Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בטוח במה שאתה אומר? חרא של מדינה? מילונים של אנשים היו מוכנים להתחלף איתך עכשיו. תאמין לי שלא כדאי לך.

מעדיף להיות הומלס בישראל מאשר הומלס באמריקה. כאן יטפלו בך במידה ואתה זקוק לטיפול רפואי ואין לך גרוש על התחת. באמריקה יביאו אותך לבית החולים ויוציאו אותך באמבולנס בשושו מהדלת האחורית ויזרקו אותך באיזה סימטה אפלה.

מה מקבל פה הומלס תעשה לי טובה אני ראיתי שוטרים בעיינים שלי רואים הומלסים ומתעלמים מהם.

זאת מדינה שיודעת לקרוע לאנשים את הצורה בצבא ואחר כך גם במילואים ובנוסף לזה להרוג אותו במיסים

שידע שבשביל לחיות במדינת ישראל צריך רק לסבול, באמריקה אני בטוח שיותר טוב מפה במקרה הייתי שם חצי שנה.

תביא הוכחה למה שאתה אומר לי.

לדבר באוויר אני גם יכול.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי בשדה התעופה בן גוריון הבחנתי שכל מי שרוצה לטוס מאפשרים לו זאת עדיין....

מצער רק שהתחושה של הרבה צעירים שכאן חרה ושם הכל זהב .

אז גם שם קשה ואפילו קשה מאוד והצלחה של אחד או שניים או עשרות מעידה על היוצא מהכלל ולא על הכלל.

ואז במקום לקטר תעשו מעשה כמו שהצעירים והמשכילים במדינות שמסביבינו עושים.

רק אתם טובים בלקטר וממעטים במעשים , לשפר כאן , ומעדיפים לפחות חלקכם לחפש את מזלכם במקומות אחרים.

חבל עצוב ומתסכל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני עם הברווז, אני במצב של מס כזה מוכר את כל מה שישי לי ולוקח את כל החסכונות שלי

ועובר לאוסטרליה / קנדה / ארה"ב - יש מצב ששם מעבר לחיים נורמאליים יהיה אפשר

למצוא גם אישה טובה שראויה לחתונה - ולא הגמורות שישי בארץ (אבל זה כבר לא קשור לפורום)

בעניין הרכב, סביר להניח שיהיה פה מרד אזרחים ואף אחד לא יבוא להתקנה גם אם יתנו את זה בסטס לרכב,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ברווז, רק לידיעה כללית. גביית אגרה בכביש אגרה נוצרת עקב שתי סיבות עיקריות. אחת, בראש ובראשונה להחזיר את ההשקעה העצומה של סלילת הכביש כולל כרייה בהרים וחפירת מנהרות. סיבה שניה, תשלום עבור תחזוקה ברמה גבוהה מאוד של הכביש. עוד 20 או 30 שנים כאשר כביש 6 יעבור לבעלות מדינת ישראל זה יהיה מפגר מצידה אם היא תהפוך אותו לחינם. מי שרוצה לחסוך זמן,דלק וכסף תוך שימוש בכביש איכותי וברמה, שישלם.

לגבי כל השאר ובכן, עם ישראל עוד מימי התנ"ך רצה להיות ככל הגויים.

עלאק קנדה נחמדה בכל עונות השנה. אנשים בחורף רצים בתוך הקניונים. יש לך אולי 4 חודשים בשנה של מזג אויר לא חורפי.

האמן לי שאני מודע היטב לקטע של התחזוקה. זה עדיין מרגיז אותי שהכבישים היחידים במדינה ששווים נהיגה בהם, עולים כסף.

לגבי חורף... תן לי עוד ממנו!!! אני שונא את הקיץ. עם קור אני חי טוב, לעומת זאת. אולי בקנדה אני אשכרה אצטרך ללבוש מעיל בחורף... להבדיל מהטריקו שעליי נכן לרגע זה (ולאתמול,ושלשום וכולי)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

העיר טורונטו נפרסת על שטח של 629.91 קילומטרים מרובעים התחום על ידי אגם אונטריו בדרום, נחל אייטוביקו וכביש 427 במערב, שדרות סטילס בצפון ונחל הרוג' במערב. בנוסף לנחלים הללו ישנם עוד שני נחלים החוצים את העיר, האחד במערב, נחל ההומבר, והשני במרכז, נחל הדון. הריכוז ושימור של אזורים גדולים מהנחלים מאפשר עמקים מיוערים עם שבילי הליכה ורכיבה בתוך העיר. אך לעמקים הללו גם חסרונות בכך שהם מונעים רציפות של הכבישים הראשיים.

