Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה בדיוק אמרתי שזאת לא עבירה? זה אפילו פשע נגד האנושות שמשטרת ישראל מקצה ניידת על בסיס כמעט יומי לעצור.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבת שטעיתי בשרשור.

הבחור שפתח את השרשור שאל האם נסיעה על שול ימין מותרת.

נענה על ידי כי הדבר אינו חוקי ואסור.

לא משנה המרחק אותו נהג.

אז היכן הטעות כאן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טעית בשרשור עם הוידאו שהבאת, לכן הגבתי אליו ולא להודעה הראשונה שלך.

הוידאו על אנשים שלא מתחשבים בתור שלפניהם ועוקפים אותו, המקרה הוא על אנשים שלא רוצים להגיע לרמזור ופונים ימינה, במקרה הזה הם אפילו מקלים על עומס התנועה ברמזור...

פורסם

זה מייצג את "הישראלי המסריח"

אותם אנשים מהסוג שאני שונא,

אני כבר שנים לא רואה טלוויזיה, זה לא מארץ נעדרת?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה לא משנה הסיבה ולא המרחק.

כי יש אנשים שגם הם רוצים לפנות ימינה, אבל לא ינהגו על השול וימתינו בסבלנות עד שגודש התנועה יפחת והרכבים ינועו קדימה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכן לא התווכחתי על היותה עבירה, אלא על ההתעקשות לאכוף אותה במקומות ספיציפיים והקצאת המשאבים לכך, למרות שביצוע העבירה:

1. בניגוד לוידאו שלך לא מפריע לאף אחד ולא גונב תור מאף אחד.

2. אפילו מקטין את נפח התועה הבעייתית.

פורסם

הגישה הזו של "הפקק לא רלבנטי אליי, לכן אסע בשוליים" היא מעט טפשית, במחילה מכבודם של כל אלה החושבים כך.

כשיש פקק הוא רלבנטי לכל מי שנמצא על הכביש באותו רגע, בין אם רוצים לפנות ימינה, שמאלה, להמשיך ישר או לטוס לירח.

קצת סבלנות חבר'ה, אין מה לעשות

שבת שלום וביטחון

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא לפי משטרת ישראל.

לפי הרשות המחוקקת.

ל'

פורסם
לא חוקי לנהוג על השוליים עם רכב פרטי.

"קיצור פקק" כדי לפנות ימינה הוא לא תירוץ.

הקנס הוא 750 ש"ח חבל.

תודה רבה על התשובה.

ממתי ארבעה רכבים זה פקק גדול... :-)

רד לשוליים, דומם מנוע, איתות אזהרה ודחוף את הרכב עד לנתיב הפניה ימינה, הנע וסע... :-)

קודם כל אני חייב לציין שהציור המשופץ שלך הרג אותי מצחוק... והרעיון גדול.

אם במהלך נסיעה על השוליים כדי לפנות ימינה אני קולט שוטר מלפנים, אני יכול לומר לו שהרכב התחמם ואני מדרדר אותו על ניוטרל? כלומר מותר לדרדר רכב בשוליים?

עד כמה שאני יודע, נסיעה על שול מותרת כ200 מטרים לפני פנייה - כל עוד פונים כמובן

אתה יכול/מישהו יכול לציין איזו אסמכתא בנושא הזה (או להפנות אולי למקום שאוכל למצוא), כי אם זה נכון אני אדפיס ואשים בתא כפפות ליתר ביטחון...

המקרה הוא על אנשים שלא רוצים להגיע לרמזור ופונים ימינה, במקרה הזה הם אפילו מקלים על עומס התנועה ברמזור...

אני חייב לציין שאני מסכים אותך, אני לא מבין מה הבעיה עם זה - אני לא מפריע לאף אחד ואפילו אני מקל על העומס תנועה של אלו שרוצים לנסוע ישר. לפי דעתי זאת קטנוניות של המשטרה/המחוקק.

נ"ב

אני לא מגרד מראות ודלתות של מכוניות, אלא נוסע בזהירות.

פורסם

מה קורה במצב הפוך, שהפקק הוא בפניה ימינה ויש שיירה של 10 מכוניות שמחכות לפנות ימינה על השוליים? האם עוקפים את השיירה ונכנסים רק בנתיב פניה או שעומדים בשיירה על השוליים?

זה חוק מול תרבות נהיגה.

פורסם

החוק הוא חוק אבל...

בקצת מחשבה היו מגדילים את השול שישמש כנתיב ימינה וכך היו מצמצמים את הפקקים משחררים שוטרים חסונים לעבודות יותר מועילות חוסכים עצבים לנהגים ודלק , שומרים על הסביבה אבל..

לאוצר היו פחות הכנסות , אז תשכחו מזה.

והרי אם לא היה שם פקק תמידי בשעות מסויימות גם שוטרים לא היו מתייצבים למלא את פנקס הדוחות שלהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה קורה במצב הפוך, שהפקק הוא בפניה ימינה ויש שיירה של 10 מכוניות שמחכות לפנות ימינה על השוליים? האם עוקפים את השיירה ונכנסים רק בנתיב פניה או שעומדים בשיירה על השוליים?

זה חוק מול תרבות נהיגה.

במצב כזה עומדים על השוליים מאחורי הרכב האחרון. מעבר לזה, במצב כזה גם הנתיב פניה ימינה יהיה עמוס כולו ולא יהיה ניתן להיכנס לנתיב.

בקצת מחשבה היו מגדילים את השול שישמש כנתיב ימינה וכך היו מצמצמים את הפקקים משחררים שוטרים חסונים לעבודות יותר מועילות חוסכים עצבים לנהגים ודלק , שומרים על הסביבה אבל..

לאוצר היו פחות הכנסות , אז תשכחו מזה.

והרי אם לא היה שם פקק תמידי בשעות מסויימות גם שוטרים לא היו מתייצבים למלא את פנקס הדוחות שלהם.

נכון. ישראל של עוד מעט 2012 - כל אחד מחפש איך להתעשר על חשבון השני - גם רשויות המדינה.

• תוכן חדש...