות והחזון של אחרים.

זה שלי יש קונפליקט זמני עם המדינה, לא אומר שאני אעביר אותו לכל אחד.

בדיוק כמו שיצאתי בצורה ממש גרועה מהצבא אבל אני לא אגיד לאף אחד לא ללכת להתגייס.

התקווה שלי היא שאם יותר אנשים טובים יגיעו הנה, אולי המדינה תתחיל להשתנות לטובה.

מי שעושה עליה לרוב עושה את זה מתוך אידיאולוגיה ורצון לעשות טוב למדינה (אני לא מדבר על מהגרים אלא על עולים).

זו האנרגיה שצריך פה, וזו האנרגיה שאיתה אני מקווה לחזור יום אחד.

פורסם

פרנקוס, הגדרת מחדש את המושג אוקסימורון, מכל בחינה. :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תן לי לנחש: שירתת ביחידה קרבית בצבא? בילית קצת זמן בשטחים?

יש לי רק דבר אחד להגיד לך, שאתה אפס מאופס.

מי אתה בכלל שתוכל ללעוג ללוחמים שהגנו עליך ועל משפחתך, כנראה צריך להיות רפש מיוחד כדי להתנהג כך ואני כבר לא מתפלא משאר ההודעות שלך בפורום.

פורסם
כי הוא ישראלי, וזאת השפה שלו וזאת זכותו המלאה לקטר על ישראל ולהגיד מה הוא לא אוהב במדינה, הוא בחר לעזוב בגלל אותן הסיבות ואני מצדיע לו על כך, זה הרבה יותר טוב מלהישאר בארץ ולקטר.

מה תאמר עליי? שאסור לי לגלוש בפורום? פורום שמלא בחברים שאני אוהב ומכבד, בלי קשר לאיפה אני ומה אני חושב על המדינה.

בדיוק כמו שאני נכנס לYNET ובדיוק כמו שאני רואה שידורים של ארץ נהדרת, זה מה בא לי לעשות.

הוא לא משתין על ישראל ולא יורק לבאר ממנה הוא שתה, בסה"כ הוא אמר שנמאס לו לשתות מים מבאר עכורה.

אינני שונא ישראל, שנאה זה דבר חזק מדי בשבילי, אני לא אוהב את ישראל הנוכחית ואני לא מתבייש להגיד את זה. זה לא שולל ממני שום זכות כאזרח ישראלי וממש לא משתמע כיריקה לבאר. אם תפרוץ מלחמה או מדינת ישראל תעמוד בסכנה אז הלובי של ישראל במדינות השונות יכול רק לסייע, ההסברה שלנו לטובת ישראל טובה פי אלף מההסברה של משרד החוץ שמצייר את ישראל כבריון של המזרח התיכון. אתה לא חי בחו"ל, אתה לא באמת יודע מה חושבים עלינו ואתה לא יודע מה אנחנו כן או לא עושים כשזה מגיע לשיחה על ישראל.

בנצי אני לא מבין למה אתה עונה במקומו, לא באתי עליך בטענות.

בקשר להסברה, כל מה שכתבת רק העלה לי את החיוך על הפנים, אין שום קשר בין מה שמדינת ישראל תעשה לבין מה שיחשבו עליה בעולם (ואני אגלה לך סוד גם לא ישראלים שעברו לחו"ל).

יש עכשיו תופעה בעולם שהיא חס וחלילה אנטישמיות.. את ההמשך תוכל לקרוא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/New_antisemitism

פורסם
בורקה, מה הבעיה שלך?

אין לי שום בעיה, אני די מאושר במקומי, למרות שאני סטודנט ומממן את כל צרכי לבד (שזה כולל שכר לימוד, שכירות בגליל, אוכל, רכב ובילוים).

אהה שכחתי יש לי גם את ההוצאות על הכלב שלי (שזה כולל גם פנסיון כשאני במילואים).