האקלים בעיר מתון בעקבות מיקומו הדרומי בתוך קנדה וקרבתו לאגם אונטריו. אקלים העיר הוא מהמתונים ביותר ממזרח לרכס הרי הרוקי. בטורונטו ישנן ארבע עונות שנה המובחנות היטב זו מזו. מזג האוויר נתון לשינויים יומיים. עונת הסתו מאפיינת בירידה בטמפרטורות לאחר הקיץ. רבים מהעצים מקבלים גוון זהב, אדום וכתום לפני נשירת השלכת. השלג הראשון יורד בדרך כלל במהלך חודש נובמבר. לעתים ישנם ימים נעימים במהלך החורף (5-10 מעלות צלזיוס) שממסים את השלג וגורמים לתקופות נקיות משלג בשיא החורף. עם זאת, לעתים יש גם ימים של קור חזק המלווה ברוחות שבהן הטמפרטורה יורדת ל-25 מעלות מתחת לאפס. הטמפרטורה המרבית הממוצעת בחודש ינואר היא 2.1 מעלות מתחת לאפס והנמוכה ביותר היא 10.5 מעלות מתחת לאפס.

האביב מצוין בהתחדשות העלים על העצים ובעליית הטמפרטורות. בקיץ יש ימים רבים עם מזג-אוויר נוח בסביבות 25-20 מעלות ולצדם גם ימים חמים ולחים עם טמפרטורות גבוהות יותר של למעלה מ-28 מעלות. מדי פעם יורד גשם בקיץ וכתוצאה מכך זו העונה הירוקה ביותר מבחינת צמחיה. הטמפרטורה הממוצעת המרבית לחודש יולי היא 26.8 מעלות והמזערית היא 14.8 מעלות.

להנאתך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הניסוי, שיתבצע באמצעות חברת נתיבי איילון, הוא חלק מתוכנית ממשלתית שמטרתה לבחון שינויים בשיטת המיסוי הנהוגה כיום בשוק הרכב: הפחתת מסי הקנייה המוטלים על מכוניות חדשות, והחלפתם באגרות המותנות באופי השימוש ברכב. במהלך

מדובר בניסוי ולא במיסוי ועוד חזון למועד.

ומדובר בהפחתה מכאן ( בכחול ) מול מיסוי נוסף (באדום ).

אתה באמת מאמין למה שאתה כותב ?

פעם המדינה לקחה לך מכאן והחזירה לך ????

אני לא זוכר מצב כזה !

על כל ירידה בדלק עולה הלחם על כל ירידה בחלב עולה הדלק חזרה ,

בחישוב החודשי שילמנו אותו דבר ויותר כל חודש .

פורסם

רק אתמול הכנסת החליטה על הורדת מיסים.

וכן הממשלה מורידה מיסים ומעלה מיסים בהתאם לצרכים.

ומכיוון שאתה צעיר אז הזכרון שלך משתרע על תקופות קצרות בלבד וגם אז הוא לא משהו.

אפילו בנושא שקרוב לנו כלי רכב, המיסוי הוקטן!!

.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

.

הממשלה מורידה מעט מיסים במדרגה מאוד ספציפית ומעלה בדברים אחרים(מס חברות,מס הכנסה למדרגה האחרונה)

מס ההכנסה בארץ הוא גבוהה מאוד והמדרגות מאוד רחבות.

עול המיסים כאן הוא גדול לאין שיעור בהשוואה למדינות נאורות(בריטניה\אנגליה\קנדה), קל לבוא ולהצדיק את המדינה וכמה שסבבה פה אבל אל תשכח ישה שכשאתה קנית בית אלה לא היו המחירים והדור של היום הולך להדפק.

המשכורות בקושי עלו ביחס למדד ויוקר המחיה שיתייקר מאוד ב10 שנים האחרונות, באוצר יושבים פקידים שמנהלים את שורת הרווח של המדינה וכל מה שחשוב הוא שורת רווח גדולה ככל שאפשר(על חשבון ניצולי שואה,עניים ומסכנים וכן גם על חשבון מעמד הבניים)

המדינה מפריטה את השירותים שהיא נותנת לאזרח כי זה זול יותר.

אל תיתמם ותגיד שהכל טוב פה, יש כול כך הרבה עוולות שבא להקיא כל יום.

