Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטענה היחידה שיש לי זה נגד התורים בצ'ק אין בישראל, אבל מי שעושה צ'ק אין באינטרנט (קיים כבר כשנתיים+) לא נתקל בזה.

הצ'ק אין באינטרנט בארץ אפקטיבי בערך כמו מעיל גשם באילת - הרי התורים הארוכים ב"בטחון" פשוט הופכים אותו ללא רלוונטי. אם אני רוצה לחסוך זמן בדלפקים, אני פשוט טס בחברות שהן לא אלעל. עדיין, זה לא עוזר לי לעבור את ה"בטחון" יותר מהר, במיוחד כשאני יודע שבמקרה שלי יש סבירות גבוהה שירימו את דגל העריקות או משהו אחר בסגנון.

שתבין עד כמה זה מגוחך - אם אני פשוט עובר שם ומספר להם שאני טס לאיביזה לחופשה, נותנים לי לעבור חופשי. אם אני מתנהג כמו אזרח שומר חוק ומספר להם שאני גר בחו"ל, מיד מתייחסים אליי כמו פושע, עד שיוכח אחרת. אתה בתור עו"ד אמור לראות את העיוות בתמונה הזאת.

במקרה אני עובד בבטחון נמלי תעופה ואני יכול להגיד שלכל דבר יש סיבה.

כן כן... "סמוך עליי, אני שומר עליך". נשמע מוכר.

vladimirputin-wink-tbi.jpg

• תגובות 378
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דריש, אני חייב להגיד שאין לי מושג למה מתייחסים אליך כך. אני מכיר מספיק אנשים שגרים בחו"ל ובכלל לא שואלים אותם היכן הם גרים. אשמח אם תוכל לספר לי מתי בכלל עולה השאלה היכן אתה גר ולאיפה אתה נוסע, מעבר ל"מדריד" או כל יעד אחר. אני יודע שיש קהלים שמתושאלים באריכות יחסית, האם אתה שייך אליהם? (לא נראה לי, אבל אולי בכ"ז?)

לגבי התורים בבטחון - הוא שאמרתי, יש גם בארה"ב ובאירופה. כאן זה לפני הצ'ק-אין, במקומות אחרים זה אחרי. לא צריך להיתמם ולהציג כאילו אין את זה במקומות אחרים. לגופו של עניין, בארה"ב זה לוקח יותר זמן. גם בשוויץ, לפעמים גם בגרמניה, ואני בכלל לא מדבר על טיסה באל-על והבטחון הנוסף שמבצעים הישראלים. ברור שטיסה פנים אירופאית, כמו טיסה בתוך ארה"ב, היא כמו לעלות על אוטובוס. לזה אל תשווה בכלל. או שבעצם כן תשווה, היה איזה ארוע לפני כ- 10 שנים, נדמה לי שב- 11 לספטבר. הוא היה בטיסה פנימית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עקבתי אחרי רוב השרשור ושמתי לב שחלק גדול מאלה שהיגרו לחו"ל עשו את זה בגלל מחסור במשהו שהוא לא $$$.

לגבי יוקר המחיה, תהרגו אותי, אני לא מבין איך אדם בן 23-29, משכיר דירה בתל אביב ($$$$$$$), קונה כל פיפס קטן בתל אביב (ומשלם עוד 2-4 שקל למוצר), ואז בוכה בסוף החודש שהוא לא גומר את החודש.

אדוני, אין מספיק כסף? תעבור למקום שהוא לא תל אביב, ותיסע לסופרמרקט (ולא למכולת השכונתית) בפאתי העיר. כבר חסכת 2500 שקל בחודש.

בימי שישי אני נוהג ללכת בבוקר ל"שורצקי"(מכולת) בשנקין בתל אביב, קונה 2 חלמניות לי ולחברה, המקום מפוצץ, עגלות מפוצצות, ושורצקי, לא זול.

הפכנו לעם של פרזיטים שרוצה לבלוע כמה שיותר בלי לכסות את המחויבויות שלו.

----

פורסם

סולל הדרך כתב

"היחודי למדינת ישראל (סליחה, גם למדינות העולם השלישי ולגוש המדינות הלא מזדהות) שהתחלואים נוגעים לרוב תחומי החיים."

עוד דוגמה "לנחשלות" של המדינה הזאת

http://www.themarker.com/hitech/1.1591677

טוב מה החבר'ה באפל מבינים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עקבתי אחרי רוב השרשור ושמתי לב שחלק גדול מאלה שהיגרו לחו"ל עשו את זה בגלל מחסור במשהו שהוא לא $$$.

לגבי יוקר המחיה, תהרגו אותי, אני לא מבין איך אדם בן 23-29, משכיר דירה בתל אביב ($$$$$$$), קונה כל פיפס קטן בתל אביב (ומשלם עוד 2-4 שקל למוצר), ואז בוכה בסוף החודש שהוא לא גומר את החודש.

