Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חדש פה אז נעים מאד.

אני מחפש רכב ידני לנסיעות בין עירוניות של בערך 80 ק"מ כל יום. נהג יחיד, אני מחפש "סוס עבודה" שיחזיק הרבה שנים ועניינים כמו עיצוב, אבזור ותא מטען לא מעניינים אותי. המועמדות שעלו לגמר הן הנ"ל.

מה שמעניין אותי לדעת על הקורסה (רק בהנחה שבשלב כל שהוא היא תוצע לכולם במחיר המבצע של "חבר"):

קראתי שהמזגן שלה חלש למדי. האם יש אישור או שזה רק מזל רע של מישהו ? ובכלל, הרכב יחסית חדש בארץ. יש למישהו נסיון איתו ? (ראיתי בפורום רק אחד שסיפר על קנייה שלה).

לגבי הפאביה - איך האמינות שלה לאורך זמן וכמה היא יקרה לתחזוקה ?

ואולי צריך ללכת על משהו אחר עד 77k ?

פורסם

הייתה לי פביה אוטו' מודל 2008 1.6.

האוטו היה רכב מעולה במשך שלוש שנים עד שנגנב.

החלפתי רפידות בלמים פעם 1 אחרי 60.000, הטיפולים בו לא זולים אך לא יקרים טיפול 1 800 שח (היה לי 50 אחוז הנחה),

טיפול שני גם משהו כזה.

מעריך שהידנית תתן צריכת דלק טובה יותר מ1:13-14 שהייתה לי.

בדקתי את האופל במבצע של "חבר" ולא התרשמתי לטובה מההרכבה, החומרים והמוכרים שלא הצליחו לענות על השאלות שלי.

תבדוק גם רנו 1.2 ידני....

--------------------------------------

2008 - Scoda Fabia sport 1.6

2003 - Mazda Demio 1.5

1999 - Daihatsu Charade 1.3

פורסם

יש גם סיאט אביזה במבצע ב70k על מנוע בדיוק של סקודה,עדיף תעשה נסיעת מבחן גם בסקודה וגם בסיאט ,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

ממליץ על הפאביה. יש לי פאביה אוטוטו שנה וחצי (כן יירבו) ואני מאוד מרוצה מהאוטו . לדעתי, על מנת לתפור לך חליפה אופטימלית בדוק את שאר הVAG (סיאט ופולו) ואף את שאר הרכבים בסגמנט (רנו קליאו למשל).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

פאביה 2008 מנוע 1.6 "ספורט" גמעה 36K ק"מ ללא בעיות, הרכב 3 שנים וחודש אחד על הכביש.

עוד לא נגנבה... (לפי מה שאני קורא פה זה רק עיניין של זמן)

• תוכן חדש...