פורסם

.

רוב הציבור לא רוכש מכוניות חדשות. נניח שבזכות הרפורמה רכב חדש יהפוך לנגיש יותר. נקודת זכות לרפורמה. מצד שני מי שנוסע הרבה בדרך כלל גר בפריפריה ונוסע לעבודה במרכז. רפורמה כזאת בלי תחבורה ציבורית יעילה פירושה פגיעה כלכלית קשה מאוד במאות אלפי ישראלים. ומה עם אנשים שבכל זאת לא יוכלו לרכוש רכב חדש ונוסעים הרבה? מה איתם? בשורה התחתונה מדובר ברפורמה שתטיב רק עם אוכלוסיה מבוססת במרכז. כרגיל.

פורסם

מה הוקטן? המס על רכישת רכב חדש, או סך כל המס על שימוש ברכב (כולל דלק)? יכול להיות שהסה"כ דווקא גדל?

דני

פורסם

המדינה לא תוותר על שקל.

במשרד האוצר יושבים פקידים שמנהלים פה ביזנס, אנחנו נמצאים בחור שחור בכל הקשור לעלות המחיה ועל כל גזר שאנחנו מקבלים תמיד יהיו את אלה שיתלהבו כאילו קיבלו זהב.

תיהיו בטוחים שעל כל "הטבה" תשלמו בריבית דריבית בדרכים עקיפות וישירות(הרי מישהו צריך לממן את המפלצת לא?)

פורסם

.

יפה שיש לך אפשרות לבחון את גילי ואת רמת הזיכרון שלי מעל דפי הפורום ,

תציע את זה לקופות החולים כך תחסוך לכולנו להגיע לרופא המשפחה .

פורסם

ישה " אמרת ואני מצטט "בטורונטו ישנן ארבע עונות שנה המובחנות היטב זו מזו."

בתור אחד שהיה הרבה בקנדה ובמיוחד בטורונטו, לצערי יש פתגם שם שאין 4 עונות בקנדה יש 2 עונות

ואני אומר זאת כמו שהם אומרים לי

In Canada we have only 2 seasons

1.winter

2.conscruction

מי שמכיר את העיר יודע שבגמר החורף עובדים על תיקונים וחצי מהעיר פקוקה וסגורה.

שלא נדבר על כביש ב Q הידוע שהוא בין אחד הגדולים ביותר ובעלי רמת נפח תנועה הכי גדולים בעולם ולא משנה מתי, בוקר , לילה.

מה שכן אפילו אלו שגרים בטורונטו מעדיפים לקחת את הרכבת תחתית כדי להגיע לעיר בגלל הפקקים והלחץ.

בהחלט לא עיר קלה לנהיגה במיוחד במרכזי הכבישים העמוסים כמעט כל יום.

ושלא נדבר על חניה במרכז העיר שהעלות יכולה להגיע ל 10 דולר לשעת חניה.

אני מכיר ישראלים שעברו לגור שם גם, חיים נוחים, כלכלה פורחת, במיוחד יש לך עבודה עם יש לך מקצוע כגון רופא או אחות.

אבל יש גם מיסים כגון 47% מס הכנסה ומס בריאות כמו בארץ, אין רופאה פרטית רק ציבורית ורפואה פרטית היא אסורה שם.

יש טוב ויש רע, קנדה היא מדינה יפה מאוד ובעלת אוכלוסיה מגווונת והמון אסייתים עכשיו גם, במיוחד טורונטו.

חורף קשה, אבל חיים שקטים

פורסם
אתה באמת מאמין למה שאתה כותב ?

פעם המדינה לקחה לך מכאן והחזירה לך ????

אני לא זוכר מצב כזה !

על כל ירידה בדלק עולה הלחם על כל ירידה בחלב עולה הדלק חזרה ,

בחישוב החודשי שילמנו אותו דבר ויותר כל חודש .

כשחושבים על זה, זה מהלך כל כך חכם (לממשלה), שאני בספק שלא יאושר.

תחשוב על זה לרגע:

כמה כבר קונים מכונית חדשה? אחוז מסויים מהאוכלוסייה?

לעומת זאת, כמה נוסעים על מכונית (חדשה, ישנה, לא משנה)?...

:cry::roll::x:evil:

כך כו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-לם, כל מי שיש לו רכב, ישלם מס נוסף. לעומת אותו אחוז מהאוכלוסייה שמשלם על רכב חדש.

מתסכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...