Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלומי,

קרה לי כבר שלוש פעמים שהקשתי בטעות על "סמן פורומים כנקראו" במקום על "השרשורים שלי"... זה קרה לי גם בגלקסי וגם במחשב הביתי עם העכבר.

יש מצב להפריד בין השניים?

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנחתי, אבל אני לא כ"כ מבין את הבעיה -

שתי האופציות נמצאות בשורות שונות.

שנפריד בינהם איך?

ואם נפריד בינהם, איך נדע שלא תלחץ על מה שיהיה ליד הקישור אחרי שנפריד בינהם?

פורסם

השאלה שלך במקום, והתשובה היא שמחיר הטעות במקרה של הקשה שגויה על אפשרות "סמן פורומים כנקראו" הוא גדול. אם תשימו אפשרות שפירה יותר מחיר טעות יהיה נמוך יותר. סליחה על הקצרנות אני מהנייד.

עריכה: באם טעיתי וסימנתי את כל הפורומים כנקראו זה מבאס לאללה, אם נניח אטעה ואגיע לדף חיפוש, שום דבר לא קרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אהלן שלומי,

קרה לי כבר שלוש פעמים שהקשתי בטעות על "סמן פורומים כנקראו" במקום על "השרשורים שלי"... זה קרה לי גם בגלקסי וגם במחשב הביתי עם העכבר.

אודי

ככה זה שיש לך אצבעות קבב.

:wink::-)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
חיכיתי שיבוא החוכמולוג, דווקא אתה נפלת בגורל?

נו מה אני יעשה, אתה חייב להודות שזה התבקש...

רק בבקשה בלי תביעת דיבה. :roll:

ולמען הסר ספק (ותביעה), אין אני מעיד שיש לך אצבעות קבב, ייתכן ואצבעותייך דקות כשל פסנתרן מחונן.

יותר טוב?

:-)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה כבר לא אצבעות קבב אלא מח קוביבה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תנסה ללחוץ על "ההודעות שלי" בגלישה דרך איפון\סמארטפון

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...