אדוני, אין מספיק כסף? תעבור למקום שהוא לא תל אביב, ותיסע לסופרמרקט (ולא למכולת השכונתית) בפאתי העיר. כבר חסכת 2500 שקל בחודש.

בימי שישי אני נוהג ללכת בבוקר ל"שורצקי"(מכולת) בשנקין בתל אביב, קונה 2 חלמניות לי ולחברה, המקום מפוצץ, עגלות מפוצצות, ושורצקי, לא זול.

הפכנו לעם של פרזיטים שרוצה לבלוע כמה שיותר בלי לכסות את המחויבויות שלו.

אני גר בחיפה (תל אביב - טפו!).

גם אני לא מבין איך אפשר לשכור דירה שם ולהתלונן.

החיים בפריפריה הם פחות מחצי מהמחיר של תל אביב, ואפשר לחיות עם מעט.

לא כולם הם קונים אימפולסיביים שחיים בצורה ראוותנית וקונים הכל חדש תמיד.

אצלי כל מה שיש לי זה דברים משומשים.

אני לא קונה לעצמי כלום.

יותר מזה, בעקבות המעבר שלי לחו"ל, אני מוכר כל מה שיש לי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=408207

פורסם

וכאן

שרשור של עגלה בעלות של 5000 ש"ח +

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407917

ובכן אישתי ואני מתלבטים ברכישה הזו מאוד,

מצד אחד יש את הסטוקי , שנראת מיליון דולר , עם המון פיצ'רים בגיוון ובקלות תפעול העגלה.

מצד שני יש ביקורות מעורבות עליה , כשצד אחד אומר שווה כל גרוש והכל עשר , וצד שני מביע הסתייגויות שונות עליה.

בוגאבו יותר פופולרית אולי בגלל העלויות אולי בגלל שהיא באמת יותר טובה באופן תפעולי.

אני ממש לא יודע ,

רק מה אישתי בצורה לא נורמלית - עד כדי שגעון (מזכירה לי אותי כאשר אני נדלק על רכב ומתחיל לפנטז עליו במשך חודש ימים) , פשוט הפכה את שאיפת חייה להשיג את הסטוקי - ובצבע ורוד!!! (HELP עזרה...).

הפרמטרים העיקריים בבחירה הינם :

איכות המוצר (איכות חומרים).

פונקצויונליות המוצר , וקלות השימוש בו.

המחיר לא מהווה פונקציה בכלל, אני לא מעוניין בהשוואה של עלות מול תועלת , אלא שורה תחתונה , ללא הכסף בתור עניין מייצג כלל , גם אם הייתה עולה פי חמש ממנה.

מה ת'כלס טוב יותר שימושית ?

אגב , אין צורך להוסיף עוד אופציות נוספות בבחירה המדוברת - אלו השתיים ברשימה בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני יודע שיש קהלים שמתושאלים באריכות יחסית, האם אתה שייך אליהם?

זה בטח בגלל שאני רוסי. :roll:

סתם, דיברנו על זה כבר בעבר, לא צריך לחזור לאותו דיון עתיק. כנראה שזה מפאת גילי הצעיר, אני נראה להם כמו flight risk או מהגר עבודה לא חוקי בפוטנציה. בכל אופן, הבעיה שלי היא לא עם החשד, אלא עם כל הקטע של "אשם עד שהוכחה חפותו". כלומר, זה לא שיש איזה מחשב שמרים דגל, אלא אני אומר להם שאני גר בחו"ל והמפגרים מקבלים החלטה לעכב אותי. שיהיה, אני מאחל להם שהעבודה הזאת תהיה פסגת ההישגים שלהם בחיים.

ברור שטיסה פנים אירופאית, כמו טיסה בתוך ארה"ב, היא כמו לעלות על אוטובוס. לזה אל תשווה בכלל.

אני טס גם לישראל, מספרד וממדינות אחרות. לזה אני משווה. בעקרון, איפה שאין חברת תעופה או כוחות בטחון ישראליים, שם בד"כ אין את הפראנויה והפאניקה המלאכותית הזאת ולכן הכל זורם הרבה יותר חלק.

פורסם

עד לא מזמן הרושם שלי ממך היה די טוב.

אחרי השרשור הזה הוא הפוך.

המפגרים האלה שבטח אין להם מה לעשות ביום-יום חוץ מלהציק לך שומרים עליך שלא תרד מלמעלה בלהבות.

וזה לא שאני לוקח את זה אישית, אני בסמויה-חמושה אני לא מעכב אף אחד. 

