Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

אני לא מעודכן בקונסלות המשחק.

אני רוצה לקנות לילדה WII שתשחק {זה יותר זול מXBOX והרבה יותר זול מPS3 והקטע עם השלטים-היא אוהבת}

המכשיר השחור עולה 750 שקל לחדש.

לא פרוץ עם צ'יפ.

משיטוט בגוגל הבנתי שאפשרי דרך DOK לפרוץ ולהריץ משחקים על הDOK.

אבל מה שמצאתי זה מדריכים משנת 2009.

האם יעבדו?

http://abutbul.com/712/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%AA-wii-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%97/

או לקנות מכשיר עם צ'יפ?

{כמה כבר היא תשחק,זה לא שאני מוריד אלפי משחקים}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תזכיר לי, בת כמה יורשת העצר?

אם זאת הקונסולה הראשונה שלה, הייתי שוקל לחפש פלייסטיישן דור ראשון למסירה או למכירה במחיר סמלי.

אני בספק אם היא תתרגש מההבדלים בגרפיקה, ואם הצעצוע לא ימצא חן בעיניה אז חבל להפסיד 750 שקלים.

אופציה נוספת - אייפון ישן עם כרטיס טוקמן בלי כסף, שלא תטלפן אבל תוכל להשתמש בכל הפונקציות והמשחקים.

סה"כ מדובר בילדים, הדרישות שלהם הרבה יותר נמוכות משלנו בד"כ.

פורסם

בת שנתיים וחצי.

שכבר שברה לי אייפוד.

נתתי לה לשחק בפרוט נינג'ה,למדה מהר, אבל שנימאס לה היא זרקה אותו על הריצפה,כל המסך ניסדק לי.

חשבתי פשוט בשביל השטיח ריקוד שהיא תאהב {בטח בעתיד עוד איזה חצי שנה-שנה}

והמשחקים שיש לזה לילדים עם הננוצ'קו הזה או איך שקוראים לזה.

אנחנו {אני ואישתי} לא רוצים שהיא תיהיה בטטת כורסה.גם כך הטלויזיה מוגבלת לצפייה בשבילה לחצי שעה ביום גג בערב +עשר דקות בבוקר שהיא אוכלת.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מה ימנע ממנה להטיח ולשבור אז את השלט של הWII? אולי הפעם ישר לתוך הטלוויזיה?

(אני שואל ברצינות, לעומת זאת אני מכיר הורים עם ילדים בגיל הזה שמשחקים באייפון / אייפד - רק דורש השגחה על הזעטוט והסבר מראש להתנהג עם זה יפה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על PS מדור ראשון או שני.

אופציה נוספת - מחשב אישי ישן + ידית משחק מתאימה, ובזמנו היה גם "קומפי" עם מקלדת ייעודית לילדים, נדמה לי שקיים עד היום, רק שאין לי מושג עד כמה הילדים מתלהבים מהמשחק. אצלי לא היה צורך בדבר הזה - בגיל 3 הבנים כבר שלטו בעכבר.

ואם לא רוצים שתהיה בטטת כורסא - יש רק אמצעי אחד. גן השעשועים או מגרש הכדורגל\כדורסל הקרובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקומפי נקנה מלפני שנה וחצי,מאז קנינו לה דיסקים וגם הורדנו מFXP דיסקים.

זה כבר לא מעניין אותה.

גן שעשועים-מאוד נהנית,אבל אנחנו נכנסים לחורף הירושלמי.

ויש איזה חצי שנה שאי אפשר לצאת מהבית בצהריים ערב שהיא חוזרת מהגן ואחרי שהיא ישנה.

לגבי ליביור,

ראיתי שיש מגיני סיליקון ואת השלט אתה קושר ליד {אני צודק? אני ממש לא מבין בזה,אני פשוט מהתמונות רואה את זה}

PS2-לא מצאתי במחיר זול עם פריצה בכדי שנוכל להריץ לה משחקים של ילדים.

רוצים 500-600 שקל על מכשיר +200-350 לצ'יפים.{מטריקס\מובטל בטיטו אני יודע איזה שמות יש להם}

אז חשבתי על הWII כאופציה זולה ושפויה-המכשיר עולה 550-700 שקל דרך זאפ,ואם אפשרי לפרוץ פריצה דרך הדיסק און קיי זה יהיה טוב,זול ועונה על הצרכים שלנו.

השאלה היא,האם ניתן לפרוץ בזול עם DOK?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
מה ימנע ממנה להטיח ולשבור אז את השלט של הWII? אולי הפעם ישר לתוך הטלוויזיה?

(אני שואל ברצינות, לעומת זאת אני מכיר הורים עם ילדים בגיל הזה שמשחקים באייפון / אייפד - רק דורש השגחה על הזעטוט והסבר מראש להתנהג עם זה יפה)

ליביו

מה שימנע זו הרצועה שקשורה ליד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כן זה אפשרי ברוב המקרים ;)

למה לא לקנות אבל אחד משומש פרוץ מראש?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה מתכוון לכרטיס SD ולא DOK. הנה המדריך לפריצה:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9317562

תקרא אותו כמה פעמים ותחליט אם אתה יכול לעשות את זה בעצמך. הפריצה עצמה ממש פשוטה, וחוסכת לך המון בלאגן יחסית לפריצה הקודמת, בה היית צריך לקנות משחק מקורי מסויים, ולהפעיל דרכו קובץ שמירה שעליו נמצא האקספלוייט.