Альф.jpg

פורסם

אני לא עונה במקומו, פשוט מקומם אותי לקרוא תגובות כאלה, גם אני התמודדתי עם בירוקרטיה ישראלית מצוייה ועם אנשי אבטחה למינהם ובלה בלה בלה, בין אם אני חולק עימו את אותה הדעה או לא, אפס הוא לא, כמו שאתה לא וכמו שאני לא.

אני בספק אם מדובר על נושאי ביטחון, על זה הוא לא מתלונן, הוא מתלונן על הערמת הקשיים של הגופים בישראל וזה לאו דווקא בשדה התעופה, אתה נתקל בזה בכל מקום, אני מבין מאיפה הוא מדבר, אני כבר לא צריך להתמודד עם אטימות של גופים, לשם השוואה בשבילי להוציא אישור מהעירייה עבור עבודה במבנה מסויים זה עניין של תור קצר, טפסים שאני ממלא במקום, מספר שאלות וחתימה.

בישראל אכלתי חרא מהעירייה על דברים ממש פעוטים, אתה מרגיש שמנסים לשים לך רגל להכשיל אותך ולבדוק אותך.

נתקלתי באטימות מפגרת בצבא, בחיי האזרחיים ואפילו בלימודים, להגיד שיש לזה סיבה? לא, לא מסוגל.

בחיי כיום אני מתמודד מול הבנקים, מול ספקים, מול עיריות, מול המשטרה וכן גם אבטחת שדות תעופה (טס די הרבה), הכל ענייני, לא גישה של "אח שלי", אני מאוד מרוצה.

במעבר למקסיקו אין ביקורת כלל, במעבר חזרה, מבט על הרישיון נהיגה שלי ועל הגרין קארד ונגמר הסיפור, לא שאלות מיותרות ולא נעליים, רק ברכת סע לשלום.

haters will hate

פורסם

בנצי עוד הפעם אני לא בא אליך בטענות (ואחלה חתימה יש לך עכשיו :-)), אני בא בטענות אל דריש ואנשים כמוהו.

תאמין לי שאני לא צריך אותך כדאי לראות ולהבין את הבעיות שקיימות במדינתינו הקטנה, אני פשוט לא מבין איך בן אדם שקיבל כל כך הרבה מהמדינה, והוא לא היה מקבל את זה במולדתו, עוד יכול לבוא בטענות למדינה שאפשר להגיד חילצה אותו מעוני אמיתי ואם לא גרוע מכך , אם זה לא יריקה לבאר שהוא שתה ממנה אז אני כבר לא יודע מה המושג הזה אומר.

פורסם
יש לי רק דבר אחד להגיד לך, שאתה אפס מאופס.

מי אתה בכלל שתוכל ללעוג ללוחמים שהגנו עליך ועל משפחתך, כנראה צריך להיות רפש מיוחד כדי להתנהג כך ואני כבר לא מתפלא משאר ההודעות שלך בפורום.

חבל שזה מה שהסקת מכל מה שכתבתי.

ההערה הזאת התייחסה לגישה של מילר, כפי שבאה לידי ביטוי בהודעתו.

גישה אופיינית ללוחמים שמבלים הרבה זמן בקרב אוכלוסיה עויינת ומקבלים יד חופשית להשליט בה סדר.

בינתיים אבל טוב שכתבת את דבריך בפורום הציבורי. ככה אם מישהו יתקוף אותי ברחוב, המשטרה תדע את מי לחפש. :mm_yeah:

אגב, מילר - גם אתה לא בדיוק דמות מסתורית. גם אני לא. אפילו יש לנו חברים משותפים בפייסבוק, אז בוא לא נריב. יש מקום לדעות של שנינו.

ובנצי - תודה על הייצוג. :wink:

פורסם

בוא אני אסביר לך איך אנשים פה רואים ישראל, ולמה אני והעוזבים האחרים מתעצבנים כשמדברים אלינו כאילו חלילה אנחנו חלק מ"נטורי קרתא".