פורסם
זה בטח בגלל שאני רוסי. :roll:

סתם, דיברנו על זה כבר בעבר, לא צריך לחזור לאותו דיון עתיק. כנראה שזה מפאת גילי הצעיר, אני נראה להם כמו flight risk או מהגר עבודה לא חוקי בפוטנציה. בכל אופן, הבעיה שלי היא לא עם החשד, אלא עם כל הקטע של "אשם עד שהוכחה חפותו". כלומר, זה לא שיש איזה מחשב שמרים דגל, אלא אני אומר להם שאני גר בחו"ל והמפגרים מקבלים החלטה לעכב אותי. שיהיה, אני מאחל להם שהעבודה הזאת תהיה פסגת ההישגים שלהם בחיים.

אני טס גם לישראל, מספרד וממדינות אחרות. לזה אני משווה. בעקרון, איפה שאין חברת תעופה או כוחות בטחון ישראליים, שם בד"כ אין את הפראנויה והפאניקה המלאכותית הזאת ולכן הכל זורם הרבה יותר חלק.

הזלזול שלך באנשים לכול אורך האשכול עבר כבר מזמן את גבול הטעם הטוב. השטויות שאתה כותב בעניין נושא בידוק ביטחוני נובע מחוסר ידע מוחלט ! מה שאתה רואה וחושב שאתה יודע זה טיפה בים לעומת מה שנעשה מאחורי הקלעים.

אני עבדתי תקופה לא קצרה בבידוק הביטחוני אבל ללא חצאית :roll: ואני יודע 'קצת' יותר ממך אבל מטעמי סודיות אני לא אפרט מה הם האמצעים הרבים הנוספים שעומדים ברשות 'המפגרים'.

מי אמר שהוא פורש מהפורום ?

איזה כייף לי :)

פורסם
עד לא מזמן הרושם שלי ממך היה די טוב. אחרי השרשור הזה הוא הפוך.

אל תיקח את זה קשה. גם לי היה רושם שאתה בחור רציני, עד שראיתי את ההתנהגות שלך בפורום השכן.

אבל למדתי להפריד בין הדברים, ולהבין שאחד לא בהכרח משליך על השני.

המפגרים האלה שבטח אין להם מה לעשות ביום-יום חוץ מלהציק לך שומרים עליך שלא תרד מלמעלה בלהבות.

היו לי לא מעט היתקלויות עם רשויות החוק ומשמרי גבול למיניהם בשנים האחרונות, וכל עוד שיתפתי פעולה, כולם עברו בצורה מנומסת, מכובדת ולא מזלזלת. חוץ מבישראל, כאן זה תמיד לא מנומס, תמיד מתנשא ותמיד מזלזל.

מה גם ששם זה אנשי מקצוע ופה זה ילדים שעברו "קורס". אז סליחה באמת, אני מעדיף לקחת את הסיכון לרדת מלמעלה בלהבות, אם זה יחסוך לי אינטראקציה עם הטיפוסים האלה.

אני בסמויה-חמושה.

אה, אז אתה אחד מאלה עם התסביך-אלוהים? נהדר, אני מת עליכם.

תן לי לנחש: שירתת ביחידה קרבית בצבא? בילית קצת זמן בשטחים?

עבדתי תקופה לא קצרה בבידוק הביטחוני ואני יודע 'קצת' יותר ממך מה הם האמצעים הרבים הנוספים שעומדים ברשות 'המפגרים'.

אז בוא תאיר את עיניי: איך נוצר מצב שאזרח מעוכב רק בגלל שהוא גר בחו"ל?

ולא בגלל שהנתונים שלו עברו באיזה מסוף, אלא בגלל שהוא הצהיר על כך באופן פתוח.

איך יתכן שאם אני משקר איש לא שואל שאלות, אבל כשאני דובר אמת אני מיד הופך לחשוד?

מצטער, לא קונה את הסיפורים שלכם, ואני בספק אם אתם בעצמכם יודעים על מה אתם מדברים.

כאמור, יצא לי כבר להתמודד עם משמרי גבול הרבה יותר קשוחים, ואת ההבדל בין מקצוענות לטמטום רואים מיד.

פורסם
אני בXXXX אני לא מעכב אף אחד. 

וגם לבחור מה יוצא מהפה שלך כנראה שלא למדת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
את הסיפור של ההורים המהנדסים תספר למישהו אחר, אם אתה חושב שהמצב שלכם היה יותר טוב אם היתם נשארים ברוסיה בשנות ה-90 "העליזות" (וגם היום) אז אני לא יודע באיזה עולם אתה חי, ואת השלוש השנים "שתרמת" פה בצבא לא משתוות לחודש אחד בצבא הרוסי, אז תפסיק להציג את זה כאילו מישהו הכריח אותכם לבוא לפה.

