Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קורא את מה שאתה כותב ולא מצליח למקם את זה בתאור המקרה. ברור שמקבל הדו"ח יבחר להציג את המקרה לפי הבנתו אך האם אני, שניתפסתי על 160 קמ"ש יכול לטעון בבית המשפט שלמייטב הבנתי התמרור 100 התייחס למיילים ולכן נסעתי במהירות המותרת, ומאחר ולדבריך, כיש מספר פרשנויות, יש לבחור את זו המקלה עם הנאשם, אצא זכאי?

אם בישראל אפשר לסמן מהירות הן במיילים והן בקמש ואין ציון שכזה אז הפרשנות שלך היא סבירה ויש לקבלה .

קרא את הציטוט מהחוק.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום להגיד תודה על שאני נותן לך עירוי מציל חיים אתה מנסה להתחכם? הרי במידה ואפסיק להגיב על דבריך, תגווע.

לא ממש , המצות וכו' מחזיק אותי די טוב ...

אתה קבעת שמבין כל האנשים המגיבים בפורום, אני היחיד שמוטרד ממך, כל היתר מתרחקים, לפחות את זה תעריך. אני קורא את תגובותיך. אני חושב שאתה צעיר אינטיליגנטי בעל יכולות לא רעות בכלל

מי אמר שאני לא מעריך אותך ? אני מעריך מאד את העמדות שלך ואני מעריץ את הציניות שלך ועוד יותר מעריץ את הנוקשות שלך וחוסר הרצון שלך לרדת מעמדותייך . אם כולם היו עוברים לפטישים ואלות ... קרוב לוודאי שאני הייתי מצהיר שאני פציפיסט. אתה מתעסק איתי - כי משהו בהשתטויות שלי מרגיז אותך (וזה כנראה הסיבה להעובדה שאתה כל כך מסכים איתן) ואני משחק איתך כי זה כזה כיף :roflmao:

ובכל זאת, משהוא השתבש במהלך התבגרותך ואתה מנתב את יכולותיך למקומות מסוכנים. ניסיתי להדליק נורה אדומה אבל אתה נכנסת למגננה, סימנת אותי כאוייב והתחלת לירות.

אם אני מוציא מכאן לפחות אדם אחד שבאמת מוכן לצעוד עם פטיש ואלה ,זה שווה יותר מכל הידע שאני יכול למצוא פה. כי אני כועס ואני חושב שכל מי ששפוי או חפץ בצדק צריך לכעוס.

השתדלתי לא להגרר לירי הפרוע שלך,

אבל נגררת ותראה כמה שפחות משעמם לנו עכשיו :-D

סימנתי פגיעות, כמו בקרב מגע,

ואללה? אם אתה מכיר מקום טוב באזור המרכז ,דבר אליי (אני לא בכושר אז בטח תוכל להכות בי כהוגן ) .

אבל אתה בשלך, לא לומד, מורד, ג ב ר !!!

למי קראת גבר ?

גם ישה, אותו אתה מעריך

אה ... הוא לא ממש גנדי אתה יודע ...אבל הוא נחמד.

, ניסה לרמוז לך למתן את תגובותיך, במיוחד למשתמשים מבוגרים יותר,

אני לא חושב שאתה במקומי היית ממתן את תגובתייך כשאני בסה"כ כותב את דעתי וכל אחד יש לו הערה . ואיך זה בכלל קשור למבוגרים ? זה לא שאני מדבר אליכם לא יפה ... אה רגע , בעצם אני כן . שייט ... ניצחת

אבל אתה, מרגיש נוח מאחורי המקלדת ושולח את חיציך לכל הכיוונים.

זה הכיסא בויה , הוא נוח אין מה להגיד...זה ממש כאילו שאתה כועס על זה שאתה לא יכול להכות בי .

יאללה, בסדר, אני מוכן לוותר על המשך ההתגוששות ולהתחיל מחדש. מה איתך? מרים את הכפפה? (לטקס, לא איגרוף...) אני לא מתגושש איתך

להרים את הכפפה = לקחת יוזמה , כרגע אתה לקחת אותה (אז איך אני ארים את הכפפה ?) , כי אתה לא אוהב את מה שההתעסקות בי אומרת עלייך . אני לא רוצה להיות טרול פרומים שחושב על העקיצה הבא בארז שמרגיז אותי כל כך - לא . אז אוקי , אני לא מגיב לך יותר . תהנה מהתגובות הציניות (אני יודע שאני אהנה ) שלך לנהגים חדשים / צעירים שרק נכנסו לכאן מפוחדים במטרה שמישהו יסייע להם להחלץ מהמערכת המפלצתית הזאת שאתה כל כך מחבב .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
אתה רואה, לפעמים ניתן להגיע לאותה תוצאה גם בנחמדות.

כן , אתה פשוט דובון איכפת לי מרוב שאתה נחמד ...

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

התמרור מטעה,ומי שלא מתחיל להתעמק בו ימצא את עצמו כמו פותח השרשור-עם קנס.

בכוונה או לא,הוא מטעה ואני בטוח שהוא לא הראשון ולא האחרון,אם היו רוצים שבאמת לא יחנו שם היו מוצאים ניסוח יותר ברור.

פורסם
התמרור מטעה,ומי שלא מתחיל להתעמק בו ימצא את עצמו כמו פותח השרשור-עם קנס.

בכוונה או לא,הוא מטעה ואני בטוח שהוא לא הראשון ולא האחרון,אם היו רוצים שבאמת לא יחנו שם היו מוצאים ניסוח יותר ברור.

בבקשה, קבלת במה, נסח אתה את התמרור שיהיה ברור לכולם.

ארז רונן

פורסם

גם אם נצא מנקודת הנחה שהכיתוב לא ברור, עדיין אין ויכוח שהחנייה בתשלום. זה מופיע בשורה השנייה בבהירות וללא התניות. אי הבהירות יכולה להיות מתי לכל נהג מותר להחנות את רכבו ומתי רק לתושבי באזור. בכל מקרה כולם צריכים לשלם.

(ברור שזו פרשנות לא נכונה אבל גם מי שמתעקש לפרש את התמרור כך, צריך לשלם)

חנייה בתשלום.jpg

ארז רונן

פורסם
גם אם נצא מנקודת הנחה שהכיתוב לא ברור, עדיין אין ויכוח שהחנייה בתשלום. זה מופיע בשורה השנייה בבהירות וללא התניות. אי הבהירות יכולה להיות מתי לכל נהג מותר להחנות את רכבו ומתי רק לתושבי באזור. בכל מקרה כולם צריכים לשלם.

(ברור שזו פרשנות לא נכונה אבל גם מי שמתעקש לפרש את התמרור כך, צריך לשלם)

גם זו פרשנות סבירה .

• תוכן חדש...