יצא לי לשוחח בארוחת ערב עם בחור טורקי מוסלמי, די מהר השיחה גלשה לכיוון המרמרה.

אתה יודע מה הוא אמר לי? אתם הישראלים איכזבתם אותי, יש לכם צבא חזק והרבה מאוד שכל.

ויש לכם זכות מלאה להגן על המדינה שלכם, אם אתם אומרים לא זה לא, אין לקבל ספינות ללא אישור, אבל הצעד שבו ישראל בחרה מצייר אותה בעין לא טובה כלל, הרי אין ספק שאם ארצות הברית תטיל ווטו ימי ומישהו ינסה לפרוץ אותו היא תפוצץ אותם ללא בעיה.

זה מה שהיה על ישראל לעשות, במקום לשלוח יחידת קומנדו, שולחים 2 סירות ומבקשים מהם לעצור ולעשות פרסה, לא רוצים? תתלוו אלינו, הם חייבים לעגון בנמל מסויים, שם עוצרים את כל יושבי הספינה. אם גם לזה הם מסרבים - מפוצצים את האמא של הספינה.

כשישראל תדאג להראות סרטונים כאלו לעולם היא תזכה לכבוד המגיע לה, אין סיבה להצטייר כבריון, צריך להיות החכם שבחבורה ואני לא מאמין שלאדם אחד יש ספק אם לישראל מותר להגן על עצמה או לא.

אחרי שהוא הסביר לי את זה הבנתי טוב יותר את מה שכבר ידעתי משכבר, אנחנו נוראיים בפרסום.

אין לנו למה להלחם בטחנות רוח, אנחנו בשנות ה2000, לכל קוף יש אינטרנט.

בעיות עם הפלסטינאים, תנו להם כבר מדינה, תצאו מהאחריות הזאת, מדינת ישראל נושאת על גבה גיבנת ענקית בדמות "פלסטין" או איך שהם לא יקראו למקום הזה.

ואז אם משהו יקרה, אם תהיה חדירת מחבלים, התקפה, טיל אחד. אז אפשר לצאת למלחמה, אפשר לשבור להם את הראש.

היום ישראל זוכה לביזוי בעולם ואני יכול להבין למה, כי השלטון שלנו רופס, כי אנחנו מנסים להראות שאנחנו הומניים אבל מצטיירים כחארות, ומה לעשות העולם היום זאת תוכנית ריאלטי אחת גדולה. וצריך לשחק את התפקיד הנכון.

כל משרד ממשלתי וכל שר פועלים בצורה שנוגדת את האינטרס הציבורי. האינטרס הציבורי הוא שלווה.

הבעיה היא שהכל נע סביב כסף, לא מטפלים בעיקר, מטפלים בטפל. אני יודע שאפשר לפתור את מכת התאונות בישראל, באמצעות מערכת משפט חזקה, אפשר לפתור את בעיית אוכלי החינם, גם בזכות מערכת משפט חזקה.

כל הפרזיטים בארץ יבינו את הערך של החופש וכמה דק הקו בין להיות בחוץ ללהיות בפנים, אז יהיה קצת יותר כבוד הדדי.

שיהיה שר תחבורה שחושב כנהג ולא כשוטר, שיהיה שר אוצר שחושב כאזרח פשוט ולא כבעל הון, שיהיה ראש ממשלה שיחשוב כבן העם ולא כאליטה אז אז אולי אשקול לחזור למדינת ישראל.

haters will hate

פורסם

בינתיים אבל טוב שכתבת את דבריך בפורום הציבורי. ככה אם מישהו יתקוף אותי ברחוב, המשטרה תדע את מי לחפש. :mm_yeah:

אם אתה מעוניין אני גם מוכן לכתוב פה את הכתובת שלי, אני לא אלכלך את ידי בך (לא מבין איך בכלל הגעת למשפט הזה).

גישה אופיינית ללוחמים שמבלים הרבה זמן בקרב אוכלוסיה עויינת ומקבלים יד חופשית להשליט בה סדר.