אין לי בעיה עם אף אחד שבוחר לעזוב את המדינה, יש פה מספיק בעיות ואני מודע להן ולמי שיותר נוח או קל לעזוב שיעשה את מה שמתאים לו, יש לי בעיה עם אנשים כמוך, שקיבלו הרבה דברים טובים ממדינה שקיבלה אותם, שבמקום הולדתם לא היו מקבלים אפילו עשירית מכך ועוד בוחרים להשמיץ את אותה המדינה בכל הזדמנות אפשרית.

בקשר לבטחון, עוד הפעם כנראה ששכחת באיזה מדינה אנחנו חיים, את זה שאת השואה שכחת עוד מילא (אתה רק נהנה להזכיר אותה כשנוח לך והדבר מוציא את מדינת ישראל רע) אבל מה עם הפיגועים בעשור האחרון? או שזה קונספרציה של מערכות בטחון רק כדאי לקבל עוד תקציבים?

בקיצור אני לא מבין למה עם כל החרא, הגועל, הברבריות, הגזענות ועוד שלל דברים טובים שאתה כל כך נהנה לכתוב על מדינת ישראל אתה עדיין מתעקש להכנס לפורום ישראלי ולכתוב בעברית.

כי הוא ישראלי, וזאת השפה שלו וזאת זכותו המלאה לקטר על ישראל ולהגיד מה הוא לא אוהב במדינה, הוא בחר לעזוב בגלל אותן הסיבות ואני מצדיע לו על כך, זה הרבה יותר טוב מלהישאר בארץ ולקטר.

מה תאמר עליי? שאסור לי לגלוש בפורום? פורום שמלא בחברים שאני אוהב ומכבד, בלי קשר לאיפה אני ומה אני חושב על המדינה.

בדיוק כמו שאני נכנס לYNET ובדיוק כמו שאני רואה שידורים של ארץ נהדרת, זה מה בא לי לעשות.

הוא לא משתין על ישראל ולא יורק לבאר ממנה הוא שתה, בסה"כ הוא אמר שנמאס לו לשתות מים מבאר עכורה.

אינני שונא ישראל, שנאה זה דבר חזק מדי בשבילי, אני לא אוהב את ישראל הנוכחית ואני לא מתבייש להגיד את זה. זה לא שולל ממני שום זכות כאזרח ישראלי וממש לא משתמע כיריקה לבאר. אם תפרוץ מלחמה או מדינת ישראל תעמוד בסכנה אז הלובי של ישראל במדינות השונות יכול רק לסייע, ההסברה שלנו לטובת ישראל טובה פי אלף מההסברה של משרד החוץ שמצייר את ישראל כבריון של המזרח התיכון. אתה לא חי בחו"ל, אתה לא באמת יודע מה חושבים עלינו ואתה לא יודע מה אנחנו כן או לא עושים כשזה מגיע לשיחה על ישראל.

haters will hate

פורסם

רוצים לשמוע משהו יותר דפוק?

עד שאני טס, אני הולך להיות מדריך של חבר'ה מדרום אמריקה שבאים לביקור בארץ.

המטרה שלי היא שהם יהנו, יספגו קצת ציונות ויעלו לארץ.

הדעות של מי שטס לחו"ל הן לא תמיד שליליות כלפי המדינה.

עדיין יש אהבה למדינה ולתרבות היהודית, גם אם לא רוצים להיות בארץ כרגע.

אני ממש מקווה ש"להרביץ ציונות" במשך חודש ולטייל קצת בארץ, ייתן לי פרספקטיבה שאיבדתי בשנים האחרונות.

אני באמת אוהב את המדינה, אבל מרגיש כמו מישהו במערכת יחסים חד צדדית, שבה צד אחד מצהיר אהבה והצד השני פשוט מסתכל בבוז ויורק לו בפנים.

פורסם
וגם לבחור מה יוצא מהפה שלך כנראה שלא למדת.

זה לא כאילו שאני נראה כמו הסמלון שלי.

ולך דריש אני אגיד שאתה כנראה לא רוצה להבין.

אין פה לקבל החלטה, זו עבודה לפי נהלים וכמו שמרק אמר יש מאחורי הקלעים ים של דברים.

לי אין שום תסביכים ואני בעבודה הזו מהמניעים הכי טהורים של להגן על חיי אדם כמו מה שעשיתי בשירות שלי.

התגובות שלך על האנשים העובדים במערך האבטחה גורמות לי להבין שלמרות שאתה טוען שהמערך מתנשא, בעצם זה אתה שמתנשא פה.

אין פה גם קטע של להיות קשוח, יש לעשות את העבודה (של הבידוק) כמו שצריך ותאמין לי שהילדים האלה שעשו קורס לוקחים את כל הקשוחים האלה שלך.

• תוכן חדש...