Stay Dirty

פורסם

ליביו, הקטנה שלי היא טרוריסטית גדולה (כבר בגיל 3 היא הצליחה לחסל נוקיה של פעם תוך כמה דקות משחק. מאז היא שיפרה את יכולות ההרס) ומגיל 4 היא משחקת בWII בלי לשבור כלום עם השלט (חוץ ממשקפיים של אחותה וכמה סימנים כחולים עליה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה מתכוון לכרטיס SD ולא DOK. הנה המדריך לפריצה:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9317562

תקרא אותו כמה פעמים ותחליט אם אתה יכול לעשות את זה בעצמך. הפריצה עצמה ממש פשוטה, וחוסכת לך המון בלאגן יחסית לפריצה הקודמת, בה היית צריך לקנות משחק מקורי מסויים, ולהפעיל דרכו קובץ שמירה שעליו נמצא האקספלוייט.

אסף!

מלך מלך מלך

תודה רבה לך

חיפשתי בגוגל ולא איתרתי,ואתה כן.

תודה רבה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בגיל שציינת - העדפתי להפנות את הילדים למחשב, יש המון תוכנות משחקים לימודיות, מאתגרות ומהנות.

ה-ווי קונסולה מהנה וכייפית, יש המון משחקים, אם כי הגיל של בתך קצת מוקדם. כדאי לקנות, ואני ממליץ, המחיר נמוך כי בסוף שנה הבאה יצא הדור החדש, והובטחה תמיכה בכל המשחקים והאיזור של הגרסה הנוכחית. (מה שלא קורה בחברות אחרות).

אל תחשש - שלט לא עף, עם רצועה או בלי. והילדים דווקא מקפידים יותר ממבוגרים.

אם תתרעננו במשחקים חדשים מידי פעם - תהיה לכם הנאה להרבה שנים, להורים ולילדה.

יש פה מכשיר ווי מהראשונים בארץ - וההנאה, לכולם, גדולה ורבה.

הבעיה (אולי) שהמכשיר יתפס חזק אצל ההורים, (האשה תרצה wii fit לאימוני כושר ואתה איזה מותחן או משחק מכוניות, שלא להזכיר משחקי ספורט ואקסטרים, אסטרטגיות ומתח, בכל רגע אפשר לעשות סיבוב באופנוע ים או סקי בשלג). היו פה כמה ימי הולדת בהם ההורים השתלטו על המכשיר כי "הילדים קטנים בשביל זה".

אביזרים נוספים, שלטים ושטיח, לדוגמה,קונים בדיל אקסטרים או tom-top, אפילו מקוריים, שעולים רבע או שליש מהארץ.

שים לב לקבל שלטים עם motion plus (תוספת שדרוג שחיונית להרבה משחקים והיא בילט אין בשלטים מהשנתיים האחרונות)

שיהיו שני שלטים, לפחות, שהמכשיר יהיה גרסת pal או ntsc (ולא יפנית), איזו גרסת מערכת הפעלה מגיעה.

אפשר לפרוץ ע"י תוכנה. המדיה יכולה להיות dok או כרטיס SD או דיסק קשיח חיצוני (יש חיבור USB). כיום לא חייבים צ'יפ.

אתה צריך wad manager, Gecko ורצוי מאוד wiiflow. כמינימום. יש חנויות שיתקינו לך את כל הנדרש בעלות נמוכה, חבל שתשקיע זמן בחיטוט ברשת, כי תצטרך ללמוד להפעיל ולהשתמש במערכת ההפעלה - זה כמו מחשב. בלי טיפול ורענון - משעמם אחרי חודש.

ברשת יש תמיכה מעולה לנושא. תכיר את אתרי gbatemp wiihacks ועוד. יש שם ה-כ-ל ועם תמיכה מעולה.

למה צריך? כי לפעמים הגיע לידך משחק מאיזור אחר (בפרוץ אין מגבלת אזור) , לפעמים תרצו לבדוק כדאיות רכישה (כשמשחק עולה 300-400 ש"ח והילד/ה/הורים מאבדים עניין אחרי כמה שעות - חבל על ההשקעה).

לך על זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תקשיב , אם אתה רוצה שהיא תפתח את הכשרון האמיתי החבוי בה ,

PS3 + GT או LFS ,

בצירוף הגה של LOGITECH

תתחיל ללמד אותה מגיל קטן , בגיל 10 היא כבר תתחיל לשלוט בזה מצויין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אסף אתה גדול.

בזמנו ניסיתי את הפריצות השונות וזה היה כל כך מתיש עד שהWII הפך לעציץ.

אני אפנה לעצמי יום השבוע ונראה מה יהיה.

• תוכן חדש...