המשפט הזה רק מראה את הבורות שלך ואת הדמיון הפרוע שלך.

פורסם

ואז אם משהו יקרה, אם תהיה חדירת מחבלים, התקפה, טיל אחד. אז אפשר לצאת למלחמה, אפשר לשבור להם את הראש.

.

רגע, זה לא מה שסיפרו לנו ב 2005?

אני יודע שאפשר לפתור את מכת התאונות בישראל, באמצעות מערכת משפט חזקה

המשפט הזה קצת סותר את המשפט הבא שלך.

שיהיה שר תחבורה שחושב כנהג ולא כשוטר
פורסם

מה זה משנה מתי ? זה עדיין לא קורה כי הם עדיין עם תחת כיבוש (ותאמין לי שאני לא מסכים עם ההגדרה הזאת כי הם חבורת מטומטמים בכיינים אבל בשורה התחתונה זה נכון), ברגע שמפרידים אותם מאיתנו, יוצאים בהצהרה לעולם שהנה - קחו כבר את המדינה המחורבנת שאתם כ"כ רוצים, אין מצב שתקבלו את ירושליים זה לא נושא לוויכוח, בונים לובי חזק שיוצא במסע הסברה על איך ישראל מנסה למצוא פיתרון והם מסרבים והופה הרווחנו כמה קולות טובים בעולם.

מספיק שישראל יצאו במסע הסברה על כמה טוב שתהיה מדינה פלסטינאית וסגרנו את הסיפור, זה יראה בעולם כמו אח גדול שדואג לאח הקטן, עם מתן דגש על חיים בשלום, על אחווה וכל החארטות שמסביב, אז בסירוב הם יוצאים מטומטמים. אחרי הכל הם עם בכיבוש, הם אמורים לקחת מה שניתן ואם יש בעיה עם זה לפחות היא גלויה מאוד ומציירת אותם כמטומטמים ואותנו כאלה שבאמת מנסים.

נמאס לי לשמוע על הקיפוח ועל כמה שהם מסכנים, הדרך הנכונה היא - לא מגעים, וועדות, קשקושים.

ביבי עולה לשידור או הלוואי ראש ממשלה נורמלי שיחליף אותו ויאמר בלייב לכל העולם : הפלסטינאים הם אחינו, איננו מדינה כובשת, אנחנו מקצים את השטחים א', ב' וג' לצורך הקמת מדינה פלסטינאית, נמאס מטרור, נמאס ממלחמות, נמאס מכל הדם שנשפך, אני מושיט יד לאבו-זיבי, בוא נבנה מזרח תיכון טוב יותר. אין משא ומתן אין קשקושים, להם אין זכות בכלל לקיים מסע ומתן.

העולם רואה מדינת ישראל נאורה, בוגרת וחכמה.

הם יצאו מטומטמים אם הם יסרבו פשוט ככה, במידה ותהיה איזושהיא היתקלות, איזושהיא בעיה, אינני נלחמים בגוף כבוש אלא במדינה אוייבת. הבחירה בידיים שלהם.

נראה לכם שיעוף איזה טיל אחרי שניתן להם מדינה? ונגיד שכן, העולם יוכל לשפוט אותנו באיזושהיא דרך? אם ישלחו טילים ממקסיקו לטקסס, מה נראה לכם שארה"ב תעשה? מישהו יגנה אותה?

ישראל צריכה להחיות את החברות האמיתית עם ארה"ב ושאר מדינות העולם, זה לא עניין של דת, זה עניין של בינה.

haters will hate

פורסם
רגע, זה לא מה שסיפרו לנו ב 2005?

המשפט הזה קצת סותר את המשפט הבא שלך.

יש הבדל בין מערכת אכיפה למערכת משפט.

השוטר אוכף את החוק, מערכת המשפט מטפלת בפושע, או כמו שזה בישראל, משחררת אותו למאסר בית.

haters will hate

• תוכן חדש...